Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    Ugyan nem ebay, hanem ali, de talán közérdeklődésre tart számot.

    Weide (oversized) karóra.

    Innen rendeltem pont az újév ünnepe alatt, de így se futott rossz időt, a február 24-ei rendelés március 11-én ért ide, de úgy, hogy a nyomkövetési szám szerint március 5-én adta fel postára.

    Az óra egy igényes fém dobozban érkezett (szépen kibélelve szivaccsal, ahogy azt kell), lefóliázva a zsámlap és a hátoldala is. A számlap számomra hatalmasnak tűnik, de végül is ilyet szerettem volna. Van egy digitális kijelzője, alul az időt jelzi, felül pedig a nap nevét és a dátumot. Van még ébresztő és stopper funkció is, illetve beállítható 12 vagy 24 órás kijelzés, illetve, hogy minden órakor csippanjon. A bal oladali kerek digitális kijelző semmire sem jó, csak dísz, a kis vonalkák megjelennek, majd eltűnnek, bármiféle jelentés nélkül. (És eléggé bánom, hogy odatették...) Ugyanez a helyzet a dátumkijelző feletti sávval is. A nagy piros gomb aktiválja a világítást, ez nagyon tetszik rajta. A dobozban volt egy használati utasítás is, angol nyelv is van benne, bár a valóságtartalma eléggé csekély. A digitális rész beállítását pontosan írta (melyik gombot hányszor nyomni, stb.), de pl. a 12/24 órás kijelzés közti váltást magamnak kellett kitalálnom. Egy pár perces nyomkodás után egyébként teljesen világos és egyértelmű minden.

    Szerk.: szerdán délután állítottam be másodpercre pontosan egy rádiójel vezérelt órához, ma reggel kevesebb mint egy másodperc letérést tapasztaltam, ami számomra a bőven elfogadható kategóriában van.

    Az egész eléggé minőségi hatást kelt, súlya is van.

    Jó vétel, részemről ajánlott.

    További képek Drive-on.

    [ Szerkesztve ]

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák