Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz hcl #30175 üzenetére

    Allitolag olyan, mint ha nem is hallanak. Annyit fognak fel, hogy "szegeny anyuka egyedul lesz a gyerekkel", innentol meg aztan lehet barmi, mert ez mar az elott el lett dontve, hogy a neveket latta volna a kedves birono.
    Egyik angol kolleganal (itt is ugyanez a helyzet sajnos) mar odaig ment a dolog, hogy sikerult elernie, hogy uj birot kapjanak, mert annyira latvanyosan reszrehajlo volt a no, hogy az mar tenyleg sok volt. O jol jott ki belole, masodjara csavot kapott, aki azzal kezdte, hogy vegigolvasta az eddigieket, minden kuka, kezdunk nullarol.

    Az a gaz, hogy a no barmit bekamuzik, azt paras szemmel hallgatjak, a csavo, akit megalaztak, megcsaltak es szetbasztak az eletet, aztan hallgatja a hazugsagcunamit meg nyilvan hot ideg, ugyhogy annyit lat a kedves birono, hogy ott a tipikus idegbeteg allat, biztos meg verne is a gyereket, szemben szegeny anyukaval, aki "kenytelen volt felrekurni".

    Tudod, noi logika:
    Ha a csavo megcsalja a not, az azert van, mert a csavo egy aljadek.
    Ha a no megcsalja a csavot, az azert van, mert a csavo egy aljadek.

    ui.: Amugy ha birja a gyomrod es utanaolvasol, annyi ilyen van, hogy valami hihetetlen. De olyan szinten, hogy hamar kiderul am, hogy ezek nem kilogo peldak, hanem egyszeruen igy mukodik az igazsagszolgaltatas valas eseten. Az a furcsa, amikor normalisan itelnek.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák