- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Nem tudom hogy volt e már, de kijött az első 5.1.1-es cataclysm bétája.
És egy kis Taskerrel lekért időjárásos, screenshotos.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
marquuard
veterán
Ezzel próbálkozok, hátha...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
TOZ
addikt
Na felpicsázom ma én is az 511 imágót.
Cata nem rossz, de semmi olyat nem hasznalok, amit ad(na).
Appops miatt mondjuk lehet meg kék maj' rootlni, de há ez van. -
veterán
válasz arkone #41303 üzenetére
Kínából rendeltem még április végén, hétfőn elvileg át tudom venni a postán.
Ha a vámon fennakadna, amit egy akku esetén nem tartok valószínűnek, akkor sem küldik vissza. Ha úgy értékelik, hogy az értéke alapján vámköteles, akkor ki fizettetik veled a vámot.
(#41310) droid16: nekem 9% volt 2,5 óra SOT után, akkor mégiscsak cserélem az akkut.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Mit tudok tenni, ha az 'Android frissítése...' képernyőn nem megy túl a telefon? Megcsinálja a 126 alkalmazás optimalizálását, és újraindul.
PSN ID: marquuard
-
huan
őstag
válasz horvathkrisz #41309 üzenetére
Melyiket kell telepíteni?
zip xposed-sdk22-arm-20150514.zip - (3.07 MB, 79518 views)
zip xposed-sdk22-arm64-20150514.zip - (5.36 MB, 18480 views)Előbb ezt?
apk XposedInstaller_3.0-alpha2.apk - (605.8 KB, 887234 views)[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
válasz horvathkrisz #41322 üzenetére
még nem kezdtem neki
-
bl4ze
veterán
Nincsen valakinek gondja a Viber-rel? Nálam sokszor lekapcsol a hálózatról, not connected stb. főként olyankor csinálja ha felmegy a telefon "idegen" wifi hálózatra. De néha máskor is eldobálja.
Olyankor ha kézzel belépek a viberbe azonnal kapcsolódik és jó is. Ötlet ?
Stock 5.1.:. bl4ze .:.
-
torrente91
tag
Sziasztok ! Hogy kell NRT-vel factory img-t feltenni ?
-
WolfLenny
aktív tag
Arra nem gondoltatok, hogy a pünkösd hétvége miatt nem dolgoznak a Google-nél? Nincs csesztetés és így nincs merülés sem...
Majd kedden lehet megint anyázni.. -
( V )
veterán
válasz torrente91 #41329 üzenetére
ha a driver installok rendben megvannak akkor a Flash Stock + unroot opció majd kiválasztod hogy melyik gyári romot szeretnéd és követed az utasításokat.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
MrPetya19
addikt
A cata kernelét honnan lehet letölteni?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Robbertho
aktív tag
válasz marquuard #41306 üzenetére
Amint láttam kipróbáltam és újraindítottam a telót.
Ez 7 órája volt, s bár nem nagyon használtam, most 95%-on van (kb. 98%-ról indulhatott).
Összehasonlításképpen tegnap este alvás közben nyilván nem használtam, de esett 10%-ot.
Wifi, többi beállítás ugyanúgy bekapcsolva.Ami még érdekes, hogy mintha sokkal pattogósabb lenne a rendszer. Sokszor újraindítom, mert néha már-már használhatatlan a teló, de egy sima újraindítás után sose tapasztaltam ennyi javulást.
Valszeg csak placebo, egy-két nap múlva biztosabbat tudok mondani. Pl. ugye sokan írtátok, hogy megszűntek az 5.1.1 kiadásával a merülések, lehet én is csak ennek a hatását tapasztalom. -
-
HREH
senior tag
-
arkone
aktív tag
válasz lord.lakli #41307 üzenetére
Igen. Innen lett rendelve.
-
veterán
kár volt elkiabálnom, ma délután óriásit zuhant az akkum, és azt mutatja, hogy folymatosan megy a WiFi, miközben végig 4G-n vagyok.
Természetesen nem állítottam át a gugli engedélyeit, mégis ez van.holnap otthon feltolom az 511 imaget.
-
gabro0
őstag
válasz WolfLenny #41336 üzenetére
Ha nem lenne bughalmaz a Lollipop, akkor talán rávenném magam, hogy rászokjak az új rendszerre. Nagyon bejön az új Camera api, a rendszersebesség, a material design, de mindent elront a leak, meg ahogy olvasgatom a kamera probléma.
Na meg az egy mozdulatos műveletek KK-en az Xposednek köszönhetően megvalósíthatók, LP-on csak részben.(#41335) ( V ): Tavaly április környékén láttam utoljára, még 4.4.2 alatt. Tényleg működik ahogy kell. Pedig rootolt, az Xposed fent tizenpár modullal, CodeBlue kernel és mindehhez a stock rom szolgáltatja az alapot.
-
zolka95
őstag
válasz gabro0 #41349 üzenetére
Leak az nincs 5.1 óta. Vagyis az alkalmazások közötti váltáskor nem tölti újra őket. Nem lassú a telefon, kicsit több ramot eszik a rendszer. 5.1.1-en nálam már nem foglal sokat. Meg van mindig az 1,1GB szabad ram. Bár még friss a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest