-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
válasz Latitude #8948 üzenetére
Szóval én nem találom a Magisk modulok között, viszont az általad leírt módszer nálam is működik:
Terminal emulátorba beírni
su
settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1Viszont a jó hír az, hogy nougat alatt tényleg nem visszhangzik .
Köszönöm a tippet
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
HardRic
addikt
Enyém fehér, tudom ajánlani. Szép watchface-szel nem néz ki gagyinak. Azért nem fekete lett, mert szerintem az a matt fekete műanyag nem valami szép. Műanyagot fehérben még elnézem, de nagyon kínai hatása van a feketének videók alapján.
Az S viszont szép, ott körben a számok nem tetszettek, azért lett E.[ Szerkesztve ]
-
ginagina
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez normalis hogy ilyen fogyasztasa legyen egy szimpla egyszeru alkalmazasnak??? Regebbrol volt egy karperecem amit foleg arra hasznalok most hogy jelezze a hivasokat illetve az uzeneteket, ha olyan helyen vagyok ahol nem tudom felvenni a telefont. Ez egy LENOVO karpant, megvagyok vele elegedve, csak a hozza valo applikacio ilyen borzalmasas szivja az aksimat. Lehet ezen valamit valatyoztatni, vagy tudtok olyan alkalmazast ami kompatibilis hasonlo karpantokkal? Igazabol nem kell pulzus meg alvas mero, csak hogy jelezze a hivasokat . Tudom az okos ora lenne a megoldas, de ez kibirja ket hetig, es lehet egy masik applikacio segitene.
-
Blizzardking
őstag
válasz Latitude #8953 üzenetére
Most nekem Oreó alatt sem visszhangzik. Viszont a terminal emulátoros megoldás szerintem elvész reboot után.
ginagina - ez nagyon sok. CPU Spy-al meg tudod nézni milyen wakelockokat generál, és My Android Tools-al tudod nyirbálni a szolgáltatásait.
Lehet hogy már az is elég, hogy az appok közül a beállításokban kikeresed, csak azt a jogot adod meg neki ami ahhoz kell hogy rezgesse a karkötőt, illetve a tároló résznél kitörlöd a cache- és data területét ennek a Lenovo appnak. Lehet hogy csak beakadt."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Latitude
aktív tag
válasz Blizzardking #8956 üzenetére
Igen, újraindítás után újra ki kell adni a parancsot terminálból.
-
Macika66
őstag
Unroot kell.
Olyankor visszaáll a gyári recovery-re is, az alól sima 'Install from internal memory' (vagy valami hasonló) kell, azonnal felmegy a gyökérbe rakott ZIP és készen is vagy.
Utána ADB alól TWRP fel, újraindítva rögtön recovberybe a TWRP alól mehet fel a Magisk 15.3 és akkor már stabilan marad a root is, készen vagyunk.Fölösleges visszazárni a BL-t. Nálam semmi szükség nem volt rá.
ETTŐL FÜGGETLENÜL a gyári recoveryből csinálhatsz egy rendszerterület-formázást, azzal nem vész el semmilyen könyvtár a belső tárhelyről.
-
axlfsi
veterán
válasz Macika66 #8958 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, köszönöm
Csak mert mondtak olyat is, hogy a nyitott BL miatt (is) van az adatvesztés, de akkor ezekszerint felesleges visszazárni.
Persze, azért mentek! (most úgyis alig van lfsz adat a telefonon, lévén nulláztam pár hete ).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
dombila
senior tag
Újra van működő Google Camera Oero alá is [link]
-
törölt tag
Sziasztok,hogy lehet mobilnetet megosztani?
Mert bekapcsolom a netet+a hotspotot,csatlakoztatom a laptopot hozzá és jó.
De nincs adatkommunikáció.
Telekomos vagyok,jók az ap-nek,készüléken van internet.
Segítséget előre is köszönöm! -
tibcsi0407
félisten
Most ez van felrakva: Codename Phoenix
Eddig nagyon pozitív, jól testreszabható, nagyon gyorsan pörög. Kíváncsi leszek rá hosszabb távon. AICP-t azért cseréltem le, mert a kamera pocsék. Ebben legalább integrálva van a Google camera HDR+utdetailing.hu
-
Hoorus
őstag
Xposed Framework Oreo-ra. Nálam működik.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #8965 üzenetére
Hogy működik ennek a telepítése, felrakása?
-
tibcsi0407
félisten
válasz #81280768 #8969 üzenetére
Nyitott BL, a legújabb Codeworx TWRP kell hozzá. Fel kell rakni az oldalon linkelt modemet is, majd mehet fel a ROM. Valószínűleg format data is kell, így jó, ha van mentésed.
Én flasheltem még egy no-verity-t és Opengapps-t.
Ha komolyan gondolod a telepítést, akkor otthonról belinkelek Neked mindent hozzá.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #8970 üzenetére
Megvan minden, megpróbálom, most van egy kis időm "játszadozni"
-
axlfsi
veterán
válasz Macika66 #8958 üzenetére
Unroot alatt, pontosan mit ertesz?
Nalam Magisk van fent, annal ugyebar nincs olyan opcio (ahogy ezzel ellentetben a SuperSU-nal - ott van unroot).Az uninstal ugyan magaval vitte a root-ot, de a System updater meg mindig rootlva latja a keszuleket es a Recovery-be valo boot, a TWRP-t tolti be (nem allt vissza a gyari recovery).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
hard74
senior tag
Még nem próbáltam, de szerintem a magisk uninstaller eltűntetni.
https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4387478&d=1515795353LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
wwhy
veterán
Van a Oneplus 5-nek VOLTE és/vagy VOWIFI funkciója Cserélném a OPX-et, de kell a VOLTE, legalább.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz tibcsi0407 #8976 üzenetére
Köszönöm. Pontosan külföldön kellene.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
tibcsi0407
félisten
Codename Phoenix bemutató video. (angol)
1 nap alatt még nem okozott nekem problémát.utdetailing.hu
-
kcsa
veterán
Az imént került elő az 5T topikban, bár ti nem most vettetek telefont, de jobb ha tudjátok...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
tibcsi0407
félisten
Huhh, ez nem játék, remélem levadásszák a tolvajt.
Ott is megjelentek a helyi nagyokosok, akik a szerencsétlen srácot még azért is lebaszt*k, mert ezt le merte írni a történetet fórumon.
Pedig talán ebben az esetben legkevésbé a cég okolható, biztos nem ugyanazok csinálták a védelmi rendszert, akik az OOS-t.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
kcsa
veterán
válasz tibcsi0407 #8980 üzenetére
5T topikban is két letiltott kártya került elő idáig. Szóval biztos hogy nem kamu, vagy a véletlenek száma hihetetlenül magas
-
tibcsi0407
félisten
Szerencsére én nem Tőlük vettem, de azért ez elég kellemetlen. A nagyon sokadik kellemetlenség már tőlük, még ha ez önhibájukon kívül is történt.
Bár azt hozzáteszem, ha nem megfelelő a védelme az oldalnak, meg a fizetési rendszer nem megfelelően titkosított, azért egyértelműen a cég felel.utdetailing.hu
-
kcsa
veterán
válasz tibcsi0407 #8982 üzenetére
Mondjuk csodálkozom hogy ennyien vesznek paypal nélkül. De mindenki a saját pénzének az ellensége
-
bozont
veterán
válasz tibcsi0407 #8984 üzenetére
Manapság én már ilyenre nem adok, hogy mekkora a cég. Sőt, szerintem annál nagyobb célpont a tolvajoknak. Nekem van egy külön társkártya, amivel csak neten lehet vásárolni és csak akkor és annyit teszek rá ami éppen kell. Még ha ellopják is nincs mit róla lehúzni.
-
tibcsi0407
félisten
Nekem sajnos ilyen nincs, de komolyan el kell gondolkoznom rajta. Az a baj, hogy sok helyről a vállalkozói kártyámmal kell vásárolnom a könyvelés miatt, de ott nincs lehetőség webkártyára. Mindegy, nem tehet az ember mást,mint figyel.
A törvény elég jól megvéd az ilyesmi ellen, talán most volt valami módosítás is erre vonatkozóan.utdetailing.hu
-
Mr.C
őstag
nem rak semmit a rendszerbe. kvázi úgy értsd, mintha a windows operációs rendszered egy partición lenne és minden más egy másikon és az Xposed nem ir semmilyen adatot az OS particióra...
ez magyon konyhanyelv és elnézést, ha fájnak ezek a mondatok valakinek
sudo rm -rf /*
-
axlfsi
veterán
válasz tibcsi0407 #8992 üzenetére
Ez is igaz! Csak azert fogalmaztam ugy, mert szerintem (de lehet tevedek), a systemless xposednek (pl.) az a nagy elonye, hogy nem kell hozza root... vagy? Vajon mikor erdemes a systemless megoldas(ok)hoz nyulni?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem kell hozzá, a modulok is kérnek root jogot mindig. Én nem nagyon látom értelmét a Magisk Hide mellett, legalább is eddig nem volt zűr. Bár nekem nem is nagyon van szükségem root-ra, nem tudom minek flasheltem Magisk-et igazából. Ilyen jó, ha van alapon van felrakva..
utdetailing.hu
-
LS44
kezdő
Sziasztok!
Mióta frissítettem 8.ra, észrevettem h mintha gyorsabban merülne a teló..Persze nincs sok különbség. Ezt ti is tapasztaltátok? -
Latitude
aktív tag
Ha felrakom a legfrissebb oos 5.0.1 akkor lehetnek kompatibilitási problémák app-okkal? Pl. nem indul el az FBReader vagy a PowerAmp vagy ezekhez hasonló hétköznapi applikációk valamelyike? Tapasztalt valalki már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest