- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
-
Mika1227
őstag
Olyat be lehet állítani, hogy fokozatosan hangosodjon a csengőhang?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz cappa72 #2754 üzenetére
TWRP mentés by Cappa72 - P70-A_S126_150113_16G_ROW
Tessék tessék, a Mestertől egyenesen / mármint Cappa72 /
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
beg
veterán
válasz ricsi53 #2759 üzenetére
Köszi, S127 és flashtools nekem is van (egyszer kellett is használnom ), csak akinek ez kell, egyelőre még csak a twrp-ben boldogul, most SOS kellett neki
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mecy_Lacee
senior tag
És igen! Mostantól én is ide tartozok.
A telefon megismerése egy kicsit később, mert most dolgom van...Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
beg
veterán
Nofene. Elmászott a root valahova. A greenify-nál vettem észre, hogy nem tud hibernálni. Terminálban a su is középső ujjat mutat, ugyanakkor es file explorer vígan írja/törli a /system mappa dolgait. Most akkor?
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
hunaqua
addikt
Valaki használja a SAVYOL Rom-ot?
...vagy valami más custom esetleg?SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
Mika1227
őstag
Hogyan lehet több témát letölteni a gyári launcher-hez? Kell hozzá root?
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Mika1227 #2775 üzenetére
Hivatalosan sehogy...
Root nélkül se lesz több téma
Leszedsz egy másik Lenovoról kínai szerverre csatlakozó Theme Centert, azt telepíted, és úgy elérsz más témákat is. De kínai karakterek lesznek, nem kell megijedni.
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
-
rjg
őstag
-
beg
veterán
Na ezt már szeretem. 7 és fél óra deep sleep és 0,0% akksi fogyasztás mindeközben
Imádom, hogy ennyire reszelhető, és 10 perc alatt helyrehozható, ha "kicsit" túlreszelem.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Graphics #2790 üzenetére
Ami a durva, hogy ez a verzió úgy jött ki, hogy a legkevesebbet matattam rajta, tehát alapból jól optimalizált a rendszer. Bár ehhez az is hozzájárulhatott, hogy egy szűz S127 flashtools után ment fel egyből az S131 OTA, majd azt laktam be. Most ugyanazok vannak fent mint a drain előtt, amikor nem ment alukálni a szentem (2-3% merülés óránként).
[ Szerkesztve ]
-
okiszPSX
tag
Az enyém meg valamiért most két egymást követő nap is lemerült egy nap alatt 100%ról-30%ra. Pedig semmit nem csináltam vele..
Energia kezelőben van ez a Képernyő és GPU energiatakarékos opció, az nem volt bekapcsolva, most benyomtam, változást nem láttam megjelenítésben, meglátjuk. A tapasztalat most az volt, hogy nem pihentetett helyzetben merült le így, hanem, amikor használtam (sima netezgetés, telefonálás, ez-az-amaz) és tegnap is nap végére 30% lettJa és még valami:
Pár napig nézegettem ha bekapcsolom időzítővel az abszolút energiatakarékos módot éjféltől-6ig, 1-2%ot merült, ha nem kapcsoltam be, akkor is. Érdekes[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Pontosan mit alkottál, hogy ilyen lett és pontosan melyik ez a battery app?
Mostanában nekem is teljesen jó az üzemidő.
Szerintem elbújhat bármelyik nagyobb kategóriás készülék emellett (a kamerát kivéve). Nagyon jó választás volt ez ennyiért.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Mika1227
őstag
A Securitynek van valami értelme?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Mika1227 #2796 üzenetére
Végig kell nézni, van
"A Lenovo telefonok biztonsági szoftvere, vírusadatbázissal, cache tisztítóval, tűzfal és hálózati beállításokkal / mobilnet/ WiFi állítása programonként/ , lopásvédelem, és szülői felügyelet almenükkel.
A programhoz egy widget is rendelhető, amellyel egy kattintással tudjuk tisztítani a cache és memória tartalmát. Kivételeket is tudunk hozzáadni, hogy mely programokat hagyja figyelmen kívül a tisztítás futtatásakor."
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #2799 üzenetére
Ebből nem llátok semmit. [link]
Tedd fel a programot, battery info, és ottain kép kell, kb 10 hozzászólással fentebb írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest