- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keram2009
tag
válasz microvillage #400 üzenetére
Ha készüléked WW-os akkor tudja! A doboz hátulján láthatod az ANDROID felirat után mi szerepel WW v. CN, TW stb.
-
kennyke
aktív tag
válasz matteo_szg #380 üzenetére
Ahogy látom, már az Euronicsba is van.
-
Athi77
csendes tag
Sziasztok! Valaki rendelt már a radium.hu-tól ze551ml-t? és megérkezett neki?
-
keram2009
tag
válasz microvillage #402 üzenetére
Akkor sajnos nem tudja. Olvasgattam az xda fórumon talán egyszer így is lesz megoldás, hogy kezelje a CN SKU a B20(800MHz)et többek között. Egyenlőre ez van...
-
Helmoras
őstag
Sziasztok!
Használja valaki a telót vodás kártyával? CN verzióm van WW rommal.
Eddig telenoros volt a flotta és most éjjel átáltunk vodára, nem tudom az átállás-e az oka vagy a szolgáltatói frekvencia sávokkal lehet a gond :S
-
alexw801
senior tag
Nem jönnek a vélemények a júl.1-i firmware frissítésekről (550ML és 551ML):
2.19.40.20( 23-06-15) ... Released on 1 july 2015 ..
Changelog..1 Fix the issue that sometimes HDR mode resolution will have green line.
2 Improve the video recording quality.
3 Improve Power saver stability and fix WIFI connect state issue in advanced settings
4 Improve Auto Start Manager stability and fix the App continuous pushed notification issue after restricting its auto start
5 Fix notice shows up while the first message comes only issue
6 Improve signal bar stability for sim 2
7 Update phone APN version to 105.
8 Update Houdini 5.0.2
9 Fixed camera can not open sometimes when using zenflash
10 Improve volume of recording video will increase and decrease alternately.
11 Do not config Routing.Configure.HWCodec.Playback.Mixers.Headset when using FM.
12 Fixed some BLE device can not auto reconnect
13 Improve service stability
14 Improve modem stability from crash
15 Improve call stability
16 Quick Settings: Change "Reading Mode" button as "Bluelight filter"
17 Improve SysteM UI stability and modify Japanese strings
18 Improve lockscreen UI and stability
19 Fix Homescreen Wallpaper randomly lost previous settings and half black screen issue
20 Snap View: add reset Snap View password function
21 Fix Contacts search failure issue when default language was set as HK Chinese
22 Improve Auto start manager stability and fix FB broadcast issue
23 Improve Task Manager UI and rotation stability
24 Fix calculator stability issue and UI bug under Quick Memo App
25 Improve Launcher and Multi user stability from System and framework
26 Fix Google Voice incoming call source issue and the failure to change to Google Voice number
27 Fix the miss call issue when it is in multi-user mode.
28 Improve File Manager stability
29 Add ASUS ZenUI PC Suite
30 Fix all touch gestures to be enabled when change back to owner mode
31 Fix ASUS Browser issue
32 Fix the issue that Audio Wizard cannot be launched when turn off BT
33 3rd party app update
34 Update touch FW
35 Update JP IME ATOK to v 1.0.1
36 Modify Japanese strings in Power Saver App
37 Fixed turn on the camera must unlock by using zenmotion issue
38 Fixed an error message shows up after removing privacy mode and adding new user immediately issue.
39 Fixed wallpaper needs to have second clicks for reaction issue.
40 Fixed built-in browser features a new incognito window has no effect issue.
41 Fixed close contacts shows other programs issue.
42 Fixed built-in calendar Click settings will flash issue.
43 Fixed ringtones into vibrate mode when the camera is off camera sounds issue.
44 Fixed volume keys to adjust the ring abnormaliy issue.
45 Fixed wallpaper Figure has been broken issue.
46 Fixed after the system optimization, message management have stopped running issue.
47 Add Battery charging ready reminder feature.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
nyinya
tag
Érdemes feltenni még a 2.18-ast? illetve szükséges a 2.18 ha 2.19-re akarok majd frissíteni?
Öreg gamer
-
alexw801
senior tag
Szerintem maga érzékeli, hogy miről frissít, és eltérő csomagot tölt le. Az 1 hetes 551ML telóm valami régi firmware-el volt, és egyből frissült...
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
keram2009
tag
válasz Helmoras #409 üzenetére
Nekem vannak vele gondok, a városban ahol élek egy rakat szar az egész úgy nagy általánosaágban! Már hívtam is ez ügyben őket. Belátták valóban hiba van. Adtak 5e ft jóváírást amit elfogadtam, de mondtam a probléma ezzel nincs megoldva mert az utcán sétálva is kásás és szakadozik a vonal. Szerencsére vagy nem más is panaszkodik rá uh hálózati lefedettségi probléma lehet. A régi telóimmal is ez volt. Pesten meg no problem, természetesen ott ahol járok mindig jó
-
dirteen28
csendes tag
Sziasztok
Hangerőben milyen a telefon? Leginkább beszélgetés és zene fülesen keresztül érdekel
Köszi
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a hivatalos oldalra ( ZE551ML ) is felkerült a Version WW_2.19.40.20 ROM.
A ZE550ML hez is a Version WW_2.19.40.13 ROM.Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok. Valahogy be lehet állítani, hogy különböző névjegyeket más alapértelmezett simről hívjon? Pl: Béla sim1, Ági sim2?
-
törölt tag
Sziasztok
Tudnátok mondani általános jellemzést 550ML szériáról? Elsősorban hibák érdekelnek, hogy vannak-e, ha igen melyek azok
amazonon valami akku problémát emlegettek többen -
sajp63
tag
Megjelent a WW_2.19.40.22 ROM. 3 napra a WW_2.19.40.20 ROM utan.
-
Nigér
őstag
Sziasztok, beléptem a klubba egy piros 4/32-es masinával!
-
Helmoras
őstag
válasz matteo_szg #429 üzenetére
2.17.40 van nekem fent, de nem találkoztam problémával (kicsit szkeptikus vagyok a frissítésekkel kapcsolatban, általában ami számomra jó nem szoktam kényszeresen frissítgetni, jelen esetben meg kéne tennem?) ezeket a frissítéseket nem szedi le a telefon OTA-n keresztül mint az android frissítést?
-
matteo_szg
őstag
válasz Helmoras #430 üzenetére
OTA-n jeleznie kell, ha nem buherált firmware-ről van szó.
Jelenleg ajánlott elvégezni a firmware frissítéseket, mert sok bugfix van, illetve funkcionális bővítés.Ja most nézem, CN verzió WW rommal. Ha nem jelez OTA-n, akkor marad a manuális frissítés.
[ Szerkesztve ]
jupiiii
-
Helmoras
őstag
válasz matteo_szg #431 üzenetére
Oksa köszönöm, jelenleg stabil nincs vele gondom, majd ha nagyon ráérek felrakom a legújabbat, egyelőre jó lesz így.
-
alexw801
senior tag
válasz Helmoras #432 üzenetére
Támogatom a véleményt, hogy érdemes fogadni az OTA-n érkező frissítéseket mostanában. Nem kell érteni semmihez, csak hagyni, megcsinálja maga, az akku legyen min. 2/3 töltésen. Kb. 15 perc.
Többek között a kamerát is egyre javítgatják.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
ATM_automata
őstag
Nem tudom, hogy elérhető-e már vagy sem, de készítettem egy ilyet. Szóljatok, ha már látható számotokra is.
What else?
-
törölt tag
válasz ATM_automata #434 üzenetére
nem elérhető
-
ATM_automata
őstag
válasz #32577792 #435 üzenetére
THX. Mert nálam most se az nem látszik, hogy elbírálás alatt van-e se az, hogy a levegőbe lóg. Korább cikkek alkalmával kaptam egy privátot, hogy XY vagyok, én fogom megnézni az írásod, ne nyúlj hozzá. Na most meg lóg a levegőben már napok óta...akkor még várni kell rá. Biztos nyaralnak a szakik
[ Szerkesztve ]
What else?
-
törölt tag
válasz ATM_automata #436 üzenetére
404
Nagyon jó (occon) Áron vennék 550 vagy 551-et, ha valaki megválna tőle, csak B20-at is tudó érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
becsab112
csendes tag
Új frissítés jött a ZE500CL modellre is.
-
ATM_automata
őstag
válasz becsab112 #439 üzenetére
Valaki tegyen már képbe, hogy most mi is van ezekkel a zenfone2 verziókkal kapcsolatban. Volt itt alább egy post, hogy kevés a ram az egyikben a kijelzőhöz képest stb. A páromnak kéne vennem egy korrekt, használható készüléket. Semmilyen játék nem fog rajta menni, csak a net, meg FB meg ilyenek. Az a lényeg, hogy ezek viszont akadás, meg belassulás mentesen menjenek és persze legyen rá friss android. Nem kell 32/64GB tárhely. A ram viszont szerintem legyen legalább 2GB.
What else?
-
matteo_szg
őstag
-
Nigér
őstag
válasz matteo_szg #429 üzenetére
Melyik most a legfrissebb?
Egy kérdés: hol tudom visszakapcsolni a duplakoppos ébresztést?
Egyszercsak nem reagált erre a feloldásra és nem emlékszem hogy kikapcsoltam volna (és ha igen akkor hol és hogyan).
Beállítottam mögé egy rajzzal történő feloldást is, egy darabig oké volt a kettő együtt.
Aztán utána már csak a rajzolatos feloldás működött/működik. -
törölt tag
válasz ATM_automata #440 üzenetére
honor 4x
P8 lite -
e-newsee
addikt
válasz ATM_automata #434 üzenetére
Én a "ZENeslapát" címet adtam volna neki. No copyright.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Szaraz
tag
válasz ATM_automata #440 üzenetére
Szia!
Nekem egy ZE551ML van, a 2/16-os verzió. Én is csak ilyenekre használom. Nekem tökéletesen bevált, nem akad, nem szaggat, youtube is megy, szerintem szép képeket is csinál.
Bár a mérete miatt nem anniyra ajánlanám női kézbe, én is éppenhogy csak átérem.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tetszik az Asus támogatása is.Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
OTA frissítés előtt vagy után, kell wipe chache-et csinálni recoverybe?!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
bubu126
tag
Kollégám ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4/64 GB telefonjáról lenne szó. Tegnap megérkezett rá a frissítés, amit fel is telepített rá, majd újra indítva a telefont az bootloopba került és azóta nem indul. Asus felirat és csak pörög magába nem indul el. Van valami ötletetek?
[ Szerkesztve ]
Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest