- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
Ha még nem lett volna, van új firmware: 2.20.40.97_20150917_1572
jupiiii
-
Gabi 8906
senior tag
Clash of Clans nevű játék működik a telon?
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
e-newsee
addikt
Amúgy nézzétek meg az ipon árgrafikonját! Megjelenés után másfél hónappal esett nagyot az ára. Azután rá egy hónappal megint. Ezek alapján október közepén esélyes még egy komolyabb áresésre. Szerintem bemegy 110-112 környékére. Simán el tudom képzelni, hogy egy esetleges black friday, vagy karácsonyi akcióban alámegy 100-nak.
Akinél ott van a takaró vége, az megvárja. Aki meg tudta venni drágán, megvette. Akinek nem fontos az LTE-800, és nincs sok telóra szánt pénze, az megvette a CN verziót. Nincs ezzel semmi gond.
Én pl amikor januárban elolvastam, hogy a CES-en bejelentették a telefont, és hogy milyen baráti árat szántak neki, elkezdtem gyűjteni rá. Minden hónapban egy tízest. Nem azért, mert nem tudnám megvenni egyben is, de így megvan a spórolás érzése. Gondoltam, ha tényleg jó lesz a típus, akkor megveszem az ősszel. Ha elrontják, akkor majd nézelődök más típus után. Egyelőre a telefon jó, az ára még jobb, de azért megvárom az októbert."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Sebestyen01
őstag
Osztott kepernyore kepes a cucc? Nem tudja valaki, nem lelek ilyen opciot
-
msfeco
tag
Az új tulajdonosoktól kérdezném, hogy Ők nem tapasztalják-e az alábbi problémát ami enged idegesít.
Nálam a következő a jelenség: Hívás fogadáskor az első kb 2 másodpercet nem hallja a hívó fél. Tehát fogadom a hívást beleköszönök és pont ezt nem hallja.
Te elhúzzátok a csúszkát és már hallja is a másik amit mondtok? -
gusthy
veterán
válasz matteo_szg #1901 üzenetére
Már épp mondani akartam, hogy két hete nem kaptunk semmit
-
maggi1886076
addikt
Nekem Lenovo Vivbe Z-nél van ez a hiba cm12.1 alatt. ezt a telót most várom, remélem nem lesz ilyen bugja...rohadt idegesítő.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
gusthy
veterán
Mondjuk nagy újdonságokat nem hoz a .97, hacsak nem használja valaki török nyelven
-
Sebestyen01
őstag
Osztott kepernyore vki?
-
motoflug
őstag
válasz Sebestyen01 #1913 üzenetére
Erről beszéltem. Nálatok azért nincs valószínűleg, mert tudtátok frissíteni a telefont, ami nekem nem megy, mert egyszerűen hiányzik ez a menüpont. Manuális frissítés kell, ha megcsináltam beszámolok róla, illetve jobban letesztelem a telefont.
-
ATM_automata
őstag
-
motoflug
őstag
válasz Sebestyen01 #1915 üzenetére
Tegnap közel voltam hozzá.
-
Botigta
aktív tag
Rootolta már valaki a készüléket?
-
anonym1s
őstag
válasz twollah1976 #1897 üzenetére
En azon szoktam rohogni amikor a 150-200 ezer ft-os telefonok topikjaiban ilyet olvasok hogy "kihoztam egyet reszletre, fizeteskor meg veszek kijelzovedo uveget ha nem megy el a penz masra" (ami kb 2000ft)
Samsunghoz meg annyit, hogy en is samsung telefonokat hasznalok az innov8 (2009) ota es egyikkel sem volt semmi hiba, a csaladban is eleg sok samsung cucc van (tv, mikro, huto, telefon, tablet) es soha nem volt semmi gond egyikkel sem.
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
Olyan progi kellene nekem ami a hatterben is tud lejatszani a youtuberol zenet... Egy ertelmes nincs es osztott kepernyos modot sem talalok a gyari zibe app meg hat mer is tamogatna, minek azt...
-
e-newsee
addikt
válasz Sebestyen01 #1920 üzenetére
Nem tudom, segít-e, próbáld ki ezt, hátha beválik:
How to Add Multi-Window on Any Rooted Android Smartphone/Tablet!"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
anonym1s
őstag
Hali.
Most teszteltem ezt, felhivtam magamat a masik telefonomrol es valoban nnics hang a hivo fel oldalan az elso masodpercben.
Viszont eleg ritka az olyan ember aki abban a masodpercben beleszol amint elhuzta a csuszkat, szerintem nemsokan vannak rajtad kivul
Amikor hivasom erkezik, elhuzom a csuszkat, aztan a fulemhez emelem a telefont, ez kb 1 masodperc, szoval az 1 masodperc hang nelkuli idot eszre sem veszem. Szerintem a tobbseg szamara ez a normalis, azert nem vette eszre eddig ezt senki. -
freezer922
aktív tag
Kb. annyi amit leírtál. Vodkafon olyan frekin használja a 4g-t amit sajnos a kínai verzió nem támogat (bár vannak külföldi fórumon próbálkozások még ennek a feloldására is, bár nem túl nagy sikerrel ).
Én új androidosként is itteni segítséggel megoldottam a legújabb firmware feltelepítését, noha eleve ww-s verzióval kaptam. Szóval szerintem ezeken kívül minden ugyan az mintha ww-s lenne. -
strcpy
tag
-
motoflug
őstag
válasz freezer922 #1925 üzenetére
Melyik linket hasznaltad? Ma fogok nekiesni en is.
-
strcpy
tag
Spotify?
Youtube EULA-ja tiltja mindezt. Így a Play-ről is törlik azt az alkalmazást, ami képes lenne erre.
De valamelyik XPOSED modul tud a háttérben, illetve ablakban videót lejátszani. Csak ugye a root nálad nem játszik. -
Sebestyen01
őstag
-
strcpy
tag
válasz Sebestyen01 #1930 üzenetére
Így utána olvasás nélkül arra tudnék tippelni, hogy köti őket a szerződés kiadó oldalról. Esetleg nem akarnak ingyenes zene streamet csinálni a YT-ből, használd helyette a Google Play Music-ot.
Mintha úgy derengene, hogy anno akartak előfizetős YT-ot, és lett is belőle népharag. Aztán gondolom ők is úgy ítélték meg, hogy ez nem fér bele a brandbe és megcsinálták a fentebb említett Play Music-ot.
De lehet, hogy tévedek. -
madrac
senior tag
egyébként ha jól látom amazon.it-ről már nem szállítanak magyarországra, meg ahogy elnézem máshova se...
-
twollah1976
őstag
Miutan a Google megvaltoztatta a YouTube felhasznalasi felteteleit az osszes lejatszobol eltunt a hatterben lejatszas lehetosege vagy egyszeruen eltuntek a lejatszok a Google Play-bol.
Keress ra a neten a FREEdi YT lejatszora az tud hatterben lejatszani.
A fejlesztesevel leallt a fejleszto igy vannak benne idegesito hibak.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Sebestyen01
őstag
Koszonom!
-
Joe.36
addikt
Szépen dolgozik az asus megint van új frissítés tudja valaki mit javítottak ?
motoflug
Nálam hibátlan a víber, sőt eddig ezen a telefonon a legjobb, bt keresztül dumáltam a barátommal, vezetés közben itt Bp-en vagy fél órát és semmi hanghiba.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Botigta
aktív tag
Megőrülök, már az elején elakadtam a kézi romtelepítésnek, mert nem tudok letölteni a Mediafire-ről fájlokat...
Árulja már el valaki lécci, hogy hogyan kell:https://www.mediafire.com/folder/pluv5loq749kw/Zenfone_2_CN_to_WW
Köszi
-
Joe.36
addikt
Nálam nincs ilyen hang hiba, minden frissítés fent van, bár én bt headset el használom, azon veszem fel, nem szeretek tepsivel kézben telefonálni , meg sokat vezetek is.
Igen itthon minden túl van árazva, nemcsak ez az összes márka, sőt a samsung, vagy az alma... na azok igazán...
De ez az AUSUS márka, minőség, teljesítmény, alapján nagyon jó ár/érték arányban van, én is soknak tartottam érte a 116 ot, de szépen össze spóroltam az árát, mióta kijött a teszt erre vágytam... pedig nem vagyok gazdag, hitelre meg nem kell...De a rendes 2 év garancia az kell![ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
motoflug
őstag
Én nem értem mit rontok el. Próbálom frissíteni a firmwaret a gyökérbe másolós módszerrel, de állandóan elszáll Errorral a kis zöld robot.
Jelenlegi: LRX21V.WW-ASUS_Z00A-2.19.40.18_20150612_1183
Ezt akartam rátenni: UL-Z00A-WW-2.19.40.22-user. Elvileg stimmel minden. Mire kellene átnevezni? -
freezer922
aktív tag
válasz motoflug #1944 üzenetére
Nekem is random az utolsó 2-3 frissítésnél elhalt a kis android, ekkor szóltak, hogy nem is kell úgy.
Egyszerűen ha már megvan egy firmware csere először amiben volt egy adott firmware/recovery file, utána csak rá kell dobni a legutóbbi asus.com-on található firmware-t gyökér könyvtárba, arról frissíteni és utána végrehajtani egy kikapcs->bemész recovery modeba->wipe cache->reboot. Aztán mennie kell, legalábbis nekem így ment :xJa és persze a full firmware-t is átnevezve kell rárakni.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz freezer922 #1946 üzenetére
Köszi!
"Egyszerűen ha már megvan egy firmware csere először amiben volt egy adott firmware/recovery file..."
Én még idáig sem jutottam el. Leszedtem azt, amit be is írtam az előző hsz.-be, aztán azt próbáltam a gyökérből telepíteni.
Mit kellene előtte még tennem?
-
Botigta
aktív tag
válasz freezer922 #1946 üzenetére
Én ugyanezzel a problémával ülök itt jelenleg is a gép előtt...
Sajnos én sem értem teljesen azt, ami neked egyértelmű...
Kérlek, hogy próbálj meg gondolkodni a mi kis lamer fejünkkel, és úgy próbáld leírni, hogy mi is megértsük, mert így hasztalan az igyekezeted!
Ez mit jelentsen:
- ha már megvan egy firmware csere először amiben volt egy adott firmware/recovery file...
- Mit kell mire átírni a fájlnévben?
- mi az hogy full meg nem full FW?Nekem még egyetlen FW csere sem sikerült, tehát nincs előző! Csak fetreng a robot a végén, hiba felirattal...
Én pl. Recovery módba sem tudom tenni, ill. azonnal megpróbál frissítést telepíteni, de megint leáll hibával...
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Botigta
aktív tag
Csinálnám én ezt a módszert:
[link]de a 7. pontnál elakadok, nem értem, hogy az ADB mappában nyomjak egy SHIFT-jobb klikk párosítást, és nyissak egy parancsablakot itt? Hát ez nekem nem sikerül...
-
törölt tag
Probáljátok meg ezen leirás alapján feltenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest