- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Most nézem banggoodon ezeket a snap dealeket, mennyire nagy szerencse kell egy olyan cucc megszerzéséhez amiből csak egy van?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kisskd #58750 üzenetére
Ha korlatozza akkor faxa kis hamis xarok. Feher farkincas van nekem, QC2.0-as toltest is méri.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
nagyúr
Sziasztok! 32gb-os pendriveot hol kapok most a legolcsóbban? Olyan kéne ami nem megy tönkre 5 perc után, de nem szükséges márkásnak lennie és a gyorsaság sem fontos annyira.
-
Agostino
addikt
sziasztok
létezik valami olyasmi autós telefontartó, amelyben van rezgécsillapitó is? amolyan steadycam vagy mi a pontos nevük. volt egy csuklós-rászorítós egy kb [ilyesmim], de ennek előrlődött a menete, szóval ezeket kihagynám
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Nestor16
senior tag
Nosztalgiázok az elmúlt két évből, hogy miket vettem.
Írok párról, a legtöbb fólia, tok, ékszerek,
Vékony függönyt nem érdemes venni, könnyen szétszakad, gyenge anyag, ki tud rojtosodni, foszolni a széle.
Női nagy pénztárca - megérte, jó a tapintésa fél év után is, egyedül annyi, hogy a gombjáról lejött a kék festék
Thinkpad trackpoint - nem volt drága és a minőség rovására... egyszerűen gyenge a minősége, szereztem eredetit, na ég és föld a különbség. Csúszik és izzadós is az anyaga, azóta is az eredetit használom.
Krétatoll - megérte, megszárad és fehér krétává válik, könnyen letörölhető. Ilyen matricákhoz is használható vagy krétatáblához.
Kendő, kéztörlő tartó - bevált!
Telefontartó autóba - ajánlott még mindig
Farkasos fluoreszkálós nyaklánc - a lánc egy csepp vízhez sem érhet, megfogja az ember nyakát egyből, a dísz sem egy nagy durranás. A fluoreszkálós cuccok amúgy meg nem, vagy csak minimálisan azok a tapasztalataim szerint.
5 az 1-ben csavarhúzókészlet - nagyon imádom, kis pici, könnyen hordozható, jó vele csavarni, mert a vége mozog miközben használom, így oda lehet szorítani a csavarhoz. Erős, masszív anyagból van érzésem szerint.
"3D" virág vázás matrica falra - aki csalódni akar ne vegye meg, mert az 1 mm vastagság nem 3D és a nagysága is sokkal kisebb, egy 15 centis zacskóba hozta a postás. Ezen kívül dísznek elmegy, de nem az igazi.
Cikcakk krumpliszeletelő - masszív, jó
Végül pedig nagyon tudom ajánlani a
screenknight boltot. Sok telefonra árulják a terméküket, az S6 Edge-n már egy fél éve fent van és nagyon strapa, megvédi a képernyőt és nem marad bubis.Üdv, Dávid
-
mimey
tag
válasz Real_Necro #58761 üzenetére
Szintén zenész. Gratula!
-
Mr.Csizmás
titán
46$-t megér a pepsi telefon? (csak hogy érdemes-e próbálkozni vele)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dugesz77
őstag
válasz maestro87 #58738 üzenetére
Gratulálok Azért ilyenkor kíváncsi lennék azokra az arcokra ha véletlen megakadna a vámon és már a tenyerüket dörzsölve bekérnék a papírokat .
Igaz,hogy csak a németektől jött de péntek este rendeltem és ma délben hozta a postás P9 Lite keménytok. Jó minőség, ezután nálam ajánlott az eladó.
[ Szerkesztve ]
-
luke30
tag
válasz Real_Necro #58761 üzenetére
Itt is zsákban egy példány
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
tipuka
addikt
srácok, cpu hűtőt tudtok ajánlani? sima alap intel-es jó lesz (lga775 és/vagy 1155), mert mindenhol 1800 ft körül van, csak azért. (nem, nem vagyok pesti, hogy pl LeC szóba jöhessen)
BG, GB, Ali, Ebay jöhet főleg szóba, ha csak kintről van. -
vacs
veterán
Ni mit találtam az emag-on!
Hajlítható USB ventilátor- kék, 690 Ft (hopp most látom, hogy + 890 Ft a szállítás, így tehát 1580 Ft lenne a vég összeg)!
Az egyik képen látszik a MI logó, valaki bepróbálja esetleg?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
2thletme2day
őstag
Ajánlanátok megbízható USB HUB-ot? Ahogy látom árban elég nagy a szórás.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
zsolt1225
aktív tag
[link] Szerintetek ez működhet tényleg 1 évig?
-
IG55
senior tag
Létezik, hogy egy Xiaomi powerbank nem kompatibilis egyes telefonokkal? Valaki feltette a kérdést GB-n, hogy Huawei P8 lite-tal kompatibilis-e, és azt a választ kapta, hogy nem.
-
fant0mi
őstag
válasz dugesz77 #58766 üzenetére
Van, hogy nem erdekli oket a szamla sem. Ismerosi korben volt, hogy vett vmi telefont Kinabol 20 dolcsiert (kb felaron volt). Bekertek a papirokat. O bekuldott mindent, paypal, stb, meg screenshotokat is. De a vamos rakeresett es nem talalt ilyen jo aron, ezert nem hitte el, s le akarta afazni.
Haver nem akart fizetni, azt mondta, akkor kuldjek vissza a feladonak, ot nem erdekli, es refundoltatta inkabb. A vegeredmenyt mar nem tudom. -
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Melyik újabb fajta (talán 5-től) iPhone töltőkábel ajánlott leginkább most? Márkában Blitzwolfra gondoltam, de nem ragaszkodok hozzá.[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Van ajánlott tanítható IR távirányító?
4 8 15 16 23 42
-
maestro87
őstag
válasz tonyrulez #58782 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy most csak 2.99 mobil alkalmazásban ez az IR jack dugó.
Esetleg van valakinek már ilyenje, hogy meg tudná osztani a tapasztalatát vele?[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
Ma megjött a Jackly JK-6032 csavarhúzókészlet DD4-ről...22 nap alatt itt volt, akkor még 954 Ft-ot fizettem érte, ennyit simán megért...
-
-
MittuDomain_
őstag
Még csak most ismerkedem a DD4-el, elég lassú a az oldal meg fura a felület, de pozitív meglepetés, hogy minden napi belépést 10ponttal honorál. Eddig nem láttam még a topicban ezt az infot, gondoltam megosztom.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz tipuka #58776 üzenetére
Próbáld ki a "négyoldalú" reszelőnek az uborka szeletelő részét. Hátha. Na meg egy jó késnél nincs jobb.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Digitalpimp
senior tag
Ezek nem rosszak, [link] a hőfokszabályzó nélküli olcsóbb, amennyiben nincs rá szükség. Póthegyet tudsz venni hozzá olcsón.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
AndrewBlase
senior tag
Ilyen OBD2 Fuel Optimization Device-ről van valakinek tapasztalata? Magyar oldalon találtam tegnap egy ugyanilyet, "akciósan féláron" is 3× annyi az ára, mint a GB-n.
Érnek ezek valamit?
Miért mindig én???
-
ZS3NI
őstag
-
törölt tag
válasz AndrewBlase #58796 üzenetére
Kizart.
-
Agostino
addikt
válasz AndrewBlase #58796 üzenetére
dehogy érnek... be ne dőlj ezeknek. protip: a szivargyújtóba dugható is kamu
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Saccco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest