- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz Tesztelo.hu #172539 üzenetére
Nem moddolt fw-vel, hanem a gyárival igen, csinálja. Ha elmegyek bekapcsol, ha hazaérek kikapcsol.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Beni2360
félisten
Na gyerekek megjöttek az Aliról rendelt DEKO kis csavarbehajtók, amikor kézbe vettem azt hittem mindjárt elejtem olyan komoly súlya van. Van benne anyag. Utólag is még 1x köszönöm az ajánlatokat.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fecus
őstag
válasz Beni2360 #172556 üzenetére
Ez a DEKO jó minőség, ezek szerint? Olyan kicsi hajlítható/állítható markolatú kis csavarbehajtót keresek amivel be lehet férni a számítógépházba és más ilyen készülékházakba. Ott nem kell nagy nyomaték.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Beni2360
félisten
válasz fecus #172558 üzenetére
Én is nézegettem ilyesmit de drágább volt mint az az akciós gépek meg nekem nem is arra kell. De mivel én is az ajánlatot itt kaptam hátha valaki tud majd ajánlani. Egy a DEKO-tól.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagysz
tag
válasz Beni2360 #172556 üzenetére
Szívesen, használd egészséggel! baromi jók azok, ezért vettem tőlük egy 20V-os kék nagyot is, az konkrétan ha "helyzet" van, elforgatja a csuklómat is viszi persze a betont is simán. 16(!)-os fúrószárral is dolgoztam vele fában, no problémó ott van a szeren a gyártó..
-
Beni2360
félisten
válasz ANOka #172561 üzenetére
Inkább a 2. 71 után már nem nagyon fickóskodom.
Van egy régi fajta 15 éves talpas ami már meghalt aksis az nincs ilyen nehéz. DE majd lemérem őket.
nagysz - pont ezért rendeltem a kicsit, már elvétve barkácsolok és van 3 db fúrógépem.[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz solti #172566 üzenetére
Hát igen az ütve fúró az nem fúrókalapács.
És aki panelben lakik az halja.
Nekem van egy erősebb ütve fúróm és nem kell neki 10 perc a betonban csak érteni kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Csabex #172568 üzenetére
Hát őszintén én 90%-ban arra gondoltam.
Én híve vagyok a jó előkészített előjátéknak. (fúrásnak)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Beni2360 #172569 üzenetére
Na igen És a feeling amikor a második lyuknál is pár centire kifogsz egy vasszárat a födémben Zseniális, felülmúlhatatlan... volt már részem benne és a "vasaló" brigád tutti csuklott, mert emlegettem őket rendesen
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Beni2360
félisten
válasz Csabex #172570 üzenetére
Én 1x úgy jártam, hogy a kis fürdőszoba ablak fölé szerettem volna valamit felfúrni és elfelejtettem, hogy H (I) vasat tettünk anno fölé, a 3. próbálkozásnál esett le a tantusz.
-
HornedReaper
senior tag
23rd November - use these Promo Codes first on Aliexpress Black Friday! (have to write in before payment) 8/80 USD 2020FRIDAY
7/50 USD: ALIEXPRESSBF7
9/90 USD: ALIEXPRESSBF9
12/110 USD: ALIEXPRESSBF12
And 2 coupons on the link if you send yours further to get the 2nd one. Try it in 6-8 hours if they are gone! link: [link] -
veterán
válasz Csabex #172568 üzenetére
Így van, a megfelelő fúrószár SDS plus befogású és nem ilyen tokmányos, mint ezeken a kis fúrókon. Sima tokmányos ütvefúróval betont nemigen lehet fúrni, legfeljebb az otthon hobbiszinten készített betont, ahol a cement távol tartotta magát az eseménytől
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Benhill
senior tag
Ezzel vajon működik a Full HD 180Hz?
Vagy esetleg jó fajta DP kábel 90es csatlakozóval tud valaki legalább 2 méterest, lehetőleg 10usd alatt?
-
nimfas
addikt
válasz Tesztelo.hu #172539 üzenetére
-
veterán
-
őstag
válasz Donki Hóte #172576 üzenetére
Amibe beraknak "egy marék szilíciumot", az már "okos", mert vmelyik marketinges semmirekellő kitalálta ezt a "fogalmat"!
Nem a programozó írja meg rá a kódot![ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Sziasztok!
Van egy 10,01/10-es Tigernu kuponom. Valaki megtudja mondani honnan tudom meg mire lehet beváltani?
Más kuponoknál ott van mellette a "See selected items" amire felhasználható
Esetleg majd csak 23.-án fog látszódni?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz pn4hvq #172579 üzenetére
Köszi. Azért kíváncsi leszek mert a "selected items in store" ott van (ez nem mindenre szokott vonatkozni, azok a piros kuponok szoktak lenni) Reménykedem azért, jó minőségű a hátizsák amit tavaly vettem tőlük
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
tlala
addikt
válasz Donki Hóte #172576 üzenetére
Akkor rád az az igaz, amit Hofi mondott: "Jó, jó - csak nehogy már kötelező legyen!" (De szerencsére nem az.)
Másoknak meg áldás, hogy az utazásból hazaindulva a telefonjukról be tudnak kapcsolni egy fogyasztót, aminek eredményeként kellemesebb otthon várja őket, amikor hazaérkeznek.[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Tanácsot szeretnék kérni, hátha valakinek van tapasztalata. Alin cseh szállítás DE_POST_CZ:
1694HUF, 2-15 nap. Spanyol Correos:820HUF, 3-10 nap.
Alapból csehet választanám, de ha valaki azt mondja, hogy a spanyol tényleg tartja a 10 napot, akkor meggondolom,és ugye fele annyiba is kerül. Karácsonyi ajándék lesz, most utasítottak, hogy ez kell a gyereknek, szóval a biztosabb szállítás mellett kell döntenem.Szerk: bocs, az ár mégsem számít, mert természetesen a termék ára változik a szállítással
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz csadi0011 #172584 üzenetére
Nekem is volt két egyforma rendelésem 11.11-n egyazon eladótól külön külön és mindkettő Spanyolból. Na az egyik dirrek Spanyolbó érkezett a másik valahogyan elment Neuensteinba de egy nap különbözettel ami a feladásnál is meg volt megkaptam 11.17-18.-n vagyis 1 hét alatt itt vol GLS hozta.
-
Beni2360
félisten
Na kérlek szépen olyan egyszerű volt mint az 1x1.
Ahogyan a linkelt oldalon le volt írva simám elsőre megcsinálta és működik mint a 21.
Hogyan programozhat - egyszerű! Szemtől szemben másolja az eredeti távirányítót
1. lépés: Törölje az előzménykódot a másolóból
1: Nyomja meg folyamatosan az A és B gombokat, amíg a LED 3-szor felvillan
2. Engedje fel a B gombot (tartsa nyomva az A gombot), majd nyomja meg a B gombot lassan 3-szor, a LED villog
3. Engedje el az „A” gombot, fejezze be a kódot.
2. lépés: Másolja a kódot az eredeti adóból
1. Tegye eléje az eredeti adót, a lehető legközelebb.
2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az eredeti adó A gombját, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a másoló A gombját, amíg meg nem jelenik a fénymásoló LED-je
3. Engedje el mindkét gombot, fejezze be a kód másolását, másolja le a másik gombot ugyanúgy.
A gomb = Zárás gomb
B gomb = Feloldás gomb
Vagy ahogyan akarod, nálam A: gomb félkapu, B: gomb két kapu, C: gomb zár.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
csadi0011
őstag
Köszi a válaszokat.
-
1stVikman
senior tag
Blitzwolf micro sd kártyák mennyire jók /rosszak?
Szükségem lenne 2-3 db micro sd-re 32 vagy 64 GB méretben.
Néztem még sincerity - nél is, de nem tudom mi a legolcsóbb még vallatható. (SanDisk, Samsung?)
Beltéri wifi ip kamerába fog kelleni. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Lehet kapni külön agyba dugós fülhallgatóra gumit? Ha igen, honnan vagy milyen néven keressem?
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
w.miki
veterán
válasz Beni2360 #172589 üzenetére
(Garázs)Kapu nyitóból honnan tudni, hogy melyiket érdemes venni?
Úgy tudom többféle is van. Ehhez kellene.
Vagy ez teljesen univerzális?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest