-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
TheRealBear
tag
Na hol is kezdjem?Kutakodtam és e pár "új" Cuccra leltem!
Mindenki csak saját felelősségre használja!
Rossz és Nem elegendő tudással Tönkre vághatod a telódat! Ennek tudatában, vagy tovább görgetsz, vagy belevágsz!
Merészebbek és Backuppal rendelkezők FIGYELEM!
Minden ami kellhet TWRP romoláshoz!
Ha elcsesznél valamit!
&
Buhera ROM belenyúltak és a feles dolgokat kipucolták!
Konkurens Gyártó Szoftvere átt írva a mi készülékünkre! Állítolag ez már 5.0 aki nem tud várni!
Ha esetleg buherálni támad kedved!
Remélem tudtam újat és használhatót mondani és mutatni!
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Úgy néz ki délután én is megkapom végre a készüléket...
Na és ha megkaptam, akkor felszabadul egy 10% kedvezményes edigital-os rendelésem. Ha kell valakinek, szóljon, egyeztessünk.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
GrandS
senior tag
-
hunaqua
addikt
válasz TheRealBear #2002 üzenetére
...én már raknám fel ezt:
[Portolt Elephone P6000 ROM]Ez szerintem inkább egy stock Rom ( nem ismerem),akkor viszont jól kezeli a Gravity-t is.
..de még nincs ilyen telefonom.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
SharpSA
veterán
válasz csili123 #2006 üzenetére
Beírtam pár hete a gugliba, hogy eladó lenovo p70. A vaterát is kidobta. Ott is beírtam és megtaláltam a hirdetést, most is ott van. Eladó neve GigaStore. No akkor nézzük a .hu véggel mit kapok és lám ott a telefonszám is, ráadásul közel van, Hódmezővásárhely. A hirdetés stimmel, de az oldalán nincs telefon, ez másik terület. Azt mondta 30-ra vár, azóta többen rendeltek még tőle. Elvileg ma 2 körül kapja meg, miután szól és mehetek érte.
-
han_lev
senior tag
válasz TheRealBear #2002 üzenetére
Nagyon jó!
A P780 asomnál mikor piszkáltam, azt feltétlenül megelőzően egy olyan mentést kellet végeznem, amiben benne volt az nvram. Ez volt a legfontosabb.
Ennél a telónál is van ilyen?
Illetve emlékeim szerint lehetett az SPflastools-al is komplett mentést készíteni. Itt is lehet ezzel a gitáros flashtoolszal?
Poco F5/pro
-
nagyúr
válasz han_lev #2008 üzenetére
A P780 asomnál mikor piszkáltam, azt feltétlenül megelőzően egy olyan mentést kellet végeznem, amiben benne volt az nvram. Ez volt a legfontosabb.
Ennél a telónál is van ilyen?
Természetesen van.
Összefoglaló lenyit, és alul ott a p70-es blogom linkje.
Van benne néhány hasznos infó (szerintem).B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
SharpSA
veterán
válasz TheRealBear #2009 üzenetére
2 évet ad, Ő intézi. De majd akkor lesz minden biztos, amikor már átvettem.
-
han_lev
senior tag
válasz cappa72 #2010 üzenetére
Köszi! Természetesen azt olvastam el legelőször, csak nem mélyedtem el nagyon benne, mert még nincs a teló a kezemben. Éreztem is, hogy te fogsz válaszolni.
Egyébjént a P780hoz képest ennek a telónak a mókolása sokkal nehezebb, vagy ha már mentés van, akkor ilyen magamfajta felületesebb ismeretekkel rendelekező userek is majd cserélgethetik, reszelgethetik ??Poco F5/pro
-
Biluxzsolt
aktív tag
Hát áprilisban már nem lesz telóm az Euronics jóvoltjából.
Jövő héten remélem már megérkezik hozzájuk.
Az nyugtat egy picit,hogy sok helyen nincs még,nem csak náluk."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
SharpSA
veterán
válasz Biluxzsolt #2014 üzenetére
Én már használom. Ma megkaptam. És akkor így van egy 10% kedvezményes edigitalos rendelés. Ha kell valakinek, jelezze, egyébként törlöm.
Hol lehet beállítani, hogy minden hívás automatikusan rögzítve legyen? Ezt nem találtam még meg.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Scorce
tag
Hát igen, megértelek. Én is rájuk várok, de ugyanúgy vagyok vele mint itt valaki írta előttem, ha hétfőn nem szólnak akkor keresek mást. Van azért még alternatíva.
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Ma beszéltem az euroniccsal telefonon, és azt mondták, hogy a jövő hét folyamán mindenképp meg lesz a telefon, pontos napot nem tudtak mondani.
Szóval valószínű, hogy nektek is befut a jövőhéten. -
SharpSA
veterán
Keresem, de nem találom a végleges rootolás menetét. A recoveryt nem szeretném módosítani, csak root kell. Tudna valaki segíteni?
-
SharpSA
veterán
Nagggyon jóóó. Teljen rendszer mentés kész az MTK Droid Tools segítségével, bár nem tudom hogy lehet azt visszaállítani. Root, sd kártya írás bármely program számára kész, Titanium Backup fut. Jó lesz ez így.
-
TheRealBear
tag
Hallo hallo. Securityben az adathasznalat figyeloben valaki nem tudja h lehet meg mokolni, hogy ne elsejetol hanem huszadikatol kezdje es zarja a havi limitet?ugyanis Vodas vok es hala az eszeseknek ekkor van uj szamla keltezes. Nekem remlik valahol csak persze akkor nem talalom mikor kene. Koszonom.
-
SharpSA
veterán
Így látom sajnos ezen a készüléken is működik a vonal élesítés, ami miatt a betűk vékonyabbak és mintha fehér keretben lennének. Van mód ennek kikapcsolásásra?
-
laszy01
csendes tag
válasz TheRealBear #2023 üzenetére
Biztonsági központ -> adathasználta -> beállítások (jobbra fent fogaskerék) -> havi adat határ. A806-on így megy.
A hazug embert utoléri a sánta kutya. iPhone 11 64Gb
-
nzolo76
tag
válasz TheRealBear #2023 üzenetére
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
SharpSA
veterán
válasz TheRealBear #2033 üzenetére
Ha jól olvastam A806-os készüléke van.
-
hunaqua
addikt
Senki nem rakott fel custom Rom-ot?
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
beg
veterán
válasz SharpSA #2040 üzenetére
Azért nincs ilyen, mert kinek mi a fontos. Play szolgáltatásból is tiltva van olyan process, ami miatt folyamatosan visítana a play zene app. De mivel nem használom, és az is el van távolítva, nem szól. Viszont ha valaki szeretné megtartani, de az általam készített lista alapján takarít és tilt, akkor jön a fennakadás, hogy miért virít az értesítő sávon egy felkiáltójel
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
hunaqua
addikt
válasz SharpSA #2041 üzenetére
...én nem tudom.nincs ilyen telefonom.De,hogy egy ekkora közösségben mindenki csak a gyárit nyomkodja
Ráadásul ott van a gyári cucc is amire vissza lehet menni.
-
SharpSA
veterán
válasz hunaqua #2043 üzenetére
Mert jó a gyári. Na jó, az értesítési led nem működik mindenhol, de ezen kívül én nem látok hibát.
Már jó ideje nem igazán van értelme a főzött romnak.
Használja-e valaki a Firefoxot szinkronizálással? Hiába állítom be, hibával kilép. Nem működik a szinkronizálás.[ Szerkesztve ]
-
-
kzkz
őstag
válasz slezakimi #2046 üzenetére
Led-et mivel oldottad meg?
Nekem ha megy a kijelző és épp akkor üzennek, akkor a Viber-nél elkezd villogni. De nem mindig. Hektikus. Illetve ha kikapcsol a kijelző, akkor megszűnik a villogás ismás: titaniummal én is lefagyasztottam a google játékok, újságos, zene, plusz, meg ilyeneket, illetve a security két appját is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest