- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz Graphics #2700 üzenetére
Nálam elvileg a legújabb van, a gmail tiltva van és jó az üzemidő.
Péntek reggel 6-kor vettem le a töltőről, most 48%-on van. Képernyő 1,5 óra, tehát most keveset van használva. Ja meg minden este 11-kor kikapcsol a készülék és reggel 6-kor kapcsol be. Így most 1 nap 18 óra 12 percnél tart az akku használat.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
HraDave
újonc
Tapasztalt valaki olyat, hogy a kijelző közepesen erős nyomásánál a bal alsó sarok közelében fehér folt jelenik meg? Egy hét használat után ma vettem észre, nem tudom, hogy ez általános-e. Olyan, mint a régi touchscreen-eknél, ahol a folyadékot lehetett így "tologatni"
-
ncc1701
veterán
Ezt a szuper energiatakarékos módot lehet valahogy időzíteni? Plö este 10-kor aktiválódjon, reggel 6-kor pedig kapcsoljon ki.
-
Vegyigyümi
tag
Sziasztok!
S128-ról érdemes átugrani S131-re?
Eddig semmi bajom nem volt vele, de most valamiért rohamosan csökkent a készenléti időm, pedig semmit nem változtattam. Az eddigi 6-7 óra használati idő lecsökkent 4-5 órára, pedig ugyanannyit játszom vagy böngészek.
Még egy dolog, egyik napról a másikra elfelejtette a személyekre beállított csengőhangokat.Ami nem kék, az más színű.
-
beg
veterán
válasz Vegyigyümi #2709 üzenetére
Google play services hiba.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Vegyigyümi
tag
A google play ébresztgetés eddig is folyamatosan zajlott, mégis megvolt a 6-7 órám, ráadásul a szoftvert sem variáltam, amióta megvan azóta az S128-al fut. Az üzemidő romlás viszont egy két nap alatt realizálódott.
Egyszer a beautiful widget app ragadt be és zabálta az aksit, de azon egy újraindítás segített.
Az eredeti kérdés továbbra is aktív: S128-ról - S131-re frissítés ellen, bármi ellenérv vane?Ami nem kék, az más színű.
-
beg
veterán
válasz Vegyigyümi #2711 üzenetére
Nincs, tedd fel nyugodtan.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Az lehet,hogy az én telóm újabb gyártású és arra már a gyárban a 129 került?
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
beg
veterán
válasz Biluxzsolt #2714 üzenetére
Igen. A dobozán amúgy látod a gyártási dátumot.
-
Sfmc
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Akinek sikerült a root tudna nekem segíteni benne. 3-dik napja olvasom a fórumot és a benne talált
ötleteket, tanácsokat, leírásokat mind végig csináltam de semmi eredmény.
Előre is köszönöm! -
Graphics
Jómunkásember
-
TheRealBear
tag
válasz #45553408 #2724 üzenetére
Ma vettem eszre igaz samu tolto van csak meloa arra gondoltam h fesziti a csatlakozo vagy nem tom mert a gyarival itthon nem csinalja. Meloban toltorol iraskozben pl az also sor betuit (c,v,b) nem mindig vette be finom erintesre csak ,ha nyomtam, mint suket a csengot.
[ Szerkesztve ]
-
Biluxzsolt
aktív tag
A nevek mellé fényképet hol lehet rakni?
A Skype mellé berakta alapból ugye,de a mobilszámok mellé nem jöttem még rá,hogy hogyan kell."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Scorce
tag
válasz Biluxzsolt #2729 üzenetére
Ez engem is érdekelne, én se jövök rá hogy kell képet csatolni. Közben megtaláltam, csak meg kell keresni a képet a telefonon és hozzárendelni amihez szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
A névjegy szerkesztésekor rá kell bökni a képre és ott a lehetőség.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Zsee75
tag
De csak a telefonon tároltakhoz lehet.
-
ncc1701
veterán
Llamat használ valaki? Képtelen vagyok betanítani neki a területeket, valahogy a cellák azonosítóját nem ismeri fel, fene tudja. Ugyanazt megleli otthon is, irodában is, konditeremben is.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
MX playert szeretem használni, de kell hozzá kodek az AC3 hang lejátszásához.
Melyik pack-ot töltsem le?
Arm v7-Neon, Arm v7-Tegra3, Arm v7-Tegra2, Arm v6 VFP, Arm v6, Arm v5TE, x86, MIPSKöszi.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
beg
veterán
Valaki látott már közelről gyári rendszermentést (S126/S127) TWRP kompatibiliset? Nem nekem kellene és most csak telefonról vagyok, nehéz kiguberálnom.
-
beg
veterán
válasz cappa72 #2746 üzenetére
Ott néztem legelőször, de nem lelem. Vagy csak szimplán kiszúrja a szemem, de másodjára sem találom. Recoveryk, frissítések és kernelek vannak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest