- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madgie
titán
válasz szabogabor10 #7300 üzenetére
"Kicsit villog, de nem zavaró."
Én falra másztam tőle (gyorsan írok iPad-en), csak ez tart vissza a hetestől
-
erdoke
titán
Nehány alap appom (Evernote, Zite) már régebbi verziót ajánlgat frissítéskor, úgyhogy elképzelhető, hogy a 4-re mégis feldobom.
Ki fog idegelni, hogy össze-vissza változik a frissíthető appok száma, mert csak az adott fülre lépéskor veszi észre, hogy az nekem nem pakolható fel.A legjobb aláírás a héten
-
Akkor próbáld meg nem csak suhintani az ékezetet, hanem rajta tartani az ujjad.
Nekem kifejezetten tetszik ez az újítás. Az már inkább zavar, hogy a billentyűzet nem a valós betűket mutatja - kisbetű-nagybetű váltás.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
buci30
addikt
Nekem nagyon tetszik 4esen.
Hogy lehet kikapcsolni ,h nem utasa zárt kijelzőn el a értesítéseket? (E-mail ,Fb.)
A billentyűzetet ,hogy lehet szét húzni?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
szasanyi
félisten
Találkozott már vki olyannal, hogy egyik napról a másik a Battery Doctor HD 5 helyett 3 csillagra értékelte az akkut? És hiába töltöttem fel, nem változik...
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7313 üzenetére
Az üzemidőd is csökkent? Mert ha nem, don't give a flying f..k about it...
Apropó, felraktam az iOS7-et. Nekem Mercuryban (most ahogy írom a hozzászólást) a régi billentyűzet aktív. Tény, hogy az appot nem frissítették az új OS-re, de ezen is múlik?
A legjobb aláírás a héten
-
tomi5244
őstag
Ugyebár a külső appok közül nem minden ikon vette át a flat dizájnt, talán ez az egyetlen furcsasága az iOS 7 nek (most még olyan androidos összevisszaság van ) remélem ezek a következő hetekben alakulnak még. Fura, pl hogy a gmail app reggel egyből frissült de a maps ikonját nem voltak képesek átállítani, sok más google appal egyetemben. Érdekes.
Nekem tetszik, szerintem nincs vele semmi gond. Még csak 10 hónapja nyomkodom az ipadet de kellett a változatosság.
-
buci30
addikt
Miért nem tudom megvenni az Infinity Blade III játékot?
Rá nyomtam buy és csak pörög aztán ujra ki írja , hogy xy €.
Kártyán tuti van pénz ,így mi lehet a gond?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
buzuss
tag
Basszus, semmilyen appot nem tudok letölteni az appstore-ból
Szerk: dunsztom sincs róla, hogy mi volt a hiba, de már elmúlt
[ Szerkesztve ]
-
válasz vadászcsiga #7326 üzenetére
Óóóó, igeeen. Szerintem a régi sokkal jobb volt.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
madgie
titán
Jahogyúgy
Amúgy nem az a baj, hogy elsötétedik, mikor rajta tartod az ujjad, hogy előhívd az ékezetes alternatívákat. az a baj, hogy akkor is ezt teszi, mikor "gyorsékezetet" írsz. Relatív gyors írásnál annyit látsz, hogy villog a fél képernyő... kevés fényben roppant bosszantó, főleg, hogy elég kivasalt világos lett az egész billentyűzet.
-
V.Stryker
nagyúr
Más is tapasztalta iPad 3 -nál, hogy az animációk, ablakok megnyitásakor, becsukásakor?
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz gyantaszuz #7335 üzenetére
Hogy akad. Pl. ha most megnyomom a gombot, akkor ugye bal alsó sarok fele, az ikonja fele, lecsukódik animációval a böngésző....vagy bármi. Rámenve feljön, animáció. Na ezek nem olyan gördülékenyek. Elforgatás is lassabb...
Kár , mert egyébként nekem bekön az új cucc.
-
-
Ketrec
csendes tag
Hát nekem eddig nagyon bejön az új rendszer. Ipad2-n használom, de én komolyan úgy érzem, hogy egy kicsit gyorsabb, simább lett az egész. Szóval Ipad2-re nyugodtan fel lehet rakni, abszolút nem lassabb.
-
Ketrec
csendes tag
Jah, és az Appstore egyértelműen gyorsult, nem is kicsivel.
-
zeee
senior tag
Most hogy mondod.... Ez olyan ,,jéééééé!!! " hát nemis tudom. Álló módban gépelek mindig, a szöveg fent van amit figyelek, engem annyira nem zavar a villódzás. De gondolom este feltűnőbb lesz. De amit említettek már, azért lent ez a kék enyhén áttetsző csík tálca vagy mi, eléggé kisfiús lett nem? A lányoknak lehetne rózsaszín mondjuk, és a napköziben tök jól ellennénk vele. Jéé neked rózsaszín? Az enyém kééék bi bí
-
buzuss
tag
válasz gyantaszuz #7340 üzenetére
Ja, meg a spotlight.Nekem valahogy hiányzik az az áttetsző billentyű, amit nézegettem bétákban. Valahogy bejövős az a kis hülyeség.
-
buci30
addikt
Widgetnek kivehető óra vagy időjárás mint androidnal vagy az se?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest