- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandS
senior tag
No, össztűz van úgy látom.
-
okiszPSX
tag
Igen, látom.
Megmondóemberek vannak mindenhol..
Egyáltalán nem úgy írtam, ahogy itt le lett reagálva, persze a többiek meg ráültek a lóra. Hahha.Imádom a telót, ez nem kétség.
Gondolkodóknak pedig adnám az infót, amit már pedzegettek itt pár hete, hogy nálam is "beragadt" a navigáció hétvégén, miután kiléptem belőle. Csak másnap vettem észre, fagyasztottam is egyből.
Remélem vágják a szitut a Lenovonál és egy következő update majd orvosolja, az ismeretlen hívásos sztorival egyetemben -
beg
veterán
válasz okiszPSX #2952 üzenetére
De, úgy írtad, olvasd el még egyszer. Ha meg viccnek szánod, akkor rosszul csinálod, ezt flame-nek hívják errefelé. Legközelebb rakj szmájlit, vagy fogalmazz egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok, figyelem egy ideje a topicot, láttam hogy Szlovákiából lehet a legolcsóbban hozzá jutni a készülékhez, melyik oldalt ajánlanátok ? Köszi
-
han_lev
senior tag
válasz okiszPSX #2952 üzenetére
A google navigáció a multkorában nekem is kiakadt. Nem is használtam utána. Viszont az Igo olyan szépen ment.... Nem tudom higy használja e a Glonast, de magas házak között szűk utcákban is csak egyszer, kétszer "zökkent" ki csak, de hamar magára is talált.
Eddigi navigációs kéoességű telefonjaim közül talán a legjobb. Nem vezettem statisztikát, de a HTC jó volt, a sony is, bár néha fagyott. A P780 sajnos nem a legjobb volt, de ez a P70 mindenképpen megbizható e tekintetben.
Akkuidő: nekem is meg kell mostmár néznem, mi fogyaszt. Igaz, állandóan nyomogatom, most estére 40 %ra merült.Poco F5/pro
-
SharpSA
veterán
válasz xcsaba1975 #2960 üzenetére
Igen ez a karakter simítás vagy mi a fene egy elég barom találmány. Talán nincs szeme annak, aki ezt kitalálta?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz xcsaba1975 #2962 üzenetére
Kiderül. Legalább lenne ez is beállítható. Én biztosan kikapcsolnám.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Kacsanova
csendes tag
Tegnap beléptem a P70 tulajok táborába. A telefont Szlovákiából rendeltem a lenovoshop.sk oldalról, Paypal sajnos nincs náluk, számlát küldenek és utalni kell. Még sosem mentem bele ilyenbe, de mivel írtátok, hogy hivatalos Lenovo shop, adtam egy esélyt, bár izzadtam egy pár napot, azt be kell hogy valljam. Máskor inkább kicsit drágábban, de biztosan. 235€ volt a telefon és 13,5€ volt a szállítás. A csomagot a trans-o-flex hozta ki. A shopnál tudnak magyarul, online chaten is segítőkészek voltak. A garanciális ügyintézés remélem rendben lesz, de mondjuk úgy, hogy nem akarom megtudni. Motorola Moto G-ről váltottam, jelenleg elég szokatlan
-
beg
veterán
4PDA-n megy egy ideje a pletyka, hogy Q2(júni-júli) helyett csak augusztus végére/szeptember elejére várható nyalóka. (Már amennyire a gugli ferdítővel ki tudtam mazsolázni.)
Innen indult tegnap, átlinkel pár hozzászólásra a lenovo-forums.ru-ra is.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
nagyúr
helyett csak augusztus végére/szeptember elejére várható nyalóka.
Nem t'om.. én biztos megvárnám, míg az oroszok meghekkelik az (szopóka)nyalókát.
Még samu dual sim telefonnál is ledobta kollégám a láncot az 5-ösre frissítés után... megcserélődtek a sim-ek, a tárhelyek elnevezése... azt mondta, hogy visszakönyörögné magát 4.4-re. Persze azt is mondta, hogy majd megszokja, és hátha lesz hibajavító frissítés...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
beg
veterán
válasz cappa72 #2972 üzenetére
Szopókával van már közelebbi tapasztalatom, dolgozós közös készülék egy S4 mini. Na azt párszor már meg akartuk ívesen hajítani a cseresznyefa felé. Sebességben nem lett rosszabb, de rengeteg minden más nyalóka vele. (Önhatalmúlag lehalkítja magát, hívásátirányítást amit napi szinten használunk, 9 (megszámoltuk ) tapicskolással érjük el, mert 3 szinttel beljebb rakták a menüben stb stb)
Szóval én sem várom epekedve, csak egy röpke hírmorzsa erejéig dobtam fel a témát.
[ Szerkesztve ]
-
vatawna
csendes tag
Sziasztok,
már majdnem egy hete van meg a telo (Media mark webshop akciós).
Nagyon jól működik, csak van pár dolog, amit nem tudok megoldani.. ha tudtok segítsetek. (nem rootolt a telefon, egyenlőre maradna is így)
- az indítási és kikapcsolási hangot nem találtam meg hol lehet kikapcsolni..
- az értesíti sávról le lehet valahogy szedni a jelzést, hogy a Security aktív (tudom, hogy aktív, nem lehet leszedni, de nem akarom folyamatosan látni ) - ugyanígy ahol az értesítéseket meg tudom nézni tételesen az összes értesítést (bocs, nem tudom, hogyan hívják.. ), ott is ott van ugyanez - ezeket le lehet tiltani?
- az értesítések között szerepel a gyári naptár értesítése, viszont maga a naptár mát le van tiltva (az értesítésre koppintva nem is jelenik meg a progi) - ezt az értesítést valahol le ki lehet iktatni?
- a gyári billentyűzetet használom egyenlőre hozzá, de nincs benne magyar szótár, így minden szó ismeretlenként szerepel, és egyesével menthetem le a saját szótárba, kicsit macerás.. tudtok ajánlani jól működőt?Lehet kicsit láma kérdések, és nem is biztos, hogy telo specifikus, de pls help
Egyébként gyors, pontos, az aksit nyúzom eleget, de elégedett vagyok a kb 9-10 órás üzemidővel..ezen még tuti lehetne optimalizálni, de annyira nem érint
köszi
-
Atomcsirke
aktív tag
Urak, a K3 Note topikjában is megkérdeztem, hátha valakinek volt szerencséje mind2höz.
Szigorúan (fő)kamera-szempontjából melyik a jobb: a K3 Note vagy P70?
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
beg
veterán
válasz vatawna #2974 üzenetére
- az indítási és kikapcsolási hangot nem találtam meg hol lehet kikapcsolni..
Azt sajnos csak root-al. Vagy némítod/rezgőzöd és akkor nem zenél.- az értesíti sávról le lehet valahogy szedni a jelzést, hogy a Security aktív (tudom, hogy aktív, nem lehet leszedni, de nem akarom folyamatosan látni ) - ugyanígy ahol az értesítéseket meg tudom nézni tételesen az összes értesítést (bocs, nem tudom, hogyan hívják.. ), ott is ott van ugyanez - ezeket le lehet tiltani?
- az értesítések között szerepel a gyári naptár értesítése, viszont maga a naptár mát le van tiltva (az értesítésre koppintva nem is jelenik meg a progi) - ezt az értesítést valahol le ki lehet iktatni?
Beállítások/Értesítési központ/Alkalmazási értesítések aktiválása- a gyári billentyűzetet használom egyenlőre hozzá, de nincs benne magyar szótár, így minden szó ismeretlenként szerepel, és egyesével menthetem le a saját szótárba, kicsit macerás.. tudtok ajánlani jól működőt?
Én személy szerint a swype-ot használom, de a swiftkey-t is sokan szeretikYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
olddog
tag
válasz Kacsanova #2967 üzenetére
Én is tőlük rendeltem, nem kell parázni a nemzetközi utalástól havi szinten használom. ( más okból kifolyólag )
Szintén Moto G-ről váltottam, pár nap nyúzás után megszoktam, nagyon szeretem. Ha valamire nem jöttem rá magamtól, eddig még itt mindig megtaláltam a választ.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
Kacsanova
csendes tag
Az mitől van, hogy a telepített alkalmazások nem szinkronizálnak (Viber, Whatsapp, Messenger)?
Jelezték, hogy nem kapom meg az üzeneteket és amikor megnyitottam az alkalmazást csak akkor kaptam meg mindent. -
vatawna
csendes tag
köszi a gyors választ.
- A hanggal még szórakozok kicsit Llamaval sikerült elnémítanom az egyiket (bekapcsolási hangot), de sajnos mindkettőt nem.. de majd még gyűröm.. kár hogy alapból nem lehet simán tiltani..
- Billentyűzet ötletet köszi, majd megnézem (létezik, hogy swype-n nincs é betű vagy nagyon félrenéztem?)- Értesítés letiltás: köszi, hogy ezt én nem találtam meg. nem is értem.. ez megoldotta a Security-t viszont a naptárat nem.
A szitu: ha le van tiltva a gyári naptár, akkor nincs is benne az Alkalmazási értesítések aktiválása menüben, ha nincs letiltva, akkor benne van, és le lehet elvileg tiltani.. viszont mindkét esetben fixen ott van az értesítési listában hozva a mai programot (amit nem szeretnék itt látni, és oldalra húzással el sem tudom tüntetni) ezen nem segít az újraindítás sem..Ilyennel találkozott már valaki?
-
beg
veterán
válasz Kacsanova #2978 üzenetére
A futó alkalmazásokat (menü gomb hosszan) a kis seprűvel takarítod? Mert az bezárja még a konyhakert kaput is Security-t megnyitod, alul balra húzod, Gyorsítás, alul pedig mellőzési lista. Itt kipipálod, melyiket hagyja békén (messenger, viber miegyéb)
-
beg
veterán
válasz Kacsanova #2981 üzenetére
Javaslom a futó alkalmazásokat nem a kis seprűvel, hanem a felfele suhintással egyesével bezárni és akkor tuti nem fordulhat ilyen elő. De ha megcsináltad a mellőzési listát, akkor jó lesz.
Ja, mellőzési lista létrehozása után újraindítás javasolt, mert attól még nem oldja fel a bezárt folyamatokat/alkalmazásokat.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Használ vki gyári email klienst?
.eddig tok jol megjelentek a levelek. De most a tartalmat vmiert nem latom...Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Mika1227
őstag
Az mitől van, hogy beszélgetés közben feloldja a kijelzőt és ráadásul még rezzen is egyet, nem nyomok semmi gombot meg!? Nagyon zavaró!!!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
nagyúr
válasz Mika1227 #2992 üzenetére
Rossz helyen van a füled/fejed, és nem érzékel a közeledésérzékelő. Ekkor a füleddel/fejeddel vezérled a kijelzőt.
Nem viccnek szántam, kipróbáltam.
Bal, vagy jobb kézben tartod a telefont telefonáláskor, amikor ez a jelenség van?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nzolo76
tag
válasz Mika1227 #2992 üzenetére
Nekem is csinálta ezt, de egy 3 napja vegzett factory reset óta nem tapasztaltam. Próbáld meg esetleg.
Előszőr én és arra gondoltam hogy rossz helyen van a fejem de akárhogy figyeltem előjött a jelenség. FR óta meg nem.
[ Szerkesztve ]
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
bmilan
csendes tag
Úgy vettem észre, hogy a P70 halkabb headsetről zenét/podcastet hallgatva, mint az előző Alcatel OT-997D telefonom. Az Alcatel fülesét használom most is, mert az gumiharangos kialakítású és kevésbé erőszakolja meg a kagylóimat. Viszont mindig maxra kell tekernem a média hangerőt, míg az Alcatelnél az már fájt. Lehet, hogy a headset impedanciája nem erre van méretezve?
Viszont nem emiatt írtam, de a kérdés ide kapcsolódik: ki lehet valahogy kapcsolni a halláskárosodásra figyelmeztető felugrót? Mivel csúcsra kell tekernem minden alkalommal, mindig feldobja és le kell okéznom, addig nem tudom hangosítani. Egyelőre még abban sem vagyok biztos, hogy ez rendszer üzi vagy a lejátszóm dobja-e a képembe folyton. MixZinget használok.
-
Mika1227
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Call of Duty: Black Ops 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Futás, futópályák
- Bitcoin topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest