- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz dinnyev1tez #701 üzenetére
-
dinnyev1tez
csendes tag
Ti fizettetek a premium membership-ért vagy ti is csak free userként játszotok?
LoL nick: dinnyev1tez (EU), dinnyevitez (US)
-
Jim-Y
veterán
válasz dinnyev1tez #709 üzenetére
Hát szerintem az előfizetés csak a klánok miatt éri meg, de annyi pénzem meg nincs, hogy csak a klánok miatt előfizessek szv nem, én nem fizetek
-
Jim-Y
veterán
válasz dinnyev1tez #711 üzenetére
Én még nem találkoztam olyannal, hogy egy korábban nem fizetős mapot már csak fizetősként lehet játszani!?
-
Jim-Y
veterán
válasz dinnyev1tez #713 üzenetére
Hát puff neki, akkor azokon nem játszok ennyivel el lehet intézni
-
sto1911
veterán
válasz dinnyev1tez #713 üzenetére
Ja, meg olyanok vannak benne, amik a sima Q3 alatt ingyen voltak, most penzesek. A Free reszben mindenki uazon a 2-3-4 mapon jatszik, fizetosoktol hallottam, hogy az uj mapok meg konganak az uressegtol, aminek ket oka van: fizetosek es sz@rok
-
dinnyev1tez
csendes tag
Nem feltétlen szarok, pl aerowalk, phrantic, ghotic rage rohadt jó mapok, másfelől viszont a free szerók se mindig vannak tömve játékosokkal, 4-5 szerót dob ki általában ahol megvan a 6-10-es játékoslétszám ffa-ban, tdm-re meg még kevesebbet. Mondjuk lehet a szerver kereső bugos, vagy csak mindenki duelezik.
-
sto1911
veterán
válasz dinnyev1tez #716 üzenetére
Persze, de az aero az pl. Ingyenes, akkor meg minek fizessek? Ha a barataimmal akarok jatszani, fellovok egy szervert, es mehet a moka.
-
Jim-Y
veterán
Én továbbra is állítom, hogy csak a mapok miatt nem érdemes fizetni.. amúgy ez hogy megy? egyszer fizetsz és akkor sokáig használhatod a feature-t, vagy havonta ujjítani kell?!
-
-
Jim-Y
veterán
Mostanában nem megy a játék szoval letoltottem a Warsow-t és most azzal kezdtem el tolni. Első benyomások jók, de azért egy jó HUD nagyon kéne:S
-
dinnyev1tez
csendes tag
Menüben tudsz választani többféle hud közül is de egyik sem az igazi, a grafikája miatt nekem nem jött be annyira meg zavart h. a fegyverekhez kell szerezni "erősebb" ammot és a karakterek sem tettszenek. Az instagib viszont rohadt jó benne, összességében el lehet vele lenni, de jobb a QL.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz dinnyev1tez #721 üzenetére
Nehezebb is ezek maitt, mint a QL, mert nem eleg a efgyokat felszedegetni, meg az uj mozdulatokkal is olyan helyekre lehet eljutni, hogy nocsak... Ami nekem nem tetszett, az az, hogy a raketanak alig van knockbackje, az ellenfelet alig loki arrebb.
-
dinnyev1tez
csendes tag
Karácsonyra csak berakták ez eredeti edge-t karácsonyfákkal feldíszítve. A q4-es reamke se volt rossz de ez ffa-ban mindent visz weee-hoooo
-
dinnyev1tez
csendes tag
Így ünnepekkor senki sem quake-ezik? ha esetleg van kedvetek nyomni pár meccset vegyetek fel, DasoK néven vagyok.
-
dinnyev1tez
csendes tag
Abusive QL Nem rég láttam, nagyon beteg!!!!
-
sto1911
veterán
Világ Warsow játékosai egyesüljetek! Bocsi...
-
sto1911
veterán
Akar valaki ma este jatszani egy parat? Irjon ram privit, elvileg 16:30tol raerek. (Hetvege is jo)
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
mi a nick neved ? rád keresek
más:
ha előfizetnék prémiumra akkor lenne értelme ? mert ahogy az ingyenes pályákon játszom a szerverek között alig van prémium azok is üresek
de lehet a prémium szerverek csak akkor látszanak ha előfizetése van az embernek[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
sto1911
veterán
Vihar neven jatszok.
A Premium szervereket csak elofizuval latod, most par napig lathatta/jatszhatott rajta mindenki, a hetvegi leallas miatt.En elo fogok fizetni par napon belul, ha nagyon nem jon be, akkor max lemondom, es "buktam" 5k-t (eves szinten). Ment mar el tobb is, rosszabbra.
-
- = Zk = -
félisten
jó volt kicsit a "Premiumoskkal" gyepálni egymást
öcsém is nyomta ezerrel, irtotta akit lehetett. többnyire engem, mert hát az idő múlásával kiestem a formámból, ellenben ő, aki gyurmázott rendesenelőfizetnék-e? igen, kellő anyagi háttérrel igen. akkor nem laposon nyomnám, nulla alatti graffal. hanem elő a 4 magos betyárt oszt' adj neki fullHD ..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sto1911
veterán
válasz - = Zk = - #732 üzenetére
Hat igen, a szivas a dologban az, hogy a regi, ingyenes, community mapeket fizetosse tettek. Viszont nekem egy probat meger.
Gepigenye nem valami nagy, a laptopodban fogadjunk valami intel szutyok van, azok meg 3d-ben kb. az S3 Virge szintjen vannak
-
- = Zk = -
félisten
" a laptopodban fogadjunk valami intel szutyok van, azok meg 3d-ben kb. az S3 Virge szintjen vannak "
bongo bong. nyertél
Intel GMA4500...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sto1911
veterán
válasz - = Zk = - #734 üzenetére
Bingo! Tudom en, mitol doglik a legy!
-
- = Zk = -
félisten
gyáá, de rég láttam ezt a filmet...
köszi köszi[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Findzs
addikt
na este rád keresek Vihar
szerintem teljesen megéri az 1 év 5 ezerért én is elgondolkodtam már rajta mert sokat játszom vele
csak körülményes a fizetési mód, nem ?
nem lehet akármilyen kártyával fizetni ha jól tudom"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
- = Zk = -
félisten
melyik böngészőben célszerű futtatni a QLive-ot?...
-
dunc
nagyúr
válasz - = Zk = - #738 üzenetére
A legtöbb böngészőm működik már,én úgy vettem észre IE-n a leggyorsabb tehát én azon használom.
-
- = Zk = -
félisten
-
dunc
nagyúr
válasz - = Zk = - #740 üzenetére
HD4500 el azért el lehet bohóckodni vele
Jah a nickem JupiX 2 napja kezdtem újra. (int vga nincs másik )
PH-s arcok mikor játszunk egyet ? -
- = Zk = -
félisten
igen, akinek az van. annak könnyebb, mint nekem a GMA4500 ...
SchalkeFan vagyok. pont, mint a Gridben
-
- = Zk = -
félisten
áá, ez az FFA nem nekem való
mire fegyvert szerzek, meghalok. ha meg megvan a fegyver, kétszer is meghalok egyszerre...
ink CA........" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dunc
nagyúr
válasz - = Zk = - #743 üzenetére
Jah pörgős mint állat !!! Belejössz !
Volt egy gyönyörű találatom, ép a levegőbe volt a csóka (4x es sebzéssel ) és elkaptam a levegőbe a rail gunnal !!! -
- = Zk = -
félisten
gratulálok..gyorsan belejöttél
nekem az még messzevan, egyelőre a laptoppal, egy mezei egérrel nem nagyon megy az akrobatizmusa moh tactical sniper után ez a kedvencem
jó lenne találni valami tactical sniper pályát a mostani cod, vagy moh csomagban. hmm.a nemzetiségemet hol tudom átállitani?...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #745 üzenetére
semmi. már utánnajártam.
meg ennek a névszinezésnek is...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dunc
nagyúr
válasz - = Zk = - #746 üzenetére
"a nemzetiségemet hol tudom átállítani?" tényleg hol ?
-
sto1911
veterán
Van egy olyan medal, hogy usd le kesztyuvel a quados csokat. Nekem megvan (nem felvagas, tok veletlenek.) Meg van egy olyan is, hogy 1hp ellenfelet olj meg raillel
Reszemrol jo a ma este is, aki a phrol akar jatszani, az irja mar be tag clannak, hogy PH!, es nem fogjuk kirugdosni, ha mar nem ferunk..
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
azt már csak supporton keresztül kérheted. én is írtam nekik. egyelőre nem válaszoltak.
(#748) sto1911
"az irja mar be tag clannak, hogy PH!"
aahm, hova is?[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
na, idetévedtem kihagyás után újra (sokáig nem ql-oztam, mert csak munka után lett volna időm és délután/este fibernetes 600-700-1000 körüli pinggel elég lehangoló volt)
szerintem fel fogok nézni időnként újra, mert le lett cserélve a netszolgáltató és élvezhető a játék is: mephi666 nick-el vagyok regelve, próbálok belépni majd a klánba és mehet akkor a játék ezerrel ...eléggé elszoktam a pörgős fps-ektől, tehát elsősorban golyófogó leszek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.