Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Nyugodtan töltheted a gondozásmentest, sima töltésnél rajta lehet hagyni, viszont Recond használatához tutira lekötném, 15,8 V-ot én nem engednék rá az autó rendszerére. Ezért nem is használom soha ezt az opciót, mert lekötni nem akarom. Meg én nem nagyon hiszek ebbe a Recondba, ahogy a szulfátlanitásban sem. Recond program gyakori
használata miatt az akkumulátor vizet veszíthet, és csökkentheti az elektronika szerviz-élettartamát.Tudod mibe hiszek?
Új akkumulátor! mellé egy jó töltő! Karbantartani ha kéri ráengedni, a feszültség 12.45V alatt van. Na ebbe hiszek! Így hosszú lesz az akkumulátor élettartama. Remélhetőleg.
Én biztos nem gyötröm 15,8V-al az új Exide akksimat. Bármit is ír a könyve hogy évente ajánlott egyszer tölteni vele. Ha meg haldoklik az akksi akkor tökmindegy, max 1 évet kilehet vele még húzni.
Legalábbis nekem így volt a Bosch.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest