- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
aranyb3ka
csendes tag
válasz vadászcsiga #6700 üzenetére
Appstoreba, amit felad alapból. Utána olvasva elvileg írok majd nekik itunesból, leírom a gondom és utána kaphatok refundot, de ez csak holnap valósítható meg.
-
aranyb3ka
csendes tag
válasz vadászcsiga #6702 üzenetére
A feliratok magyarul vannak, csak a hangnál nincs magyar nyelv, megnézem amjd, milyen országra van állítva az accom; + holnap írok a supportnak.
-
Ragnar95
félisten
Az mennyiben az iOS hibája, h a FB app crashel Nem az Apple tehet róla, h sz@rul van megírva az app... iOS6 alatt meg egyszer nem lépett ki nekem a Safari se...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
agabe
addikt
válasz Ragnar95 #6705 üzenetére
Bongeszobol safari, chrome amiket hasznalok, es mindketto ki-ki lep neha. Igaz van, hogy jopar ablak van megnyitva, de ugyse tarolja mindegyiket, mert egyik-masik regebben megnyitottat ujra is tolti ha ralepek, viszont ez esetben nem memoria gondnak kellene lennie, viszont ugy tunik megis az, es miutan nem csak egy bongeszovel (raadasul eleg kulonbozokkel) teszi ezt ezert valami ios hiba lesz megiscsak.
Ipad 4 ios 6.1.3 (de korabbi 6-os verzioval is ugyanez volt). Nem allando jellegu vagy nagyon suru...de elofordul hetente tobbszor.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Mitől lehet, hogy teljesen sötét szobában nem veszi le a fényerőt? Automatára van állítva. Vagy ez csak apple appoknál működik?
-
Ragnar95
félisten
iOS6 van a készüléken? Amúgy húzd le minimumra a csúszkát, mert azzal a minimum fényerőt állítod és utána állítani fogja ő magától és iOS6 esetén látnod is kell, hogy mozog a csúszka
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Lecseréltem az iPad 2-met egy 4-re. A csere oka - bármily meglepő is - nem a retina kijelző vagy az erősebb hardver volt, hanem nagyobb tárhelyre volt szükségem, és 4-est találtam 64-es kivitelben használtan. A retina kijelző fölényét persze látom ( telefont i5-öt használok) de biztos bennem van a hiba, mert egyelőre a 2-esen jobban szeretek olvasni, netezni, a retinát az iPad-ben már-már túlzottan élesnek, fényesnek találom. Persze a 4-est tartom meg és a 2-est adom el, de azért megkérdezem: volt rajtam kívűl valaki, aki 2-esről váltva szintén szokatlannak, szinte fárasztóan élesnek találta a 4-es kijelzőjét?
-
zaskar
senior tag
válasz tomi5244 #6712 üzenetére
Egyszerűen arról van szó, hogy a 2-es képét természetesebbnek érzem. Normál használat mellett - ha nem kell valamit erősen kinagyítani - nem látom semmi előnyét a retinának ebben a méretben. Persze szoktatom magam hozzá, inkább az lepett meg, hogy nálam egyelőre nem okozott olyan nagy ámulatot a mindenki által ajnározott retina, legalábbis az iPad-en. Az i5- ön más a helyzet, ott kisebb a kijelző, jobban kell az éles kép. De bízom benne hogy megszokom, csak legfeljebb több idő kell hozzá, mint másoknak.
-
Kbali
nagyúr
-
Perillustris
senior tag
-
zaskar
senior tag
válasz ittakary #6720 üzenetére
Na azért sírni nem kell, már kezdem megszokni...
Perillustris: ne ez az, hogy én is érzem a különbséget, de ha a 2-est veszem kézbe, továbbra sem érzem úgy, hogy az használhatatlan lenne, miután az ember retinára váltott.
Na hagyjuk ezt a hülyeséget, egy másik kérdés: használ-e valaki utángyártott camera connection adaptert? A 2-eshez gyárim volt, de látom, hogy tele a net olcsó kínai megoldásokkal. Ha ugyanazt tudják, mint a gyári, akkor nem adnék ki annyit érte. Mindössze arra használnám, hogy utazások során memkártyáról a képeket és videókat másoljam az iPadre, semmi több.
-
kondás
tag
Én töltő hosszabbítót vettem, mert ez a 80 centi nagyon kevés, és nem tölt vele, illetve csak nagyon lassan.
Ám 10 ezret a büdös életbe nem fogok adni az eredetiért,akkor inkább meghosszabbítom a konnektort -
vadászcsiga
félisten
Én épp tegnap vettem egy ilyen utángyártott kitet az Ázsia centerben 1200Ft-ért, 8Gb-os pendrive-om volt hirtelen de nem olvassa mert túl sok áramot vesz fel, sd tökéletesen. Megbeszéltem a kis sárgával hogy ha nem jó visszavihetem.
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz vadászcsiga #6726 üzenetére
A pendrive-ra nekem a gyári camera kit is ezt írta ki. SD kártya vagy fényképezőgép kábellel csatlakoztatva OK. Mondjuk nekem ez elég is. Tehát 1200-ért ez tudja ugyanazt, mint a gyári...
-
vadászcsiga
félisten
Nagyon érdekes, 4S-t rádugva erre a kitre nem olvassa, 3GS-t viszont azonnal.
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap tulajdonosa lettem egy új Ipad 4-nek!Nagyon jó,és döbbenet milyen tűéles a képe!Vissza tekintve a laptopomra szinte gagyinak látszik! Olyan kérdésem lenne,hogy a szafariba hogyan tudom bevinni a kedvenc oldalakat?Esetleg ha van valami nyűgje a gépnek,vagy valami amit jobb ha tudok,legyetek szívesek leirini!
Köszönöm!
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #6726 üzenetére
Na itthon leteszteltem ezt az Ázsiás camera connection kitet, egy pendrive-omat sem olvassa a 6-bol, egy micro sd-met sem olvassa mitudomén hiányból, valszeg az adaptert nem szereti.
De ami fontos a Nikon mindegyik kártyáját beveszi, azonnal beolvassa gond nélkül, neha feldobja hogy nem támogatott eszköz de az importot végrehajtja. Mindegyik sandisk extreme kártya. Ennyit megért
Raw-t is olvassa, ez külön jó mert arra van állítva a kamera.Kis csalódás hogy azt hittem a kártyán lehet végignézni a képeket, ahelyett hogy beimportálná, így nem árt ha van nemi hely az ipaden.
Eltettem a fotós táska egyik zsebebe, valószínűleg soha nem fogom használni
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz vadászcsiga #6736 üzenetére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Ragnar95
félisten
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #6732 üzenetére
Az ugye megvan, hogy csak képeket keres, és azokat is kizárólag a leggyakoribb kamerás könyvtárakban?
Nekem úgy rémlik, hogy a kártyán tudom kiválogatni, mit importáljon.(#6742) madgie
OMFG, ez igen súlyos tákolás.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Ragnar95
félisten
Így van, semmi tákolás nincs ebben, énis így használom, mivel US töltőfejem van és nem volt kedvem szórakozni azzal,h vegyek egy EU-véget a töltőhöz, volt itthon ilyen kábel, úgyhogy azt rádugtam és bár nem mutat olyan jól, mintha gyári vége lenne, de így legalább nem csak 1m-es
-
erdoke
titán
Szerinted az a darab fém, ami a képen is látszik, szabadon kell álljon töltés közben? Innentől kezdve számomra tákolás, de nem rosszindulattal írtam.
Lehet kapni olcsóbb (bruttó 3-5e Ft boltban, eBayen biztosan kedvezőbb), de működő Lightning kábelt 2-3 méter hosszban is.A legjobb aláírás a héten
-
Ragnar95
félisten
Az a darab fém csak arra van, hogy rögzítse a cserélhető töltővéget, semmi funkciója nincs a töltésben, így nem is okoz problémát a dolog
Persze, lehet venni utángyártottat is, csak kérdés,h meddig működik, illetve esetleg mikor tesz kárt a készülékben...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs