- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
Ezt a Lenovo oldalán olvastam
"Cserélje le egyik SIM-kártyáját egy microSD-kártyára, és így megnövelheti a P70 belső, 16 GB-os tárolókapacitását további 32 GB-tal. Így elegendő helye lesz a fényképek, videók és zenék tárolásához."Próbálta már valaki? Tényleg működik, hogy sim foglalatba memokártyát teszünk?
-
ncc1701
veterán
A csatlakozók is máshol vannak... Meglepődnék. De eleve van benne sd kártya hely, praktikusabb lenne azt használni.
Amúgy frissítésre visszatérve, én már egy ideje úgy veszem a telefont, h ami rajta van, az jó-e, mert lehet, h nem is lesz rá egyátalán frissítés, vagy ha lesz is, hát elb@sszák. És a jelenlegi 4.4 az elég jó.
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
A minap volt fent a mobilarena.hu-n a Vibe Shot tesztje. Azt már 5.1-vel adják.
Hátha azt átimportálják ide is...Üdv
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
csili123
csendes tag
akit érdekel a waze frissült és nincs már fehér négyzetek a képernyőn
[ Szerkesztve ]
csili
-
janos1988
addikt
Érdemes bekapcsolni az Energiakezelőben a Képernyő és GPU energiatakarékos módot?
Illetve jobban meríti az akksit az automatikus fényerő beállítás?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Diabo6
senior tag
Jó reggelt mindenki!
Tudom, hogy ez lenovo fórum, de... samsungban tudna valaki segíteni? Az s4 fórumot néztem, de egy ideje nem valami aktív, így felesleges lenne oda írnom. -
beg
veterán
Akárcsak ide. De ne haragudj meg érte. Ezért vannak tematikus topikok, kénytelen leszel OTT kivárni a segítséget. (Ma már 8 hozzászólás született amott, nem mondanám kihaltnak.)
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mika1227
őstag
Tudom, hogy már kérdeztem de vajon milyen gyártó panelje van a cuccban? Annyira jó szerintem ezért is vagyok rá nagyon kíváncsi.
Már kétszer csinált olyat, hogy feltöltöttem teljesen és lemerült rövid idő alatt 85%-ra. Aztán meg normális a merülés. Vajon mi okozhatja ezt, valaki tapasztalt már ilyet?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
grafnet
veterán
Most persze nem találom:
a play szolgáltatasokat lehet jegelni?
Ha, jegelem, milyen funkciótól kell búcsút vegyek?
Köszi!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
han_lev
senior tag
A teclast jó... lakókocsi mégjobb... keveset használom. Az az igazság, hogy mióta ez a csoda ketyeg a zsebembe (p70) amin a netes weboldalak is mint a villám jönnek be akár teljes verzióban, a netes szokásaimból is jópár áttevődött mobilra ( most is pl a fórumot, amit eddig inkább laptopon nézegettem, a telób nézem, írogatok, csak akkor megyek gép elé, vagy tablet elé, ha kell valamiért a teljes értékű win) De ahhoz hogy kihasználjam, egeret kell elővegyek, billentyűzetett... szóval lusta vagyok. Telón megy, akksi is bírja, grafika, vagy tartalim nem akasztja, ezértba hangsúly áttevődött telefonra.
De egyébként újabb tabletfelhasználási területek jöttek elő ( torrenttel letöltött sorozat tabletről caló nézése ágyból, fülhalgatóval, család zavarása nélkül ) ezeket a teklasztnak köszönhetem. Valamint a kompromisszumok nélküli szoftverhasználatot tableten viszonylag kompakt, gyors formában (office, napló, szervező-nyilvántartó, adminisztráció, könyvelés, stb.)
Ezekért megérte a wines tab.Poco F5/pro
-
ncc1701
veterán
Jut eszembe, otthoni kis szerveremen dlna-val lehet nézni filmet. Van erre droidos kliens? VLC-ben opciót erre nem leltem.
-
törölt tag
sziasztok
Milyen tokot és fóliát javasoltok P70-re és honnan?
-
Moromel
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is előjött a többek által említett hívás közben random felold a kijelző és összenyomkodok mindent az arcommal probléma. Már kikapcsoltam azt, hogy a hangerőgomb feloldja a kijelzőt. Olvastam a korábbi hsz-ekben, hogy egy factory reset megoldja a problémát. A kérdésem az lenne, hogy ez egyenlő a menüből elérhető factory reset opcióval? Elég irritáló ez a hiba sajnos :S
Mégegy kérdés. Tudtok esetleg valami jó megoldást a kontaktok kezelésére? Sajnos beimportálta a facebookról, a google-ről is a kontaktokat és így egy emberhez 3 névjegy tartozik. Hiába állítok be egy névjegynél képet, ha hívom valahogy nem azt veszi alapértelmezettnek, hiába állítom be, hogy pl csak a telefonos kontaktokat mutassa, akkor sem látom a képet amit beállítottam. Van erre valami okos megoldás, vagy manuálisan ki kell törölni a 3-ból 2 kontaktot minden egyes névjegynél?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Hát az első napokban elég sok dolog zavart a kicsikében, de mostanra már talán kezdek vele megbarátkozni... Az egyik legbosszantóbb, hogy a hangszórója baromi halk (a basszus teljes hiányát nem is említve), de aztán nagy nehezen sikerült rájönnöm, hogy tulajdonképpen alul csak a bal oldali szól, a jobb oldaliból semmi hang nem jön... Tapasztalt már vki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest