- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsung Tab 8.9-ről váltottam. Érdemes. De azért pár apróság hiányzik (pl. es file explorer, mx player, transmission remote gui)
A PDF-eket sokkal simábban viszi az iPad, de a Tab gyári böngészője szerintem jobb.
Az iPad nehezebb, de az aksi sokkal tovább bírja.
Viszont az iOS ötujjas task-váltása verhetetlen (pedig androidra megvettem a GMD GestureControl-t is)Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
csab2
veterán
Nektek hogyan jönnek ki ilyen brutál akksi idők?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
addikt
-
addikt
válasz ImpersonatoR #7109 üzenetére
Almás gari 25 ezer egy évre.
-
addikt
-
madgie
titán
Visszatettem a 6.1.3-at sz iPad 4-re, a hetes a mostani formájában (GM) vállalhatatlan nekem. A villogásos gyorsékezetes írást már említettem, de emellé maga a virtuális billentyűzet is valamiért kevésbé érzékeny Például kérdőjel írása eddig meg gyorsan (shift+pont), most a shiften rjta kell tartanom az ujjam egy kis ideig, és úgy lehet... de akkor már mindegy, ha ennyi idő alatt átnyomom a numerikus, másodlagos módba (".?123" gomb), És egyébként is, sokkal pattogósabb az egész, szépen, folyamatosan lehet írni, most, hogy visszaraktam egy fullra berakott hatost.
-
buci30
addikt
Itt néztem ki ennél olcsóbban valaki tud?
Megbízható ez a bolt?
Apple iPad 4 WiFi 16GB black, whiteiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
erdoke
titán
válasz ImpersonatoR #7109 üzenetére
Egészen pontosan csak 4 ujj kell az alkalmazások közti váltáshoz, illetve a Dock felhúzásához is. A Hőmérséklet gombos kilépés helyettesítésére való összehúzásos mozdulathoz szíkséges talán 5 ujj.
(#7113) madgie
Az eddig olvasottak alapján több okból is érdemes kivárni addig, mire kijön az új iPad (+ mini). Addigra talán megfelelően bugmentes lesz az OS, illetve az alkalmazások nagy többsége is frissül. Én egyelőre hajlok arra, hogy utóbbi okból telefonon is halasztom a frissítést...A legjobb aláírás a héten
-
vadászcsiga
félisten
Ha ide a sorozatszámot beírva stimmel, akkor nincs semmi vesztenivaló. Elvileg aktiválatlannak fogja mutatni, vagy ha aktiválták akkor meg hogy meddig garis.
Én a Keletinél egy zálogboltban! vettem a 2-esemet és semmi baja, ugyanígy jártam el, fél év gari volt még rajta. Fostam én is de ipadnél nincs bukta mert sorozatszám alapján megy a szervíz
-
-
-
madgie
titán
Igen, sajnos csak URL-t tudsz neki iOS.-en megadni... illetve én ezt úgy értem el kerülőúton, hogy a NAS-nál be volt úgy állítva a Transmission, hogy adott mappát figyeljen, és ha oda kerül a torrentfájl, akkor automatikusan indítsa el. És hogy került oda? FileBrowser-rel.
Hú, leírva bonyolult Szóval, Safarival a torrentfájloknál feldobja az opciókat, mit szeretnél csinálni (Mercury asszem nem): na ott kiválasztottam, hogy a FileBrowser progival nyissa meg. A FileBrowser meg elérte a NAS adott mappáit és ott oda másoltam be, ahonnan automatán indul. Kerülőút, meg fura elsőre, de én vagy egy fél évig így oldottam meg a "távtorrentezést". Most a Mac Mininél is hasonló valamennyire, csak itt a Utorrent Remote megy.
-
-
-
Palika71
őstag
Sziasztok! Használok két Apple ID-t. Ha az egyiket használom, akkor nem enged be az Appstore -be. Azt írja, hogy nem lehet csatlakozni. Mikor a másikat használom, simán jó minden. Több éves ID, amin már rengeteg appot vásároltam, most meg nem tudok frissíteni.
Ötlet esetleg?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
-
erdoke
titán
válasz gidion90 #7136 üzenetére
Esetleg a DocAS fullos verzióját tedd be a kívánságlistádba, néha azt is le szokták vinni 0,89-re. Multifunkciós hallgatói álom, legalábbis ha hinni lehet a leírásának.
A legjobb aláírás a héten
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #7141 üzenetére
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bigdady
nagyúr
Szerintem mindenkinek fel fogja kínálni ios7 telepítés után az ingyenes profik letöltését mint most az itunesu-t stb-t.
Én galaxy tabról váltottam ipad3-ra. Es soha többe android állapotot vettem fel azóta.
-
buzuss
tag
Valakinek fel van rakva a GM edition, és ha fent van, akkor mit gondoltok róla?Buggok, komolyabb hiányosságok vannak esetleg?
-
buci30
addikt
Megjött az iPad 4 16GB WiFi
Samu Tab2-ről váltottam és huuu....Hiper gyorsnak mondom. Mind a böngésző (Safari) mind az alkalmazások megnyitása és a kamera részről már nem is beszélve.
Nem bántam meg sőtDe lenne pár kérdés mint ex Android-os
Beregeltem az e-mailom így van Apple ID és az app store-ba is bent vok.
Viszont pár kérdés amibe még nem jelentkeztem be mert ,hogy érdemes vagy mire is jó kimondottan?- iMessange? - ez okés ,hogy üzenet küldős de röviden mi is még ezen kívül ,hogy érdemes e....
- FaceTime?
- iCloud -Ez olyan mint a dropbox gondolom. Érdemes váltani erre?
- iTunes és App Store?Ennyi elsőre
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ragnar95
félisten
Az iMessage az Apple saját internetes üzenetküldő rendszere, tehát más iOS és OSX felhasználóknak küldhet vele üzeneteket interneten, amit ugyanúgy az Üzenetekben jelenít meg, mint az SMSeket, de ugye nem kell érte fizetned, mivel neten keresztül megy, illetve képet is tudsz pl küldeni.
A FaceTime videótelefonálásra jó, illetve mostmár csak hanghívást is kezdeményezhetsz vele iOS-t vagy OSX-et futtató eszközökre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest