- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz pusihusi #6451 üzenetére
Nem lehet konkrétan elmagyarázni, mivel több százezer tweak közül válogathatsz, amivel gyakorlatilag bármilyen funkciót hozzáadhatsz az iOS-hez, de röviden és tömören rendszergazdai jogokat kapsz a rendszerhez. YT-on keress rá, hogy top cydia tweaks és akkor láthatsz pár példát
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #6456 üzenetére
Simán, 700megás film az már tökéletesen nézhető, mivel DVD-ből készült...
Amúgy szerintem is 32giga a minimum, nekem is akkora van és így elfér rajta 7-8film nyaralásra és van hely bőven minden másnak isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pomk
őstag
Utána néztem az iPad 4 áraknak. A legolcsóbb, amit kidob 115e. Ha XMS-ben kihasználom az akciót, akkor 109e-ért tudok venni egy 16Gb-os modellt. Így szerintem mindenképp az XMS-t érdemes választani. Olcsóbb is, bitos forrás is.
Van valami buktató ebben a Citibankos akcióban?Szeptemberi Keynote után mennyire változhatnak az iPadek árai? Érdemes meg várni?
-
Kojil
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Ebből szerintem 32GB-s lesz.
pomk szeptemberi Keynote utáni árváltozásos kérdése engem is érdekelne.
We have greatness within us.
-
pomk
őstag
válasz vadászcsiga #6462 üzenetére
Írtam XMS-nek, ezt írták: Ha az iPad megvásárlása az xms.hu oldalon keresztül igényelt Citi Life hitelkártyával történik, akkor minden esetben bruttó árból - 40.000 Ft kedvezmény jár. Ezt e-mailben is megerősítették. És azt is, hogy az "akár" elírás.
Közben cseteltem Citi Bankkal is. Egész jól hangzik ez a hitelkártya dolog. Nekem új, lehet, hogy másnak már be vállt dolog, de leírom nagyjából: van a kártyád, ingyen igényelheted, 690,-Ft/hó. 1 év után ingyenesen lemondható, 1 év előtt 7.500,-Ft. A kártyáddal olyan helyeken tudsz vásárolni, ahol a bankkártyád is elfogadták, olyan terminál kell hozzá. Vásárolsz hitel keretre amit csak akarsz. (A bank szab egy határt a hitel összegére azért.) Minden kártyának van egy egyedi forduló napja minden hónapban. Ha az odáig felhalmozott vásárlást kifizeted 21 napon belül, akkor nincs kamat a hiteledre. Ezen kívül minden vásárlás, csoportos beszedés, stb. után bizonyos %-ot vissza kapsz a kártyádra CitiForint formában.Ez 1-15%. Vásárlásra pl. 3%, csoportosra 1%, stb. Ezt a CitiForintot utána el tudod költeni a Citibank webshopjában, vagy pénz vissza térítést tudsz igényelni. Ami azt jelenti, hogy ha felhalmozol a %-okból 1000 Ft-ot és utána vásárolsz 1000 Ft összegnem hitelre, akkor az avval kiegyenlítődik. És abból is megy 3%.
Ha az ember oda figyel és nem szalad el vele a ló, akkor teljesen jó dolog szerintem.Szerintem úgy érdemes gazdálkodni vele, hogy minden hónapban össze gyűljön legalább 690,-Ft, hogy legalább a kártya díját kitermelje az ember. Számomra, aki szinte minden hol bankkártyával fizetek, mindegy, hogy a hitel vagy a bank kártyám húzom le. Az összegyűlt hitel összegét pedig fordulókor átutalom folyószámlámról és kész. Közben gyűlik a CitiForint, amit meg el tudok költeni másra.
Ez most tényleg ilyen jó, vagy Én nem látok a lapok mögé?! Vagy ez csak mind mézes madzag, és abban bíznak, hogy majd elkap a vásárlási láz, és annyit hitelt költök el, és nem fogom tudni vissza fizetni, így rányomják az óriási kamatot amit meg majd törleszthetek évekig?[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
válasz vadászcsiga #6465 üzenetére
Én kemény vagyok!
Elzárom egy fiókba. -
pomk
őstag
válasz vadászcsiga #6468 üzenetére
Komolyra fordítva a szót. Jól látom, hogy ezen kívül nincs semmi buktató benne? -
Ragnar95
félisten
Ha jön új iPad, ami egyáltalán nem biztos, akkor az új modell fog annyiba kerülni, mint most a 4, de ezen kívül az új árakról semmit sem lehet tudni, miután a 4-nek kéne megkapnia a 2 árát, de az meg 2 generációnyi ugrás lenne ugye, szóval ki tudja, mi lesz...Használtan a 4 lesz annyi, mint most a 3, a 3 annyi, mint most a 2 és így tovább...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
pomk
őstag
válasz vadászcsiga #6472 üzenetére
Nincs is húgom. Már eladtam...
Használtat semmi kép nem akarok venni. De akkor szerintem érdemes kivárni ezt az 1-1,5 hónapot. Meg látjuk, mi lesz. -
SÖ
addikt
Lesz, Bill Gates-től hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ha nem jelenik meg addig az új iPad, akkor nem....Márpedig most nagyon kérdéses,h jön-e új modell, hiszen idén márciusban jött és nem igazán lehet mit fejleszteni rajta...
-
Ragnar95
félisten
Igaz, idén csak a 128gigás változat jelent meg Vékonyítani szerintem tök fölösleges és csak az akksi kárára menne, a könnyítés még talán, bár én annak se látom nagy szükségét...Új SoC + több RAM valóban jöhet, meg gondolom iPad Minihez hasonló dizájn, de kb ennyi...
-
Ragnar95
félisten
Azért az kérdéses,h sikerül-e megfelelő árra leszorítani az IGZO kijelző előállítási költségét + hogy találnak-e beszállítót, aki megfelelő mennyiségben tud előállítani alkatrészt...Mondjuk idén nem hiszem,h bármennyivel is nagyobb fejlődés lenne az iPad terén, mint a 3 és a 4 között volt, de ne legyen igazam
-
-
erdoke
titán
Pontosan GPU vonalon kell továbbra is bűvészkedni, CPU-ban elég, ami a normál generációs fejlődésből kiesik. Én nem bánom, ha nem ülnek fel a dinnyemag vonalra. Anno elsők között volt PC-n kétmagos X2 procit az országban, és azóta sincs igényem 4-8 magos csodákra. Amire a legtöbb embernek kell, arra a takarékos erő a leginkább optimális.
A Samsungon túl van élet bőven...A legjobb aláírás a héten
-
pescara
aktív tag
Sziasztok! Kiprobalta valaki ezt a fordito programot, amit most reklamoz az apple? Ha olyan, mint a google , akkor nem kell.
-
dugesz77
őstag
Használ valaki Moshi iVisor képernyő védőt? Erről lenne szó:[link]
Megéri az árát? Itthon 8 ezer körül mozog és kintről rendelve sem lenne sokkal olcsóbb.
Illetve van belőle matt és fényes kivitel. Érdekelne hogy mennyire rontja el a matt a retina kijelző képét.
Sima fóliát már próbáltam mattból de fél órát sem töltött a kijelzőn mert annyit rontott a képen. -
kiszu
senior tag
Hogy kell beállítani az itunest,hogy wifin szinkronizáljon az ipaddel?
Mert az itunesban az "összegzés" fülön be van pipálva "szinkronizál ezzel az ipaddal wifin?".
Egy hálózaton van az ipad a géppel.
Kell még valamit csinálni? -
Ha az iTunesen belül nem választottad le az eszközt (az eject gomb), akkor semmi más dolgod nincs.
Először mondjuk nekem sem működött, de másodszori csatlakozásra már igen. Ráadásul nálam annyi plusz csavar van még a dologban, hogy mivel linuxra nincs itunes, ezért egy virtualbox-ban futó win7-re van telepítveSzerk.
Mielőtt indítod a sync-et, az ipad-en nyisd meg a beállítások, általános, itunes wifi szinkronizálás részt.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
kiszu
senior tag
ok,próbálom,köszi
Nem jó. Ha lehúzom a kábelről,eltűnik az ipad az itunesból.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Amikor rádugod kabellel az iPadot es bepipálod a wifi syncet nyomsz egy apply-t is? Nem fikázásból kérdezem csak próbálom kitalálni a probléma forrását.
Egyebkent ha winen csinálod es összejön sok jóra ne szamits, hol megtalálja az eszközt hol nem. Nem sok köszönet van benne. -
-
kiszu
senior tag
válasz vadászcsiga #6495 üzenetére
Igen.volt már nekem is párszor,hogy ment.
Nyomtam Apply-t is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest