- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz Zsoleszhun #57901 üzenetére
Igen az más.
-
KTU
addikt
VEITHDIA,
én is rendeltem 3-at, sárga, szürke, foncsoros,
1db ebay, 2db ali.
mind jó, a régebbi is (4 hónapos), pedig rádobtam a nagy kulcscsomóm, az anyósülésen."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Egy lány ismerősömnek szüksége lenne csak otthoni felhasználásra UV köröm lámpa gép amiben a körmöt lehet szárítani. Esetleg aki rendelt már ilyet ebay-ről tudna valami megbízhatót? Max ilyen 4E Ft-ig.Kért még uv köröm gélt meg valami hozzá való ecsetet is meg matricát. Ha utóbbiról nem is tudtok nekem linkelni eladót nekem az is jó ha leirjátok Ebay-en hogy érdemes rá keresni.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
HoTaZo
addikt
-
Szerintetek is várjak meg a miband2 vel mi? Most is jo vétel 9000-ért, de év végéig tuti lejjebb kuszik még. Habár nem hiszem hogy 5-6k körül lesz az ára mostanság. Egy getone 9.99 es akciót elfogadnéok mint anno a sima 1-re.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
cadtamas
tag
X-watch oksóra 1 év üzemidővel, egész jónak tűnik.
Nem tudtok rá valami kuponkódot?
-
Beni2360
félisten
válasz cadtamas #57907 üzenetére
Akciós is, kupon is kéne, meg manapság a nem ajánlott boltok közé sorolható.
Azért egy próbát meg lehet tenni max a pénzed később vissza kapod.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DJGABI
addikt
válasz royalka #57906 üzenetére
9k-ért minden csak nem jó vétel
nyilván ha vársz jó eséllyel lejjebb megy az ára. én bepróbálnék egy i5öt [link],
hogy megtapasztald kell-e egyáltalán ez a karkötősdi (nekem pl nem jött be).ja hogy van/volt sima miband-ed, akkor nem értem miért akarsz 2-eset[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Beni2360
félisten
válasz cadtamas #57911 üzenetére
57909 válasz.
De vitát nem akarok nyitni ebből, mindenki ott vásárol ahol akar.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
beg
veterán
válasz cadtamas #57911 üzenetére
Csak az eu raktár. Feucht DHL elosztóban tömegével tűnnek el a csomagok január óta, TD meg nem tesz ellene semmit. Vagy hülyék vagy benne vannak.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
grizlisandor
veterán
Hali!
Volt egy hibás rendelésem Banggood-on, minden rendben ment, visszatérítették.
Szeretnék rendelni egy MiBand2-őt, de egyik kuponkód se működik nekem. Se a "miband27", se a "Chollazos"(ezt használtam a hibás rendelésnél). A kuponkódokra rá tudna nézni valaki? Mert ha működik írok a supportra, hogy a hibás rendelés benyelte a kódot. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz grizlisandor #57918 üzenetére
Kár ezért írnod, ha működik is, nem adnak vissza kupont és pontokat, hibás/lemondott rendelés esetén.
Megnéztem, mind a két kupon működik (nyilván külön-külön).
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
HoTaZo
addikt
Akkor, erre nincs véleményetek?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Imy
veterán
válasz grizlisandor #57918 üzenetére
Nálam is működnek a kuponok.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
-
HoTaZo
addikt
eBay-en hol tudom megnézni, hogy hol tart a rendelésem?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Krogoth
senior tag
Ahoy.
Tudtok ajánlani normális, működő kutya riasztó sípot?
-
Tomi0703
addikt
Ebayos bestoffer4yu és az alis Shenzen mittoménmin kívűl van még ajánlható üvegfóliás eladó (ugye aki hungarocell között küldi a cuccost)? Ja, és legyen nála Huawei Y550-hez üvegfólia.
-
antalatila
csendes tag
válasz DrojDtroll #56685 üzenetére
Második versenyző teljesen jól használható, én ilyet rendeltem. Hamar ki lehet vele deríteni hogy ha valami turpisság, hiba stb. van, meg hogy milyen kapacítású is az akksi.
-
vizimento
senior tag
Más is vett ebből a lámpából? 14500-al próbáltátok? Nekem kb 2 perc alatt foghatatlanul forróra melegedett! Egyedi eset, vagy ez ilyen?
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
havri1
félisten
Írtam az alis szemüveges eladónak, hogy hát torzít a szemüveg, de nem azzal a céllal, hogy kapjak kártérítést stb.
Most kér egy képet.
Mégis hogyan fotózzak le egy torzítást?havri
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Xiaomi powerbankra nincs mostanában valami kupon?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
WestBam
senior tag
15,23 gearbesten, kuponok nem működnek. Szerintem az nem rossz ár.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
PainKiller13
őstag
Ez a BG játék egy rakás szar, 6. napja pörgetek és mindig a good luck next time jön ki...
-
távcsőves
senior tag
Üdv!
Bangood-on rendeltem még pénteken. My order menüben látom, hogy rendelés=> fizetés visszaigazolva => ready to process . Innét nem lép tovább a státusza a rendelésemnek. Mi lehet a baj? Még sincs nekik raktáron? (Pedig azt írta more than 20 available). Vagy ez a normális? Volt már régebben rendelésem tőlük, az rendben volt, csak nem emlékszem ilyen hosszú ready to process időre. Tapasztalatok?
-
bul07
nagyúr
válasz WestBam #57944 üzenetére
Hátha még van pontja
Pontosan 228pontott lehet rátolni és akkor az ára $10.92Én azok helyében akiknek nem sürgős várnék hátha akcióba kerülne, mert ha akciósan lenne vagy 13$ akkor pontokkal 9.1$ le lehetne szorítani az árát, addig meg pontgyűjtés, bár már nehezebb a fránya postadíj miatt
Én Jun 08 vettem meg akkor 12.29 volt és toltam rá pontot így megkaptam 8.61-értű
Na meg szállítás közben megnyomódott így kaptam 3$ jóváírást[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest