- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zambozoli
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap nekem is megérkezett az ACE3-at nyugdíjazó P70.
Kérdésem, hogy a leállítási és indítási rendszerhangot ki tudom belőle nyúvasztani valahogy?Üdv:ZZ
-
beg
veterán
De itt válaszolok, mert mást is érdekelhet.
Nem sima alkalmazásként találod meg.
/system/priv-app/ alatt találod, LSF-UEService_RoW.apk vagy valami hasonló néven. Root kell a törléséhez.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Graphics #2805 üzenetére
Igen
Kis olvasnivaló, de a lényeg:
fsr.lenovomm.com és a lds.lenovomm.com oldalra küldözget "statisztikákat". Innentől kezdve ennek nincs helye a telefonomon.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
-
okiszPSX
tag
válasz Graphics #2800 üzenetére
Mindenki csak így meg úgy írogat a ROOT-ról, eltűnt, nem jó, ezzel így kell, azzal úgy kell, hogy működjön. S128an így, S131en amúgy... Elmegy az ember kedve... Ehhez a progihoz meg kell, szóval akkor merüljön jobban, de várok egy komplett pl ciano Custom rom-ra, addig marad nekem így.
-
SharpSA
veterán
Azt nem raktam fel, nem éreztem még szükségét, de ez azért durva... Van még egyéb ilyen "finomság"?
Megtaláltam a BetterBatteryStat-ot: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ncc1701
veterán
válasz TheRealBear #2799 üzenetére
Első jörben uninstall facebbok, messenger, meg a pirates játék, úgy sztem tovább fogja bírni.
-
TheRealBear
tag
Sikerult eldobnom a telot eloszor... Hoki gyari tokkal.nilkin meg nem jott meg persze kijelzo also sarka ahol pereme kapott es ahogy nezem fesziti az uveget , mert a kejizo also reszen mintha egy halvany buborek mozogna de csak ha nyomod vagy irsz. Valamit tipp az orovoslatra?
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #2823 üzenetére
Tippem nincs, én szilikontokkal "veretem" de ha lenne végre Armor Case az lenne rajta
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
han_lev
senior tag
válasz TheRealBear #2821 üzenetére
Orvoslás: szerviz.
Ezért van nekem teljes szilikon tok.
Duliee kolléga jóvoltából. Korábbi telefonjaimon sokat segitett, amikor repültek.
Szinte egyik sem sérült meg soha (pl a Lenovo p780)
Igaz nem tudod élvezni a teló formavilágát, de legalább biztoságosabb.Poco F5/pro
-
hunaqua
addikt
..akkor most milyen custom Rom-ok vannak már?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Sfmc
csendes tag
Tisztelt fórum társak!
Nem tudom illik-e ezt itt kérni, esetleg
a root-ban személyes segítséget tud valaki nyújtani?
Előre is köszönöm!
/Budafok, Kelenföld, Hűvösvölgy, Szél Kálmán tér stb. / -
TheRealBear
tag
válasz han_lev #2828 üzenetére
Erre gondoltam en is de mivel kulso behatas volt plane az en hibambol nemvonjak meg a garanciat?Ettol parazok. Mert nekem is az volt az elso h Garis szervizes. Deee anno volt egy SanyiErikszonom ott nem ment a vibra motor es en hibam garancia jegy bevonva stempli azt szevasz. Igaz Trémobil intezte. De szerintetek?
-
hunaqua
addikt
válasz Graphics #2831 üzenetére
Ebből a szempontból nagyon érdekes telefon ez,hogy senki nem foglalkozik vele.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
ncc1701
veterán
válasz TheRealBear #2833 üzenetére
Ne parázz ezen, leejtés egyértelműen nem garis javítás. Sima user error, mintha rávertél volna egyet kalapáccsal.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Nem szorosan ide, de Lenovo es business class.
Vmi keszul. Ez telefon mert vibeOS.
Plusz new logo.
[ Szerkesztve ]
-
TheRealBear
tag
Rootoltam a telot de su binarist kell frissitsek normal illetve twrp gomb jon elo normalra nen sikerul inditsam ujra twrpre meg valaki irt már hibát. Most akkor?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #2839 üzenetére
Twrp van fent? Ha igen, akkor arra menj.en mondjuk hiaba telepitem twrp alol a SU-t. Nem telepul fel...
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Telefonálás közben van, hogy felvilágosodik a kijelző úgy, hogy nem nyomok semmilyen gombot meg és nem emelem el a fülemtől. Engem zavar ez, mitől lehet?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
beg
veterán
válasz TheRealBear #2841 üzenetére
savyol-féle root atombiztos. A bat lefutott rendesen hiba nélkül (ahogy a leírás mutatja)? Driver fent van?
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #2844 üzenetére
Milyen driver kell, mt6589-es USB vcom driver google elso talalat, az jo hozza.
-
beg
veterán
válasz TheRealBear #2844 üzenetére
Amit az előbb linkeltem oldalt, ott van az ADB driver pl.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Es amint latom van meg itt mas is.
How to... 64Gb microSD
-
Kacsanova
csendes tag
Noti LED problémára várható valami megoldás? Mert ez így elég karcsú
-
nagyúr
Pontosan. Atombiztos!
Gyakorlati szempontból hasonlóan működik, mint a recovery-ből telepíthető root.zip
Mivel először insecure-re állítja az adbd-t, onnantül adb-n keresztül már "root-ként viselkedik" a telefon.
Tehát egy adb remount után a system már írható, így berakhatóak a user-root-hoz szükséges fájlok mindenféle ellenőrzés nélkül.
Ez egy elég veszélyes dolog is tud lenni, ha nem biztonságos helyről leszedett root programot használ valaki, hiszen gyakorlatilag akár - egy insecure adbd-n keresztül - téglát is lehet készíteni a telefonból. Tényleg téglát, nem csak féltéglát.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest