-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz PhoenixK #8750 üzenetére
Úgy sem fogod. Nekem nagyon merült, a tiszta telepítés oldotta meg.
Főverziós váltásnál kötelezően választható a tiszta telepítés. Én még olyat nem éltem meg, hogy ne lett volna valamilyen anomália, ha nem tisztán raktam fel újabb Android-ot.
Az már más kérdés, hogy ez a Oneplus Oreo egy tákolmány, Oreo rendszer Nougat firmware-ekkel.
Olyan, mintha a Windows 10-et Windows 7-es driverekkel telepítenéd fel és csodálkoznál, hogy vannak problémák a működéssel..[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
őstag
válasz tibcsi0407 #8751 üzenetére
Minimum hétvégéig van ideje megoldani magának, de lehet, hogy még egy hetet rá kell tenni...
Időm csak akkor lesz, hogy rendesen összerakjam megint."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
tomp
félisten
Nekem Win10-en az audio win7-es driverrel megy tökéletesen. 10-es driverrel trágya.
-
Mr.C
őstag
válasz tibcsi0407 #8747 üzenetére
Pedig én megint naivan azt hittem, hogy milyen faszák a karácsonyi update-tel ,,,,
sudo rm -rf /*
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #8754 üzenetére
Nem az összes de van pár régi driver. pl az alap Intel vga driver is Win7-es mert nincs új kiadás. A vicc, hogy atomstabil a Win10 a régi vasamon.
Amúgy én még mindig azon vagyok, hogy a jobb kompatibilitás miatt maradtak a nougat fw alapon. -
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #8757 üzenetére
Még elég kevés gyártó adta ki az Oreo-t. U11-en ahogyan olvasom elég durván merül. Aktuális Xperia modelleknél pedig a Sony összeborult a guglival. Ők együtt nyomják.
-
tibcsi0407
félisten
Az összes Google telefon remek példa, hogy van FW és megoldható minden. Nem kell most ebben az esetben védeni a Oneplus-t, mert nem igaz, hogy lehetetlen a küldetés. Egyszerűen nem képesek megoldani és magyarázkodnak.
Egyre több developernek tele van velük a hócipője jogosan.utdetailing.hu
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #8759 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy lehetetlen. Google telefonok pedig speciálisak.
Az tény, hogy kissé érdekesen viselkedik a Oneplus... -
tibcsi0407
félisten
Semmi sem speciális bennük, nagyon egyedi alkatrészek sincsenek, ugyanúgy gyártóktól van összeollózva, mint a legtöbb telefon. A Qualcomm-tól kezdve mindenki kiadta már a megfelelő firmware-eket.
Nincs ezen mit ragozni, ez az Oreo egy félkész hybrid valami. Treble nélkül amúgy sem ér egy Forintot sem az egész rendszer.utdetailing.hu
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #8761 üzenetére
A Google abban speciális, hogy kb annyi ember dolgozik a rendszeren mint a komplett Oneplusnál csak 30x több.
Felőlem lehet hibrid ha jól megy. -
zhata
senior tag
Az már más kérdés, hogy ez a Oneplus Oreo egy tákolmány, Oreo rendszer Nougat firmware-ekkel.
Íme Te adtad meg a magyarázatot, hogy miért működhet valakinél a normál telepítés is.
Szerencséje volt. -
LógaGéza
veterán
Azért akkora váltás nem volt... Inkább 10, 8.1 driverekkel...
De amúgy nem tudom mi ez a siránkozás, én használom, nem blob verziókat nézegetek, és semmi bajom nincs vele... Gyors? Igen. Bírja az akksi? 2 napig simán. Megkapok minden értesítést? Gyorsabban mint PC-n.
Szóval nekem nyert a dolog..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tibcsi0407
félisten
válasz LógaGéza #8770 üzenetére
Jó Neked, nekem pedig csak azt mutatja, hogy egy rakás amatőr dolgozik ennél a cégnél.
Korábban is írtam, engem mérnökként zavar az ilyen hozzáállás. A szakmámban is vannak kókányolós emberek szerencsére, így nekem egyre több a munkám, mert én kétszer is megnézem, hogy mit teszek le az asztalra és inkább engem választ a megrendelő, mert lehet drágábban dolgozom, de Neki biztosan nem kell ráfizetnie a kivitelezésnél a mérnök hülyesége és nemtörődömsége miatt.
Mindegy, még egy darabig elleszek vele, aztán jön helyette más.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
őstag
válasz tibcsi0407 #8771 üzenetére
Személyesen én is így vagyok vele, igényes munkát adok csak ki a kezeim közül.
A baj ott kezdődik, amikor egy nagyobb cég több részleggel, és adott esetben egy szar vezetéssel dolgozik. Mindenkit csak a saját kis területe érdekel, ami átível, az már nem az ő dolguk alapon félre van rakva, és le van tojva.
kb. ilyesminek látom a Oneplust is, ami tipikus: Volt egy siker, utána mindenki bele akar szólni, de senki nem csinálja."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
tibcsi0407
félisten
válasz PhoenixK #8772 üzenetére
Az a baj, hogy a rohamosan növekvő tábor miatt ezt nem engedhetik meg maguknak. Ők már nem egy garázscég (attól függetlenül, hogy ezt kommunikálják), ahol megteheti azt, hogy kiad egy frissítést, majd pár napon belül szünetelteti, mert szar, de még is muszáj volt kiadni, hogy körberajongja a megvezetett rajongótábor.
Kíváncsi vagyok hány embernek szállt el rengeteg adata a német VPN-ről frissített OTA miatt..
Majd egy sorry-val letudja Carl Pei a fórumon, ahogy tette azt az összes tavalyi bakinál, amit már egy kezemen meg sem tudok számolni.utdetailing.hu
-
LógaGéza
veterán
válasz tibcsi0407 #8773 üzenetére
Amúgy ha ennyi bajod volt a céggel már régen is, szabad megkérdeznem miért ilyen telót vettél? No offense, csak érdekel...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tibcsi0407
félisten
válasz LógaGéza #8774 üzenetére
Nem volt, ezek szépen lassan jöttek. Én még most is szeretem, mert a hardver rendben van a kamerát leszámítva (az egy túlhype-olt valami sajnos), de a cég hozzáállása sajnos elég rossz.
Az OOS-t isteníthetnénk, de ez nem más, mint egy CAF build pár funkcióval megtoldva, ahol a fenti link szerint már amatőr módon alkottak a fiúk a programkódoknál.
Az lehet a baj, hogy túl sokat figyeltem a developer-ek beszélgetéseit Telegram-on és egyéb fórumokon. Elég gáz dolgok jönnek ilyenkor felszínre. Ez főleg a Treble-petíció alatt bukkant fel.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tomp
félisten
Oreo alatt tisztábban szól a füles. Tidal hifi előfizetést használok és most először hallgatom Oreo alatt. Feltűnően tisztább, jobb a hang.
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #8777 üzenetére
Kábel. Sony mdr-ex650.
-
tibcsi0407
félisten
BT-s fülest nem használsz?
Más:
Ma töröltem a Google camera-t, mivel azt is megoldotta a Oneplus, hogy ne menjen és beragadt a csomagkezelő,az értesítési sávban folyamatosan azt írta, hogy törli, miközben már törölte. Csak újraindítás segített.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #8779 üzenetére
Nem. Ha vennék akkor is max LDAC képeset. Majd valamikor kipróbálom, hogy megy e Oreo alatt nekünk az LDAC vagy nem.
Nálam a Tidal ragadt be. Bezártam, de ha jött valami értesítés akkor a felvillanó kijelzőn ott volt üresen a lejátszó vezérlő. Kellett egy kényszerített leállítás.
Kíváncsi vagyok mikor jön az OOS 5.0.1. -
szpali
addikt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Mr.C
őstag
Közben egy újabb változtatás a készüléken:
Megjelent az 5T sandstone white verziósudo rm -rf /*
-
kammler
senior tag
Heló!
Párhuzamos app nálam nem ok. A viber legalábbis. Engedélyek ok elvileg. Egy névjegyet se lát. De nem látja a média fájlokat se. Tehat nem lehet fotót választani profilképnek. De eddif fotózni se lehetett. Fotó, kép kizöldült... Ez után a legutóbbi frissítés után az már ok. -
Laci.M
senior tag
Új fw, megjött a nyeremény póló. Micsoda duplázás egy napra
Ti nyertetek valamit a 4 éves játékkal? Tudom valaki írta, hogy táskát nyert. Nekem egy fekete Dash feliratos pólót sikerült az első pörgetésre, utána semmi.....
(Megjegyzem, a korábbiak közül se Samsungos, se ZTE-s, se LG-s, se Motorolás, se Sony Ericcsonos, se Nokiás, se THL-es, sem alcateles pólóm sincs, úgyhogy le a kalappal OP)
Megvettetek kilóra
Aláírás
-
Latitude
aktív tag
válasz Blizzardking #8788 üzenetére
Azt értem, hogy villámos poló, de azt mondja meg valaki, hogy akkor megéri vissza zárni a bootloadert és gyalulni a telefont az oreoért vagy sem?
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
Blizzardking
őstag
válasz Latitude #8789 üzenetére
Én mindigis a konzervatívabb irányt képviseltem (lévén laptopot is kiváltó munkaeszköz nekem a teló), de szerintem nem. Ha igen, akkor a jelenlegiről egy komplett mentés, feloldó kód nélkül ha encrypt vagy, és lehet vele hétvégén szórakozni.
Konkrét előrelépést - ahogy olvasom - semmiben nem hozott, de ezt majd leírják akik felrakták. Én simán megpróbálnám felrakni nyitott bootloaderrel először, full wipe után. Ha nem megy, akkor egy gyári nugát, bootloader bezár, arra az oreó, bootloader kinyit, twrp, root, és mehet tovább a téma. Kétlem hogy a bootloaderen múlna, de semmi sem lehetetlen. Ha van rendes mentésed, erre a nugátra vissza tudsz állni bármikor. Az enyém most annyira patent, hogy fájna a szívem szétcseszni. Szerintem még nem olyan jó ez mint a 4.5.15-ös nugát."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
eisento
addikt
válasz Latitude #8789 üzenetére
en felraktam mivel ismertem mar az oreot meg nexus 5x-rol, nem is bantam meg mert nalam az uzemido duplazodott. multkor sikerult 6:47 perces kijelzoidot is elerni es meg maradt 14% az akkuba oreoval, elotte 3 es fel ora volt kb jo esetben 4 ora kijelzoido. Nekem megerte
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
LógaGéza
veterán
válasz Blizzardking #8790 üzenetére
Felesleges a zárásos/nyitásos plusz küszködés, semmit nem befolyásol... Nálam tegnap simán felment az OTA is nyitott bootloaderre... Ez inkább olyan, hogy kellett valamire fogni, akkor fogjuk arra, hogy piszkálva volt...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
MrSealRD
veterán
válasz LógaGéza #8795 üzenetére
Ez tisztán spekuláció. De ha van rá bizonyíték akkor csak nyugodtan hozd elő. De amíg nincs hiteles tényadat addig fölösleges ilyeneket írni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Speedo
tag
Sziasztok részlegesen OFF Topic, és egy kicsit mélyvíz. Waze-t szoktam használni navigációhoz, a Zalaegerszeg - Budapest távon, minden tökéletes egészen addig, amíg el nem érem a Waze indításától számított ~ 2 órát ekkor a program crashel és kilép. A crashelés előtt még átalában kiszokta írni hosszan, hogy Network Lost Reconnecting, viszont van internet a készüléken mást lehet használni, és megcsinálja Budapest közelében is úgy ahogy Zalaegerszeg közelében is irányfüggetlenül. Sajnos a jelenség megvan Nougat és Oreo alatt is. Tapasztalt bárki ilyet, vagy esetleg van mód arra, hogy root nélkül (mert teljesen gyári a rendszer) megnézzem a logokat esetleg app logot, hátha abból rájönnék, hogy miért záródik be ?
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Oneplus 3-ról térnék át OP5-re vagy 5T-re habár kettő között csak kijelző különbség van szinte, viszont választásom egyenlőre OP5-re esett.(előlapi újlenyomatolvasó olvaso miatt + annyira nem izgat a 18:9-es kijelző)
Régebben kéredztem már igaz , annó válaszoltatok is a topicban de valahogy most érett meg a váltás ideje.Tudtok mondani bármit is, mire figyeljek vásárlásnál? Milyen gondok lehetnek?
Segítségeteket előre is köszi.
1-2 db OP 5 van itt hardverapro-n ahonnan be tudom szerezni jó pénzért, gondoltam ezért váltanék.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro