- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HKorn
veterán
Óccsó de azért jó SD vagy Micro SD+adapter kellene, kocsiba zenelejátszásra, tehát semmi értékes adat nem lenne rajta. 16gb elég. Melyik ajánlott 2$környékén?
Run&Ride
-
bul07
nagyúr
válasz HKorn #173257 üzenetére
Ma jött meg csak a írástesztről a kép az otthoni gépen maradt így holnap reggel akartam berakni, de ha már keresel kocsiba valamit akkor én ezt ajánlom
(Majd holnap reggel bedobom a tesztről készült képet is)11:11-es rendelés volt
JASTER Mini metal USB flash drive 4G 8G 16GB 32GB 64GB 128G Personalise Pen Drive USB Memory Stick U disk gift Custom logo
[link]
64GB->US $4.25
32GB->US $3.33Autóba zenének, kulcstartóra hogy mindig legyen az embernél egy tárhely, tökéletes annak ellenére hogy nem a leggyorsabb
Teszt szerint a 64GB-os nekem írás 8MB/s, olvasás 21MB/s
Képek hogy méretre mekkorák: [kép], [kép]
Amit Ciccuka ír Coupon Pals-t itt találod az ali alkalmazásban ->[kép]
Ha van pár ismerősöd akár 1$ is le lehet faragni, ha csak magadnak csinálod akkor olyan 0.3$ körül (ilyen 2$/0.3$ kupont ad),
Én szoktam türközni ha ép kis értékű valamit veszek akkor nem nyomkodom annyira így dob ilyen 0.7/0.15$ kupont ez is több a semminél[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
GIJoe
addikt
válasz Ciccuka #173262 üzenetére
egyrészt van kúpomon itmediara, másrészt ha 3 honap mulva betérdel a verbatim micro sd, valjuk be kevesebb az esélye mint a moricnál és a valós méret..., kapok másikat, vagy az árát, a moricot visszaküldöd vagyonokért vagy nem sajnálod a fotód, zenéd, róla, sajnos nincs értéke már a pénznek szerintem, megengedhetjük magunknak a szürkeimportos garis matricmentes szlovák de garis adathordozókat imádom a kütyüket a filléres vackokat meg titeket,de ez már a felesleges risk kategória..
-
bul07
nagyúr
válasz GIJoe #173265 üzenetére
Na igen de a szállítás árát is ad hozzá, na az a nem kevés, egy egy darab estén
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bul07 #173259 üzenetére
Na akkor itt a teszt
Azt azért még hozzá kell tennem hogy 11:11 akcióba kuponokkal együtt a 2db 64GB-os odatárolóért fizettem 3.45$ (1035Ft) tehát darabját 517Ft-ért vettem
-
bazsimano
őstag
Szaisztok!
Szappanadagolo tema...masfel eve vettem...eddig rendben de most ugy tunik megadta magat...nem adja a habot ez a fajta:Erdemes szetszedni es valamit probalkozni? Vagy kuka?
Itt van video is a hibarol...
Elore is koszonom![ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz bazsimano #173268 üzenetére
A szivattyú megy, vagy meg se nyekken? Alin vannak szivattyúk, motorok, ha normálisan szét lehet szedni, én szétkapnám és megnézném. Nem hiszem, hogy az elektronika adta volna meg magát. Lehet, hogy csak egy normális tisztítás kell neki. Elem jó benne?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
bazsimano
őstag
válasz Digitalpimp #173269 üzenetére
videot nezted? kerreg valami elemek redneben.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz bazsimano #173274 üzenetére
Nézni néztem, csak nem hallottam. Ha valami kerreg, akkor muszáj szétkapni, hogy megnézd mi a helyzet odabent. Lehet, hogy elszabadult, elnyíródott valami. Én nyáron cseréltem motort egy adagolóban, 1.50USD volt 2 db motor. Alin van sokféle motor, komplett szivattyú is 4-5 dollár körül. Az a baj ezekkel, hogy azt hinné az ember, hogy egy "életre" le van tudva, aztán sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
bazsimano
őstag
válasz Digitalpimp #173275 üzenetére
koszi...akkor megnezem ha lesz idom, hogy: 1. szet tudpm-e normalisan kapni, 2. mi a szitu bent
-
Digitalpimp
senior tag
válasz bazsimano #173276 üzenetére
Biztos van szétszedős videó róla, az sokat tud segíteni, hogy milyen hibákat ne kövess el.
-
bigdaddy3
tag
Sziasztok!
Kínából jön egy cucc, 10 nap alatt érkezett Mo-ra 12.02.én, azóta veszi át a magyar posta!
Lassabban veszik át minthogy átjött a fél világon?
Mostanában mi a tapasztalat meddig tart ez?
Már postára is bementem hogy mi van már? Legyen nyugalommal és
várja az értesítőt -
RicsiSuly
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni ez már itt lehet magyarországon? [kép] kösziÜdv SRicsi
-
Digitalpimp
senior tag
válasz RicsiSuly #173284 üzenetére
Nem. Ezzel még szerintem a belgák vakaróznak, jobb esetben már a hollandok.
-
RicsiSuly
aktív tag
Köszi akkor nem lesz itt karácsonyra :D
Üdv SRicsi
-
Digitalpimp
senior tag
válasz RicsiSuly #173286 üzenetére
Ugyanilyen holland csomagom, amit 11.11-kor vettem, kedden hozta a postás. Bő 1 hónap volt.
-
november13
csendes tag
Sziasztok!
LG tv-met szeretném TOSLINK optikai kábellel kihangosítani egy Yamaha analóg erősítőre, csak RCA van. Ehhez keresnék DAC konvertert, vagy bármit amivel megoldom. Android TV box képes lenne ilyen átalakításra? A tv hangja elég gyenge, de nem hig end a cél, de ha van olyan cucc ami kezel bluetooth, NFC vagy wifi szabványt az még jobb.
Mondjuk valami ilyesmi? köszönöm. -
RicsiSuly
aktív tag
válasz Digitalpimp #173285 üzenetére
Akkor még lehet remény. Én is 11.11-én vettem ezt a dolgot.
Üdv SRicsi
-
kulup
tag
válasz november13 #173288 üzenetére
Ha csak RCA-ra akarod átrakni az SPDIF-et akkor ez elég lehet. A TV USB tápjáról mehet. Volt ilyenem, zenére nem igazán való de TV-re elmegy. LINK
-
SZIGMA
aktív tag
válasz kulup #173291 üzenetére
+1
Ezek a kicsik nem rosszak, viszont szoktak zúgni, ha a TV nincs bekapcsolva. Nem kell megijedni, a TV-t bekapcsolod és a zaj eltűnik, a hang/zene meg megszólal.
Bluetooth-ra inkább vettem egy Ugreent, ezek nem túl bizalomgerjesztőek, hiába több a szolgáltatásuk.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
Beni2360
félisten
válasz SZIGMA #173292 üzenetére
Mitől zúg ha az áramot a TV-n keresztül kapja?
Vagyis ha ki van kapcsolva nincs benne áram, vagy igen?
Nálam egy HDD van rádugva és amikor kikapcsolom a TV elalszik a visszajelző led.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
eron009
tag
válasz november13 #173288 üzenetére
Hasonlót vettem, csak távirányító nélkülit ,nemrég. LG TV-vel és egy LG dvd aux bemenetével tökéletes. Netflix is működik vele (2.0-s hanggal biztosan)
Sokat nem használtam még,csak kipróbáltam hogy működik-e. -
nightzone
aktív tag
Valamelyik Ugreen shophoz volt egy napi bejelentkezős oldal ami coinokat és majd a végén vmi kupont is ad talán, nem tudjátok melyik volt az? Sajnos elment az áram és a böngészőm elfelejtett minden nyitott lapot és eltünt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest