- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz maggi1886076 #1450 üzenetére
Miért nem rendeled meg az olaszoktól? Olcsóbb is.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
twollah1976
őstag
válasz maggi1886076 #1450 üzenetére
124 ezer az iPON-ban.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz maggi1886076 #1452 üzenetére
Ezt találtam, jelenleg ő szállít magyarországra. Ez ~ 102.000 FT és erre jön még 5€ standard shipping vagy 11€ express
A gari európai, ha gond van vele akkor az olaszokhoz kell csak postázni. Vagyis kb 8 nap alatt fordul meg oda vissza plusz amíg javítják.Függően attól mivel küldöd/küldik vissza.[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz #70516736 #1446 üzenetére
Attól még van és működik és sokan kitudják használni az 1800-at is. Azért vannak jópáran olyanok is akik nem ingáznak. Ha pedig tényleg ennyire nem elég a 3G a városokon kívül, akkor el kell adni és WW verziósat kell venni sajnos jóval drágábban, vagy másik telót ami tudja a B20-at. Főleg ha vodafone-os valaki. Ha jól tudom ők lehet hogy még a városokban is ezzel szórnak.
-
freezer922
aktív tag
Azt valamiként meg lehet tudni, hogy egy adott készülék eredetileg WW-e vagy csak firmware az rajta?
Gearbest-től jött meg és eredetileg ww van rajta :| Azt hittem ezek CN-ként jönnek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz freezer922 #1458 üzenetére
Nézd meg mi van a dobozra írva ott feltüntetik, valószínű CN vagy TW
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Tetszik a teló de nálam kizáró indok ha bl-t gari vesztés nélkül lehet csak nyitni szóval a kérdésem lehet e rootolni a telót, kernelt cserélni bl-t nyitni ha kell és romot rendszert cserélni garivesztés nélkül? Esetleg vissza lehet e mindezek után állítani gyárira a telót hogy ne lehessen észrevenni hogy "szórakoztak vele" és megmaradjon a gari?
És ha igen akkor létezik a telóból 64gbos bővíthető 4gb rammal megáldott dual simes példány? És ha igen ki hol venné?Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz beloadjoker #1460 üzenetére
Ha magyarországon veszed akkor tuti bukod a garit. Viszont visza lehet állítani csak fel kell rá tolni a ww-s romot. Viszont itt még ne számíts kernel, rom cserére, még nincsenek.
-
beloadjoker
őstag
válasz WOT-H-A-C #1461 üzenetére
Értem, de van benne számláló? Ha igen nullázható? Tehát biztosan bukom a garit véglegesen egy rom cserével mondjuk? Értem, de később lesz hozzá tuti
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz beloadjoker #1462 üzenetére
Mármint milyen számlálóra gondolsz? Ebben nincs KNOX! Akkor bukod a garit ha meg hekkeled és elküldöd garizni úgy, de mint mondtam nem nagyon van mit piszkálni rajta. Később meg ha ilyen gond van és piszkáltad , akkor csak flasheled a gyári romot és mehet gariba.
-
madrac
senior tag
válasz freezer922 #1458 üzenetére
Az CN telefon lesz csak a WW rom-ot rakjál fel rá, hogy legyen benne google play is. B20 LTE-t ettől nem fog tudni...
-
beloadjoker
őstag
válasz WOT-H-A-C #1463 üzenetére
Ez jó hír, megmondom őszintén eddig nexus és Oneplus volt számomra a favorit teljes szabadság miatt, ilyen készülékeim is voltak/vannak de kipróbálnék egy inteles vasat is viszont főzött rom és kernel nálam alap, ezekkel is szórakozok, és linuxal is telón, erre a socra szerintem még natívan is mehetne, nem csak linux deployból pl
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
e-newsee
addikt
válasz beloadjoker #1460 üzenetére
Mindegyik verzió bővíthető és dual-active. De itthon elvileg nem lesz forgalmazva a 64Gb-os
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz beloadjoker #1466 üzenetére
hát.. ezekre a dolgokra szerintem még várnod kell, dew ugorj fel xda-ra nézz körbe hol tartanak a srácok. A minap linkeltek egy képet ahol felraktak rá egy windows-t pl. itt a topikban.
e-newsee: 500CL nem dual aktív!
-
beloadjoker
őstag
válasz WOT-H-A-C #1468 üzenetére
Persze tudok róla, de pl cm már van a telóra, az a win meg így csak bohóckodni jó de pl wine már szépen futna linux alatt rajta , de sok más lehetőséget felvet még, legszebb triple boot lenne persze natív rendszerekkel android/linux/win ezen a socon már röhögve elmegy egy debian xcevel mondjuk és hely is lenne, mondjuk én egy 64eset vennék ami megküldenék még egy 64es esetleg 128as karival
És még egy kérdés tehát rendszert /romot kernelt/vissza lehet húzni akármit csinál az ember, unroot megy gondolom, bootloader visszazárása is megoldott?Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz beloadjoker #1469 üzenetére
Unroot szerintem megy a superuser apk.val is. A bootloadert szerintem a gyári firmware visszahúzása megoldja., de ennek jobban utána kell olvasni!
-
beloadjoker
őstag
Esetleg elárulnád hol vetted? És az asus gari az 2 év teljes körű garanciát foglal magában ugye? Tehát ezalatt két év olyan garit értek ami a hwre is vonatkozik nem arra hogy 1 év hw két év sw
-
gusthy
veterán
válasz beloadjoker #1474 üzenetére
Asus garanciajegyem van,azt adtak hozzá, cseh nyelvű, de rendesen lepecsételt.
Digiprime-nál lett véve. -
beloadjoker
őstag
Értem és akkor egy itthoni asus szervizbe besétálva szervizelik is a készüléket? Egyébként a 139 egész jó ár
Azt valaki meg tudja mondani hogy mi a különbség a 139be kerülök és az egy 143be kerülő közt?
linkOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
gusthy
veterán
válasz beloadjoker #1476 üzenetére
Megkérdeztem tőlük, az, hogy más a színe más sorozatból való, más lett az ára.
Még nem próbáltam bemenni vele Asushoz, de elvileg igen. -
-
e-newsee
addikt
-
-
e-newsee
addikt
válasz beloadjoker #1480 üzenetére
Pontosan nem tudom, Asuséknál nem egyszerű kiigazodni, de amennyire tudom, a 4GB-os cuccok között csak memória különbség van. 32/64/128GB-tal érkeznek. Bár a 128-as csak később. Plusz még lesz Deluxe, meg Zenfone Zoom, Zenfon Selfie, Zenfone Max, de azok extrák.
De ha a teszt alatt elkezdesz turkálni az "Azóta történt" cikkek között, akkor megleled az összes hamarosan bemutatásra kerülő modellt is.
De az Asus tényleg káosz bír lenni.
Viszont van, aki nálam ezt sokkal jobban nyomja, ők majd kijavítanak.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lovi27
addikt
Még a CPU sebességében is lehet különbség: 1,8 GHz vagy 2,3 GHz.
-
Sword
őstag
Sziasztok,
Két dolgot szeretnék kérdezni. Napi használatban (utcán is) mennyire zavaró, hogy kevésbé erős a brightness, illetve a hangminőség érdekelne (fülessel, fejhallgatóval használva, nem speakeren).
Köszi
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
gusthy
veterán
Ez a brightness dolog erősen túl lett tolva. Abszolút jó a fényereje. A gyari fényerő beállító nem engedi csutkára feltekerni, külső appal tovább is tekerhető, de nekem az a tapasztalatom, hogy tök felesleges.
A hangminőség, mármint ha a telefon hangra gondolsz, teljesen normális. -
Sword
őstag
Köszi.
Kifejezetten zenehallgatasra gondolok, jó a hangereje? Általános hangminoseg, basszus ? Nem tudom milyen minőségű a hangchip benne. Esetleg ha valakinek van összehasonlítási alapja, pl. iphonehoz képest.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Enoleyz
csendes tag
válasz beloadjoker #1480 üzenetére
e-newsee kolléga teljesen jól írta. Nem is kijavítani akarom, csak megerősítem. 4GB a ZE551ML-ben van, külsőre úgy ismered meg, hogy neki van a szál csiszolt beütése. Ha itthon veszed (nem szürke importos) hivatalos beszállítótól, akkor az 2,3GHz-es lesz. Ha nem itthon veszed, akkor utána kell nézni, vagy rákérdezni az órajelre.
AzEgyetlen1 ne aggódj, ezt még rengetegen fogják firtatni
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Enoleyz #1489 üzenetére
Amúgy a jelenlegi modellek úgy néznek ki, legalábbis a ww-k, hogy van az 551ML, ami 2.3GHz, ebből van háromféle. A 32 és 64 gigás 4GB RAM-mal, a 16 gigás 2GB RAM-mal. Ezen kívül van az 550ML, 16 gigás, 2GB RAM-mal, alacsonyabb felbontású kijelzővel és 1.8GHz procival.
Ezeknek mindnek 5.5" a kijelzője.
És van az 5"-os 500CL, erősen felejtős specifikációval.
Ez az alap, emellé jönnek a Snapdragon változatok, a Selfie, meg a fene tudja még mi minden.[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Igen, azt tudom ☺Az iPhone egy szint ebben, de nem volt jobb ötletem, hogy mihez hasonlítsuk ☺
Most note 4-em van, exynosos, az számomra megfelelő.
Padfone 2-m volt, de nem emlékszem, hogy szólt, rég volt, ráadásul leginkább szervizben.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
madrac
senior tag
válasz twollah1976 #1485 üzenetére
ahogy van magasabb órajellel is CN régiós akár 64MB tárhellyel.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz twollah1976 #1494 üzenetére
Igen!
-
gusthy
veterán
válasz twollah1976 #1494 üzenetére
Amúgy az 550nek van egy előnye : Gorilla Glass 4 kijelzője van.
-
lovi27
addikt
válasz twollah1976 #1485 üzenetére
"Ezt mar miota ugatom, hogyha a SoC 1,8 Ghz-es akkor az CN verzio vagy at van mokolva WW-re."
De minek? Nem kérdezte senki! A válasz sem erről szólt. Ha figyelnél akkor nem kéne annyit "ugatnod"...
Talán még normális válaszra is futná...[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Na, rendeltem egyet a Digiprime-tól, 64 gb-os.
Reméljük jó lesz.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest