- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AndrewBlase #57100 üzenetére
Fast charging-nek köze nincs a Quick charge-hoz. Az iPhone biztos nem QC képes, szóval felesleges olyan töltőfejet venned, de, ha olyat veszel 5V/2A-rel tudnak a QC-s töltök tölteni nem QC képes eszközt általában.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
2thletme2day
őstag
Gearbest Flash Sale! Samsung 32GB memória kártya 8,99$. Potokkal levihető egészen 6,56$-ig! Szvsz elég jó vétel ennyiért!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz 2thletme2day #57102 üzenetére
Sincerity-nél 2500 Ft, benne jobban megbízom, mint a Gearbest-ben.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
spidersoft
senior tag
Almás kábelnél magában a kábelben (igazából a csatlakozóban) is van elektronika, az más tészta.
Most mi a megbízható márkák közül az olcsóbb USB3.1 átalakító? A Xiaomi még mindig? 36 ponttal $2.03 BG-on (hármat rendelve, pontokkal $1,82/db)
Tegnap megérkezett a párakapu (kösz, 206 cc!) -- ma inkább páramentesítő kapura lett volna szükség... majd kipróbálom, ha úgy hozza az időjárás, mérek egy vízfogyasztást is, kíváncsivá tett. Ha nem válik be/szétreped/stb, akkor veszek rézdűznist...
-
havri1
félisten
Helló!
Közel 2 hetes távollétem (szabadság) lejárt, 880 hsz-t "kell" visszaolvasnom, elnézést emiatt, kis időbe telik
havri
-
IldiH
tag
válasz spidersoft #57108 üzenetére
Sőt, vásároltunk sok-sok mindent
-
cris78
őstag
Ezek az akciók lesznek Banggood-on:
8th August: Play Game&Get Coupons
15th August: Olympic Equipment(Home&Outdoor)
17th August: Back to School(Fresh Fashion)
22th August: 3C Geek Device(Phone&Accessories)
24th August: Top-Selling Toys(RC Drone&Hobbies)
29th August: Hottest Electronics(Best Tools&Gadgets)
31st August: Grand Brand Feast(All Original Brand)
1st September: EU/US Direct Sale(Fast Shipping)
8& 9th September: 50% OFF for All Products on BanggoodLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Beni2360
félisten
Ha tudnánk, hogy milyen telefonhoz kellene. A gyors töltés a telefon függő és persze kell a nagy teljesítményű kábel is. szvsz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
spidersoft
senior tag
válasz cris78 #57114 üzenetére
Csak apróbetűvel... addig, amíg nem késő, nem lehetne egy pontgyűjtős külön-totyikot nyitni?... Attól még itt lehetne szólni, hogy pontvadászat van, de a napi száz tojásos linket amoda tolnánk. Aki pontgyűjt, az ideiglenesen nézné úgyis azt a külön threadet, aki meg nem, annak nem borzolnánk az idegeit
-
spidersoft
senior tag
A léggömbök felfújókáját tényleg muszáj mindig *oda* tenni?
-
XtremLor
őstag
válasz spidersoft #57120 üzenetére
Nem veletlen sok beteg kis ferdeszemu van.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Met
nagyúr
válasz spidersoft #57120 üzenetére
De azé' az asszonynak bemagyarázod hogy Te egy lufi vagy és fel kell fújni és a lufiknak is ott van a fújókája akkor neked is
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
cris78
őstag
Új Xiaomi cucc
http://www.gearbest.com/pest-control/pp_414768.html?wid=21Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zoli03
őstag
Tud valaki linkelni bevált ónszippantót? Az olcsóbbaknál igen sok a pozitív értékelés (gondolom manipulálva van), a drágábbaknál meg alig van vélemény.
-
spidersoft
senior tag
-
havri1
félisten
Volt (vagyis van) egy transcend 32gb micro sd-m, ami bedoglott még valamikor tavasszal. Ajánlottátok a magyar garit, ami kiderült már nem működik. Írtam Sinceritytrading-nek, első körben felajánlotta, hogy küldjem vissza, ő gariztatja majd, de cserébe küldd egy újat, viszont csak tn-el, illetve ez meg az, 5$ kér.
Nekem így sok lett volna (mivel már rég lejárt a 30 napos return paypalos dolog (elvileg csak ekkor működik), így postaköltség stb, passzoltam.
Végül nemrég rámírt, hogy mivel rendszeres vásárló vagyok, így a következő rendelésem mellé, 3$ (TN) fejében küld egy újat. Tehát egy valami új termék, +3$, és kapom a termék mellé az új sd-t, és nem kell visszaküldeni.
Megtörtént, úton a csomag, valós tn-el.
Ismét egy bazi nagy piros pont Sinceritytrading-nek!havri
-
vacs
veterán
Srácok kéne kis tanács, mert ezt nem vágom.
Karórát szeretnék rendelni, találtam egy rejtett ledes OHSEN-t.
A probléma, hogy 2 hirdetést találtam az ohsen watches China store-ban (tehát egy eladótól).
Ebben a Red with passion típust választom (második óra, piros gumi szíjjal), akkor €18,69.
Ebben a hirdetésben is a Red with passion típust választom (első óra, piros gumi szíjjal), akkor itt €11,36-t ír.Tehát az eladó ugyan az, szerintem az óra is!
Jól gondolom, mert ha igen, akkor jó lesz nekem az olcsóbb áru is.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
pakfong
tag
Leírásukat, ha megnézed a drágábbnál hardlex glass-t ír, a másiknál simát. Ha esetleg a drágábbat vennéd és ellenőrizni szeretnéd az üveget, lövésem sincs, hogy ezt hogy lehetne kideríteni melyik milyen (roncsolás mentesen).
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
bear_
aktív tag
válasz zoli03 #57128 üzenetére
Hakko klón, ugyanilyen van itthon eredetiben. Most rendeltem egyet tartalékba, kíváncsi vagyok, hogy mit tud az eredetihez képest.
(#57113) DavidQ 50% OFF for All Products on Banggood
(#57115) schawo: mihez képest megy -50%-al?
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz pakfong #57133 üzenetére
Köszi a választ, ez fel se tűnt.
De hogy bonyolítsam a helyzetet megtaláltam egy másik eladónál is ugyan ezt a típusú karórát, és ott Dial Window Material Type: Hardlex-et ír, [link].Ez mobil app-ból csak €9,96.
Lehetséges ez csak "szándékos" elírás és tök ugyan az a kettő?![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Game-over
aktív tag
Na kicsit lemaradtam a topicban, bepótoltam vagy 3000 hsz-t....
Lenne egy-két kérdésem:
Nessie kanálból ki honnan rendelt, ami jó minőségű?
Én kinéztem ezt [link], elvileg csak pozitív az értékelése a kanálnak, jónak tűnik.Szeretnék egy BW töltőt [link] meg hozzá az itt ajánlott 6-os csomag kábelt [link].
A kábelek jó minőségűek? Meg a töltőhöz van működő kupon? mert a 12blitzw nem akar működni. -
trafóóó
tag
Tud valaki ajánlani fülhallgatót ami mikrofonos.Valami olcsó de vállalható darab kéne.
Csak kocsiba használnám. -
Predator2
addikt
Helló
Xiaomi Roidmi akciós most Gearbest-en.
Pontokkal együtt: $8.33
Jó árnak számít ez most? Volt már esetleg olcsóbb? Részemről nem fontos a vásárlás, de ha best buy akkor nem hagynám ki.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Biciklire szerelhető telefon tartót esetleg tud valaki? Köszi!
-
zeon.hu
nagyúr
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok én is vettem a kis kinai 1dolláros szinváltós egérből. Egész jól teszi a dolgát egy apróság van csupán. Az elején szépen váltogatta a színét de most csak pirosan világit. Ezt lehet valahogy állítani?
-
Whynot?
aktív tag
válasz Predator2 #57143 üzenetére
Ez nekem nagyon tetszik, de eddig minden FM transmitterem egy szutyok volt. Frekvenciától függetlenül sziszegett és súgott, a zenék meg olyan rossz minőségben mentek át. Pedig vettem 20ezres telefontartós, töltős transzmittert is. A youtube-os videók szerint egész vállalható.Van ilyesmi valakinek?
Amúgy alin fehérben 8.99
[link][ Szerkesztve ]
-
basaja
senior tag
Megjött az autós töltőAukey,nagyon jó
[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
DJGABI
addikt
válasz Whynot? #57147 üzenetére
"No feedback score" ilyet azért ne tessék már ajánlgatni. egyébként igen, nekem is hasonló bajom van a transmitteres megoldásokkal
(#57136) Game-over a kábelek tényleg jók, azt nyugodtan lehet rendelni
(#57139) krisztianAMG de a lapkákat lehet vágni, nem? [link] az már nem drága bele. engem mondjuk az zavar h egy kis akksit már nem tudtak belerakni
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest