- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz matteo_szg #1102 üzenetére
Péntekre kiderül, erőst remélem, hogy ww
Ha EU, az nekem már elég biztonság. 2.3 GHz-es változat.[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Sziasztok!
LG G2-ről tervezek váltani és ez a típus is szóba került. A száraz adatok nagyon bíztatóak, de kiváncsi lennék a gyakorlati tapasztalatokra is. Nincsenek kompatibilitási gondok? Mennyire sima a rendszer? Miket tudtok negatívumként felhozni?
Olvasom ezt a CN, WW mizériát. Kínai piacossal érdemes foglalkozni? Milyen hátrányai vannak?
Volt anno inteles telóm, egy ZTE Grand X in és azzal azért voltak gondok...[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
bostone
addikt
válasz eladogeppc #1106 üzenetére
Egyébként milyen a cucc? Meg vagy vele elégedve?
-
eladogeppc
veterán
válasz bostone #1107 üzenetére
Ritka telefonok egyike, amivel kevés a gond.
Egyetlen észrevételem van, hogy sötétben vakuval közeli tárgy fotózásánál a white balance sárga tónusú néha.
Teljesítmény rendben, szana szét konfigurálható az OS.
Az akku sajnos merül, eddig még egyetlen telefonban sem tudták ezt kiküszöbölni.
De most komolyan.
Persze nem egy Snapdragon 810, de onnan jöttem, és az egy halom szar. Melegedésre szépen veszít a teljesítményéből, míg ezt itt még nem igen tapasztaltam.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
R4E/B
tag
válasz eladogeppc #1108 üzenetére
"Persze nem egy Snapdragon 810, de onnan jöttem, és az egy halom szar." xD
Az kemény, azt hittem azok jobbak.
ASUS • IN SEARCH OF INCREDIBLE
-
gusthy
veterán
Na ez egy érdekes szempont.
Az alternatíva az oneplus two lett volna, de volt bennem egy bizalmatlanság az alulskálázott 810 miatt. Akkor már az Intel kíváncsi leszek, hogy igazam lett-e. Pénteken kiderül -
gusthy
veterán
Ezt találtam egy cikkben:
"And much like we’ve seen on other big phones, double-tapping the home key engages a one-handed mode that shrinks the screen down to a smaller size. You can manually adjust the size of the smaller screen, going down to 3.5-inches."
Ez tényleg igaz?
-
gusthy
veterán
válasz matteo_szg #1112 üzenetére
Zsíííír
-
WOT-H-A-C
veterán
Melyik volt az a gép amiben 810 volt?
Valami rémlik, Flex 2?[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom ilyen telefon beszerzésén. Milyen hibái vannak? Intel proci miatt kompatibilitási hibái vannak?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz eladogeppc #1116 üzenetére
pff... az kritkán alluli...
maggi1886076: Szia! Nincsenek ilyen gondjai. Mennek az appok rendesen.
-
eladogeppc
veterán
Van valakinek akku idő gondja itt ? Nekem rendben van. 5-6 óra simán megvan kijelzőn.
Egy G2-es srác érdeklődött itt feljebb....Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
gusthy
veterán
Elolvastam egy csomó cikket, mindenfélét írnak, egy dolog van köztük, ami érdekes nekem : azt mondják, hogy a kijelző fényereje nem túl acélos. Ez mennyire van így?
Csak azért, mert a mostani G3ra azt írja a teszt, hogy 460 nit a fényereje, ehhez képest a zp2 331, és a Galaxy S5 306(!).[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz maggi1886076 #1119 üzenetére
Nem, de volt nálam Zenfone2 es. Főzött romokkal sehigy sem áll. Viszont nagy valószínűséggel lesz rá CM. (zenfone 5-re volt)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz eladogeppc #1122 üzenetére
Idézem magam.
" Főzött romokkal sehogy sem áll. Viszont nagy valószínűséggel lesz rá CM. (zenfone 5-re volt)"
-
bostone
addikt
Xposed működik, valaki használja?
-
eladogeppc
veterán
Jön már megint egy frissítés:
Sajnos még nem letölthető, legalábbis én nem találtam. OTA érkezik.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
lovi27
addikt
CM12.1. Ez hasonló, mint a népmesében a király és az okos lány története, amikor a lány vitt is ajándékot a királynak, meg nem is. Jelenleg hivatalosan nincsen CyanogenMod támogatás a ZF2-re. Ha valaki felmegy a honlapjukra, csak könyörgő leveleket talál, hogy csinálják már, de ZF2-t nem. Az XDA-n letölthető egy UnOfficial CM12.1, de sajnos mindennapi használatra alkalmatlan. Kevesen fejleszthetik. Tesztelőknek és mazochistáknak való. A hozzászólásokat arról találtam, ki mennyi idő után tér vissza a gyári firmware-re. A legnagyobb baja, hogy a kamera rész nem működik, elszáll és gyatra képeket csinál és jobban meríti az aksit, mint a ZEN UI.
Pedig ígéretes, olyan amilyet én szeretnék. Egyszerű, gyors és jól néz ki. Nincs minden sz..ral tele tömve, amiket soha nem fogok használni. Az 5.1.1-es androidra épül. Csökkentett GAPPS-t tettem rá, de abból meg hiányzik a G-mail, amit azért már mégse. Teszek rá normál gappst és még egy pár napig tesztelgetem. Véglegesen is elvolnék vele, ha végre valahára hivatalosan is támogatná a CM csapata.Szóval van is, de még sincs...
-
R4E/B
tag
válasz eladogeppc #1126 üzenetére
Én OTA-n frissítem most a legújabbra. Nézze meg mindenki, mert elvileg mindenkinek kellene frissítenie akinek ZE551ML és ZE550ML van.
Kíváncsi leszek milyen lesz.ASUS • IN SEARCH OF INCREDIBLE
-
gusthy
veterán
válasz twollah1976 #1130 üzenetére
Ebben a pillanatban olvastam
Milyen appról beszél, ami a fényerőt növeli?[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Akit érdekel és nem jön OTA a frissítés:
WW_2.20.40.63
23MB[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
kuk@c
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm váltaná le a Samsung S5 Dual telóját egy ilyenre az active dualos működése miatt.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e tapasztalat Exchange fiók kezeléssel?
Az Intel processzor miatt fel lehet rá tenni mindenféle androidos alkalmazást?
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
dime27
őstag
válasz eladogeppc #1133 üzenetére
Ezt 59 végűre kell rátenni?!Köszi amúgy!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
eladogeppc
veterán
-
gusthy
veterán
Megjött a cucc
WW, kaptam hozzá egy lengyel nyelvű garancialeveletAmúgy brutális s 4GB RAM.
Viszont nem értem ezt a fényerő hisztit. Nekem épp elég világos. -
anonym1s
őstag
Nekem automatan van a fenyero es semmi gondom vele.
En egy oraja frissitettem a 63-as vegure es en sem latok semmi valtozast, de biztos van valami ha mar kiadta az asusTudja valaki, hogyan lehet usb meghajtokent csatlakoztatni a telefont a laptophoz? Ugy mintha egy pendrive lenne. Ez az mtp kapcsolat baszott lassu.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz eladogeppc #1137 üzenetére
hogy kell adb-vel felrakni?
-
Mi nap egy Mm-ben erősen át tapicskoltam egy ilyen példányt és nagyon megtetszet a fényerővel ott sem volt gond.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gusthy
veterán
válasz Luck Dragon #1146 üzenetére
... Egyébként most, hogy már van készülékem, kipróbáltam, tényleg lehet tovább emelni a fényerőt külső alkalmazással, de minek. Kifolyik az ember szeme.
-
-
gusthy
veterán
válasz Luck Dragon #1148 üzenetére
Beírod a play áruházban, hogy screen brightness, és találsz egy csomót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest