-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz szabifotos #144243 üzenetére
Ezekkel az a baj, hogy szögben nyomják be a tüskéket a kábelre. Tehát az 1-es tüske mindig jobban lesz benyomva mint a 8. (alkalmi krimpelésre egyébként megfelelő)
Sokkal jobb az a kialakítás amikor merőlegesen nyomják be az érintkezőket [link]Más:
Bőr övet keresnék vmi normális nem túl csicsásat. BG-n,Gearbest-en mostanság igen drága a kínálat.
Vett vki vmi normálisat mostanság?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Ghard
őstag
válasz Real_Necro #144332 üzenetére
Orico Factory store-nál el lehet csípni -6$ kupont 18$feletti vásárláshoz, így $24.16. Appban 300 pont, de hamar el szokott fogyni.
[ Szerkesztve ]
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
DIGOO DG-TH1180 wireless hőmérő működik nektek? Vadi új SONY elemekkel, nem akarják megtalálni egymást, akár mit is csinálok. Gondolom csak elem betesz és párosodnak egyszercsak?
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz szabifotos #144356 üzenetére
Ha párosodnak, abból szaporodás is lehet
A párosításnál az sem feltétlenül mindegy, melyikbe teszel először elemet, ill. lehet, h vmelyik gomb hosszú lenyomására ismételt keresésbe, fülelésbe kezd a beltéri -
p.t.r
aktív tag
Xiaomi Mi Wi-Fi Amplifier 2 [link] $4.99 + $1.01posta
Zapals, tudom lassú meg minden, de nekem eddig minden megjött onnan.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz szabifotos #144361 üzenetére
Nekem a TFA olyan, hogy először a beltéribe kell az elem, akkor megjelenik egy kis wifi logó, utána kell tenni az elemet a kültéribe. Aztán 4 percenkét 1 percig "beszélgetnek". Viszont valamikor csak 2-3 próba után találnak egymásra.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
sagesz93
addikt
5ghz wifi usb adaptert vennék, ami tényleg ér is valamit.. valakinek tapasztalata valami bestbuy modellel?
-
-
dugesz77
őstag
Huawei Honor Monster AM15 füles furcsán jó áron van Joybuy-nál(9,9$). A legtöbb helyen 30-50$..
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Borther TZe szalagra bevált forrás van?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zola007 #144374 üzenetére
LIDL-ből való nyomtatóba?
Tőle vettem, amikor tavaly vettem a nyomtatót. Akkor volt nála egy csomó színű, kék, piros, zöld, sárga alapú fekete szöveggel, elég jól ragad és nem váltak fel. Nyilván nem eredeti, ez érződik rajta.. Most csak a fehér-fekete kombó van nála, ha jól láttam.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zola007
veterán
válasz DJ. Ru$y #144375 üzenetére
abba hát
7500-ért nem volt szívem otthagyni
kézzel rondán írok, nekem megváltás a címkézésbenLogikusan a gyári kazettát 5-6 ezer/db áron nem fogom bele megvenni.
Nem is tudom, hogy gondolták, ennyiből már 3000 oldalas tonereket lehet venni.
Nem tudom mitől ilyen drága, szerintem még Artisjus-adó is van benne, mert kazetta alakútaláltam 2 dollárért is, lőttem abból is egyet, kíváncsi vagyok
ha nem ragad jól, akkor majd ragasztok rá egy réteg celluxot, just for fillérsex[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zola007 #144376 üzenetére
Szerintem ez annak is, aki szépen ír. Mire ő levágja, megírja stb. addig 2x kinyomtattam.
Nem akarok nagyon off lenni, de te sem találtál rajta margó nélküli nyomtatást, ahol nem tesz rá egy pontosvesszőt ahol le kell vágni?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zola007
veterán
válasz DJ. Ru$y #144377 üzenetére
menü > margó > láncnyomtatás
én megvárom míg összegyűlik annyi szöveg, hogy egyben kinyomjam a 330mm limitet, mert egyenként elég pazarló
azt pedig felvágom ollóval darabokra[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Aki szeretne egy hetet nyerni, az most rendeljen mert hétfőtől egy hetes újévi mulatság veszi kezdetét kínai barátainknál. Amit hétvégéig feladnak, az még elindul időben, utána egy hétig csend és hullaszag a kínai szállítmányozásnál is. Utána még jó pár nap mire összekaparják a feltornyosult csomagokat, tehát +2 héttel érdemes számolni februárban. Dispute esetén is érdemes beleszámolni.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
xkoti
senior tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne valaki rendelt-e már széket amazon vagy ebay-ről.
Úgy gondolom a hazai termékek drágák ahhoz képest amit kínálnak, nem kell nekem 80k gamer szék elhiszem hogy jó csak nekem nem olyan árban
Így bukkantam rá erre a kis székre: [link]
Így a kérdésem szerintitek mire figyeljek még oda mert ilyet még nem rendeltem illetve valakinek ha esetleg van tapasztalta és leírná azt megköszönnémKO
-
kigyi_23
addikt
válasz xkoti #144382 üzenetére
Nagyon hasonló van nekem is, gondolom ennek egy másik változata még a színösszeállítás is stimmel még a hátán a kivágás is, csak a nyaki résznél és elöl a combnál nincs az a plusz tömés az enyémben 23K volt itthon, nem mondom, hogy feltétlenül megérte, de augusztus óta használom szét nem esett közepesen kényelmes is, de nem egy gamer szék kategória
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
xkoti
senior tag
Hm érdekes
Jelenleg nem tehetem meg hogy felmenjek vidékről.
Szállítási költésgei nem tudom menyi lehet de ha még 20k-ba beleférne tökéletes lenne.
Csak gondoltam megkérdezlek titeket urak.kigyi_23 Sejtettem nem egy gamer szék és kényelmi szempontból is csak pont ennyire saccoltam mitn amit leírtál
KO
-
xkoti
senior tag
válasz KamuMazsola #144386 üzenetére
Be regeltem de valamiért nálam sincs ár
Nah mindegy akkor így tárgytalan.KO
-
kigyi_23
addikt
Valaki tagsági tollat keresett a napokban most éppen találtam, ha jól látom ez a fém, de javítsatok ki, ha nem. Nem a legjobb ár, de 900Ft nem a világ pénze érte és mostanában nagyon olcsóbban sem láttam.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Melyik most az ajánlott WIFI-s dugalj? Össz. 30W lesz rákötve, cél hogy telefonon (esetleg számítógépen) lehessen ki-be kapcsolni, illetve időzíteni is lehessen (időkapcsolót fog kiváltani, ahol macerás volt a manuális ki-bekapcsolás).4 8 15 16 23 42
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #144222 üzenetére
Soocas vs. Mijia:
A második borotválkozásnál jól éreztem, hogy a Soocasnak egyáltalán nem okoz gondot a nyak és az áll vonala. Tüzetesebben megnézve a Mijiának csak a pengéket tartó része követi az arc felületet, míg a Soocas esetén külön-külön mindhárom penge is billeg. Így ennek már egyetlen felület sem okoz gondot, legyen az áll, vagy a nyak-arc találkozásánál lévő csontos hajlat.
Ez nagy különbség a két borotva között, a Soocas előnyére.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest