- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
veterán
Most veszem észre, végre normálisan működik az automatikus fényerőállítás. Ha sötétebb lesz, visszaveszi a fényerőt. iOS 6 alatt csak feltolta, de soha nem vette vissza.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
buci30
addikt
válasz szabogabor10 #7359 üzenetére
tényleg
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
V.Stryker
nagyúr
Azert jó hogy legalább ilyenek vannak, mert élményre androidos szinten van....legalábbis nálam a lagokkal.
Update:bezártam egy jó pár alkalmazást és most nem lagol.....hmmm....ezt a hatos akkor se csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
-
buci30
addikt
válasz V.Stryker #7361 üzenetére
Nálam ipad4 de semmi láz tegnap egész nap nyomogattam.
A Safari böngészőben is megnyitottam 7 lapot és semmi ujra töltés nem volt nálam ott se amit valaki irt.
Viszont igaz én nem ismertem eddig a Safari-t de találtam egy jó dolgot ha valaki nem tudná:
Ha egy oldalon vagyunk és a tetejére kattintunk akkor felugrik a lap tetejére. Ha az oldal közepén kicsit lejjebb vagy feljebb akkor ,egy picit megy lejjebb vagy feljebb. De az első a lap tetejére ugrás az hasznos
Ha valaki tud ilyen trükköt az ossza meg ámPl jó lenne valami gyors oldal frissítés ,h ne oda fel keljen kattintani....
-
fpy_
tag
Real Racing 3 jól megy iOS 7 alatt? Van esetleg aki Szept 1 után aktivált és felrakta....ingyenesek lettek a korábban említett Apple progik?
-
V.Stryker
nagyúr
A pages -re és társaira gondolsz? iPad 3-on nálam nem lett ingyenes. Igaz, nem szept. 1 után aktiváltam. Egyébként, hogy csak az új készülékenek adják oda ingyen, elég szemétség. Akkor már korrektebb lenne minden iOS 7-es rendszernek ingyen adni és mondjuk az iPad 2-őt vegyék ki az iOS 7 alól ha fosnak, hogy nem veszik meg az újjakat. Így csak keserű szájíz van, mert kétlem,hogy bárki azon progik miatt új ipad-ot venne.
-
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz V.Stryker #7361 üzenetére
Nekem csak elforgatásnál akadozik, akkor is csak a főképernyőn. Appokban, filmnézés közben teljesen gördülékeny. Rendben, hogy az iPad 2 kisebb felbontásával a hardvernek könnyebb megbírkóznia, ezért folyamatosabb az animáció, de kérem, ezek célhardverek, nem hiszem, hogy nem lehet normálisan optimalizálni. Mivel iPad 2-re teljesen jól meg van írva a visszajelzések szerint, még azt sem mondanám, hogy üzleti fogás van mögötte. Hátha lesz valami fix.
Egyébként nem androidos élményt hoz, perpill a telefonom folyamatosabb. Mióta a jellybean-ben megjelent a project butter azóta a minimális rendszerkövetelményekre épített robotos telefonok is akadásmentesek (nyilván nem 45 futó alkalmazással a háttérben). Gondolok itt egy 2 magos, 1 giga ramos készülékre viszonylag nagy felbontással.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
zaskar
senior tag
A múltkor említette valaki, hogy az iOS 7 már nem támogat bizonyos utángyártott kiegészítőket, pl. töltőt. Töltőm ugyan nincs, de van egy kínai camera connection kit- em, amin keresztül gyakran töltök fel az iPad 4- re fotókat fényképezőgépről vagy SD- ről. Ha valakinek van ilyen, és már frissített iOS 7- re, megnézné, hogy továbbra is működik vele? Nem örülnék, ha most hirtelen vennem kellene egy gyári kitet 9000- ért...Köszönöm előre is.
-
szasanyi
félisten
Feltettem a Speedtest X HD appot, mert kíváncsi volt a WiFi sebességére. Gyalázatos, 10Mbps letöltés... semmilyen, ehhez kapcsolódó beállítást nem látok. Miért ilyen kevés, ha ~80Mbps a névleges érték?
-
Ragnar95
félisten
válasz szasanyi #7377 üzenetére
Az iPad3 kb 35/35 MBitet bír, de töltsd le a speedtest.net appot, az jól mér.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
zeee
senior tag
Sziasztok! A safari tud olyat hogy samsung smart tv böngészőjére kiküldi az aktuális oldalt linkjét egy kattintással? Pc-n pl a chrome böngészőhöz van ilyen plugin. Vagy tudtok ilyen böngészőt?
-
csab2
veterán
Nálam sosem működött ez a fícsör, most sem.
Eleve nem értem, hogy ha automatikusra állítom a fényerőt, akkor miért engedi továbbra is állítani a csúszkát. Nekem úgy lenne logikus, hogy ha automatán van, akkor ne lehessen állítani, hiszen majd beállítja ő saját magát. Valamelyik telefonomon így volt.Fantasztikus újítás viszont, hogy az "újságost" végre mappába lehet tenni.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Tudom most megy az új iOS téma, de sajna nekem lett egy ennél sokkal nagyobb gondom reggel. Hál'isten sikerült elejtenem az ipadem és szépen be is pókhálósodott az egész. Esetleg tud valaki ajánlani egy jó helyet, ahol szépen ki tudják nekem cserélni az üveget? Sajnos hivatalos út szóba se jöhet, mert az minimum 100 rugó lenne...
Előre is köszi!
-
HIJ
őstag
válasz vadászcsiga #7386 üzenetére
Hát... Köszönöm. Meg is alapozta a napi hangulatot. Az a poén, h nem is esett nagyot...
-
-
erdoke
titán
Nem hiszem, hogy a hivatalos út 100e lenne. Amit szoktak linkelni, ott 35e környékén van a digitalizáló csere. Itt pl. 34e Ft bruttó.
A legjobb aláírás a héten
-
Ragnar95
félisten
Ez messze nem hivatalos út...
A hivatalos út sajna valóban aranyárban van, mivel nem javítanak, csak cserélnek...
Amúgy ha pókhálósra tört az iPad, nem digitizert kell cserélni, hanem előlapotPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
A digitizer nem az üveg, hanem az a réteg, ami érzékeli, ha megnyomod, bár nem tudom,h iPadnél egyben van-e az üveglappal, iPhone-nál az előlap, digitizer és az LCD is egyben van
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
válasz Ragnar95 #7392 üzenetére
Kértem már ajánlatot pókhálós iPad javítására, sőt, anno eBayen is megnéztem, mi kell hozzá. Ha az LCD nem sérült a digitizer alatt, csak azt kell cserélni. Ha sérült, az már ránézésre sem csak pókhálósodást jelent.
Kapacitív digitizer egyébként nem a nyomást érzékeli.A legjobb aláírás a héten
-
veterán
2 dologba szeretnék segítséget kérni.
- Cut The Rope nem tárol a jelenlegi állásról mentés iCloud-ba? Csak mert frissítettem most iPad 4-em iOS 7-re, és újrahúztam teljesen. Viszont be van állítva hogy az alkalmazások tárolhatnak iCloud-ba dolgokat. Viszont most hogy visszaraktam Cut The Rope-ot, a törlés előtti kész pályák elvesztek. Ezek szerint akkor ennél a játéknál csak akkor marad meg a mentés ha iCloud-ból vagy iTunes-ból komplett backupot állítok vissza? Illetve ez igaz több játékra is?
- Másik kérdésem pedig az lenne, hogy vannak a gépen zenéim, külön mappába kategorizálva. Ha iPad-re rá másolom akkor ugye dalokba az összes benne van, illetve albumoknál nem úgy van benne ahogy mappákba. Szóval olyat hogy tudok csinálni hogy adott pl egy Trance mappa, benne 40db zene különböző előadókkal, és hogyha ezeket iPad-re rá másolom, akkor a zene appon belül az albumoknál Trance néven megmaradjon ez a 40db zene.
Vagy ez nem nagyon lehetséges csak úgy hogyha playlistet hozok létre, és úgy másolom át?Köszönöm
iPhone 13 Pro Max
-
gidion90
tag
válasz gidion90 #7395 üzenetére
ha két iOS készüléked van, ipad és iphone, és pl van egy pár napig ingyenes szoftver, játék stbés csak ipadre töltöd le, utána visszaugrik fizetősre, akkor ezután iphoneodra is ingyen lehet letölteni? vagy ilyenkor amikor akció van, iphonre és ipadre is töltsem le külön?
-
-
l.sebestyen
senior tag
végig böngésztem a topikot, lehet béna vagyok, nem rég óta használok ipad 3-at, a kérdésem az lenne, van e a pc-ipad másolgatásra alternatíva ami helyetesiti az itunes-t? olyanra gondolok, hogy valamit átirok a regeditbe, mint egy win-es telefonnál, és látja a pc a gépet mint egy pendrivet
-
buci30
addikt
Padon lehet tévét nézni? Nem az RTL most app-ra gondolok azt ismerem.
De pl akinek tré mobil előfizetése van annak ugye van benne xy idő tv.
Azt lehet itt is nézni mint androidot vagyis mint s4-en?Erre gondolok: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest