- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz BladePocok #2988 üzenetére
mindenképp laptop, bár anno én phablet+füzet kombot használtam, de otthon volt pcm, es sose szerettem a laptopokat (nem vagyok cél közönség)
ha mindenképp könnyen hordozható kütyüt akarsz, akkor én néznek egy note FEt, ha olcsón adják ki az euban Koreával ellentétben, akkor neked sokkal jobb lenne mint az op5. sőt akkor igen komoly verseny társa lenne neki alapból
f3rdzs0
-
mjani1172
addikt
Ne haragudj,nem személyesen ellened irányul,de amit leírtál az pontosan olyan dolog amiről azokkal a barátaimmal beszélgetek akik szintén a kereskedelemben dolgoznak,:
- a szabályok borzasztóan rosszak, ezzel a hülye ingyen oknélküli visszaküldésekkel,
-a fórumokon lényeges hibákról nem szabad beszélni, de egymás hülyítése, hergelése nagyüzemben zajlik,
-az emberek nem tudják mit csináljanak jó dolgukban.Én ebben a dologban sajnos mindhármat látom.
-
-
olahdave
tag
Hali!
Ha ma rendelek OP5-öt az kb. mikorra érne Budapestre? -
dptrsk
addikt
válasz mjani1172 #3002 üzenetére
Nem haragszom, azért van a fórum, hogy megosszuk a véleményünket.
De, ha már felmerült válaszolok is:-Én nem is tudtam, hogy 15 napon belül cserét is lehet kérni, ők ajánlották fel, mivel 15 napon belül voltam. A cserére nem vonatkozik az indoklás nélkül.(ez kb. az itthoni 3 napon belül cserélni kell nem javítani szabályhoz hasonlít). Ahogy írták OP részéről benne van az is, hogy a nem megfelelő tárolás miatt kopott le.
A levelemet azért írtam nekik, mert emlékszem a 3T MidnightBlack-nél ki volt emelve, hogy kophat, itt nem mégis alig használtam, s már elkezdett kopni. Én igyekszem vigyázni az eszközeimre, így nagyon zavart, hogy maximális odafigyelés mellett lekopott 1 hét alatt.- a hergelést nem tudom mire írod, de érdekelne
- Nekem nem az a megfelelő, ha valami nem rossz, hanem ha valami (közel) hibátlan. Ebbe beletartozik az is, hogy nem kezd el indokolatlanul kopni a készülék. Egy autó sem akkor megfelelő, ha a ablakokat nem lehet lehúzni, de gurul, hanem ha minden működik rajta aminek kell.
Vannak olyan személyek, akik inkább kifizetik a nemtörődömségük költségeit, én nem ilyen vagyok, szeretném, ha minden megfelelően működne, ezért vigyázok az értékeimre s ha valami hiba van vele a lehető leghamarabb igyekszem azt helyrehoz(at)ni. Szerintem ez így van helyén. Ha nem jelzem most eladásnál lehet, hogy 5-10-15 ezer forintot bukok azon, hogy egy feltehetőleg gyári hibát nem jeleztem. -
dptrsk
addikt
Update: Megjelent az új készülék rendelése, priority shipping, Midnight Black 8/128GB modell.
Tapasztalatok szerint mikorra várhatom? (márha rendelt valaki ilyet mostanság)@Macika66: nekem nem kellett nagyító, szerintem elég zavaró volt szabad szemmel is. A support is írta, hogy habár magas fokú tesztelés zajlik, hibák előfordulhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
-myself-
tag
Sziasztok,
olvastam, hogy sokan lecseréltétek a gyári kamera appot. Melyiket ajánljátok a playen? Lehetőleg ingyenes legyen, és praktikus legyen az autómata módja
a lehető legegyszerübb szerintem a legjobb. Sajnos amiket kipróbáltam nem váltak beElőre is köszi
UI: valami jó gallery appot is ajánljatok légyszi... ahol visszanézem a fényképeket. Thx
A.[ Szerkesztve ]
Nexus forever...
-
HardRic
addikt
válasz -myself- #3016 üzenetére
Ingyen nem nagyon van jó. A google camera nem rossz nappal és panorámára, de este full zaj.
Fizetősből Snap camera és ProShot ami nekem bejött.
Galériának fotók visszanézésére a Snap cameráét használom, mert dupla koppra 1:1 méretben mutatja a képet. Ezt amúgy a QuickPic tudja még.
A backup miatt viszont a Google Photos kötelező darabnal szamít. -
HardRic
addikt
Én is virágboltból próbáltam ki minden említésre méltó appot, de Snapet 1 hét próbálgatás után megvettem. Jó lenne amúgy ha azért néha update-elnék, mert van rajta mit reszelni.
Egyébként a gyári appal is lehet fasza képeket lőni, ha nem hagyjuk túlexponálni. Mindig tap to focus, aztán kicsit le kell tekerni a fényességből. Nagyon sokat segít.
[ Szerkesztve ]
-
-
tobias88888
őstag
Már vagy 2 éve a BlackPlayer-t használom. Volt fent vagy 8 már, de csak ezzel nem volt gond eddig
-
tobias88888
őstag
OnePlus 3T-s munkatársam mondta, hogy ő csak szükség esetén használja a gyorstöltést, mert megöli az aksit és ezt több fórumon olvasta is. Ez igaz? Mert akkor jó hogy vettem még egy dash töltőt...
Nem vagyok az a típus aki évente új telót vesz, remélem egy 3 évig kibírja
[ Szerkesztve ]
-
válasz tobias88888 #3027 üzenetére
A melegedés káros az akkura, dash töltéssel meg nem melegszik, szóval... A hagyományos gyorstöltés (QC) tényleg rossz, mert arról felmelegszik a telefon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
f3rdzs0
senior tag
en spotifyt korlátlan nettel. bár ajánlani nem tudnám, sose fizettem érte teljes 5 eurót (egyszer 3 hónapra egy eurót fizettem azóta meg diák kedvezménnyel fél áron használom)
amúgy tegnap végre megjött a két dbrand skin amit rendeltem, és végül élőben tetszett a carbon fiber szóval azt raktam fel nem a matt feketét.
egyelőre fura a fogása, meglatom mennyire szokom meg ezt a texturet. ha nagyon nem megy akkor szerintem jövőhéten levaltom a sima feketéref3rdzs0
-
Blizzardking
őstag
-
tipuka
addikt
köszi srácok, egyesével megnézem a lejátszókat majd akkor.
-
lmisi
senior tag
Valaki esetleg tudja hogy lehet a O+5 tárcsázót rögzített függőleges helyzetben beállítani? (Ne forgassa, ahogy
a launchert sem forgatja )
Az általános tiltás nem jó, mert a többi apban nem baj. -
ktphoto
csendes tag
Üdvözletem! Tegnap én is csatlakoztam a csapatba! Le vagyok döbbenve mennyire komoly a telefon! Nehéz letenni az biztos No de kérdés. A rootolással akadtak gondjaim. Bootloader nyitva, TWRP fent SuperSu és a Magisk 12 telepítve és nincs root. . Mi a. ... csináljak?? Köszönöm előre is a helpet!
-
-
veterán
Uraim!
Lenne egy kerdesem meg mielott megrendelem vegre a keszuleket:
A napokban tervezek venni egy Xiaomi MiBand 2-t. Van itt olyan forumtars aki OP5-tel hasznalja?
Gond nelkul mukodik?Koszi!
Udv. core2
-
k810
aktív tag
Egy kissé egybites a kérdésem. Hogyan lehet egy adott alkalmazás adatait és/vagy a cache-t törölni? A FB-on mindenről küld értesítést, de sehol sem látom a válaszokat, kommenteket, se mobilon, se gépen, se mobilneten, se wifin. megpróbáltam volna az adattörlést, de létezik, hogy Nougaton már csak full app törlés, majd újratelepítés lenne...?
@core2: hibátlanul működik.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
veterán
-
Nazo
tag
válasz Neil Watts #3040 üzenetére
Teljesen jól működik, sokkal jobban mint az előddel (Honor 4C).
Én megvettem hozzá még a Notify & Fitness for Mi Band-ot, így sokkal több mindent tud, érdemes ezt, vagy valamelyik másikat még megvenni, de ezeket inkább a band topicjában kérdezd. A lényeg hogy jól elvannak a telóval. -
veterán
-
HardRic
addikt
Azért dicséretes, milyen gyorsan javították a 911 gondot. Nyilván nem is kellett volna létezni a problémának, de ha előjön ilyen, így kell kezelni. Nem minden gyártó tett volna így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest