- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz WolfheartGR #1842 üzenetére
Ez kezdetben mindenképp' így szokott lenni. A HL skill önmagában ide kevés.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
hm_guesswho
tag
Most jött el az idő,hogy holnap szívlapáttal megyek be a digihez és szétverem az összes ember fejét aki viseli a digi márkanevet és logóját.....
Semmi letöltés,semmi háttérben futó program...belépek egy egy német szerverre (legoptimálisabb) és kapásból 130as pingem van és onnan ugrál fel 160ra....annyira szar az internet,hogy practice közben laggolok!!!practice közben anyám!!!!!!!!!!
a digi meg visszaír,hogy minden rendben mert ahogy látják az értékeim a ÁSZF-ben feltüntetett értékeken belül van és ha továbbra is problémám akad akkor csináljak egy digis sebesség mérést....de én mondtam azoknak az idiótáknak,hogy a letöltési és feltöltési sebességemmel minden rendben van csupán a pingem olyan katasztrofális,hogy képtelenség játszani...érdekes erre már nem reagáltak
valaki egy tippet tudna adni,hogy mit lehetne tennem?
köszönöm előre is! -
Jim-Y
veterán
válasz hm_guesswho #1852 üzenetére
Hát, esetleg azzal próbálkozhatsz náluk, hogy a hálózati kiépítést ellenőrizzék, lehet egy drágább modem/router jobb lenne, ellenőrizni a vezetékeket stb. A UPC-s topikban ajánlottak nekem is ilyeneket...
-
Jim-Y
veterán
válasz hm_guesswho #1854 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, pedig engem is érdekelne a dolog, mert nálam is fennállt a probléma, aztán kihagytam 3-4 hónapot és most német szerveren normális 30 körüli pingem van, nem változott semmi.. ki érti ezt?! Mondjuk belgrádi meg bukaresti szerveren ugyanugy nem tudok játszani mint előtte -.-
UPC előtt Beltávos netem volt, na az extra fasza volt, mindenhol 20-30-as ping, cserébe a max amit kínálni tudtak 5mbit/sec volt, azt is drágán...
-
Jim-Y
veterán
válasz hm_guesswho #1856 üzenetére
Mondjuk, az közben jutott eszembe, hogy nem is a ping a lényeg, vagyis... nyilván 100 fölött azért nem jó ha van, de az hogy 30, vagy 70 töknyolc, abban az esetben, ha a "vételi stabilitás" megvan. Nekem sajnos a lagometerben sosincs egyenletes zöld vonalam, hanem tele van spikeokkal, meg packetloss is gyakran van. 1-2x volt eddig hogy 60-70-es ping mellett sík zöld vonalam volt, és simán játszható volt, nagyon élveztem, de ilyen azóta egyszer sem történt. Szerintem ez azzal lehet összefüggében, hogy mennyire van leterhelve a hálózat. Ez a Diginél és a UPC-nél is gondot okozhat, ugyanis mindkettő elég nagy szolgáltató :/
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz hm_guesswho #1858 üzenetére
Mondjuk ez azért érthető, az emberek, digi userek munka után tudnak csak netezni, ilyenkor több ember között oszlik el a sávszél, nagyobb az adatforgalom keresztmetszete -> nagyobb zaj = nagyobb ping. Én is ezért csak 22:00-23:00 fele megyek fel játszani, mert addigra sokan elmennek aludni, és akkor kezd felszabadulni a hálózat..
-
"de az hogy 30, vagy 70 töknyolc"
Töknem.
QL 35-40-es ping felett már kezd irgalmatlanul ocsmány lenni és ezen a sík zöld vonal sem segít. Ez nem CoD 4, ahol még 110-es pinggel is lehet jót lőtni.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
WolfheartGR
őstag
Nettó vicc, hogy a WMO 1.1A-val jobban megy mint az mx518-al. Pontosabbnak érzem. Igaz másképp is fogom.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
válasz WolfheartGR #1864 üzenetére
Nincs ebben semmi vicc. Az egér profilja jobban passzol a játékhoz.
Sok pro és high skill játékos is WMO-t használ még mindig, okkal.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Benne van az is, de a Quake egy meglehetősen pörgős játék, amihez a kisebb méretű / könnyebb egerek alapvetően jobban passzolnak.
"nem tudnám elképzelni hogy játsszak vele"
Volt már a kezedben?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
WolfheartGR
őstag
Én sem tudtam elképzelni. Mégis kimutathatóan jobb vagyok vele mint az MX518-al.
HL2DM-ben pedig pont fordítva, bár ez simán betudható az oldalgombok hiányának. Ott instant kell a gravigun és az oldalgombokkal való beidegződéssel 4 év után nem tudok mit kezdeni.
Csak kapjak tapogatót a multiméterhez, vagy legyen időm kicseréltetni mással az Ikari kábelét és legyen jó. Az pokolian bejött. Nagyon szeretném kipróbálni Quake-ben. persze level:láma szinten"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Jim-Y
veterán
válasz WolfheartGR #1870 üzenetére
Az a lényeg, hogy neked bevált Azért lehet majd én is kipróbálom, ha tudok majd egyet olcsón szerezni..Ami nekem amúgy még bevált, az a 23"-ról 19"-ra való downgrade persze egyben 16:9-ről 4:3-ra is. Az lg-m érezhetően javult, railel meg amúgy sem voltam túl jó, úgyhogy összességében sokat adott..
-
WolfheartGR
őstag
Tervezett az is. De akkor márt csöves 120HZ-es. Levilágíttatom az agyam.
Amúgy nekem a monitorom az LG. Szóval miről beszélsz? Bocs fogalmatlanságomért de Newbie vagyok. meg részeg de ez nem tartozik szorosan atárgyhoz"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
"Szerinted az mx518 nehéz?"
Nekem mindenképpen. CS-re mondjuk jobb szeretem az MX-et.
Quake-ben valamiért nem dívnak a nagytestű darabok. Valószínűleg a mozgás miatt, amit végzel - ahhoz defaultban egyszerűen jobban mennek a kisebb méretű, könnyű példányok (pl. 1.1, Salmosa, DB, Kinzu, stb.).
Sok egerem volt már, de az 1.1-ekhez előbb-utóbb mindig visszatérek.
WolfheartGR: Nem egy nagy beruházás. 19" szép Trinitron, 800 x 600, 120 Hz ---> ~5k.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz WolfheartGR #1872 üzenetére
lol, az lg alatt nem LG-t értettem, hanem L ightning G unt Amúgy egy SyncMaster 940B-t vettem használtam egy tizesért, kitűnő állapotban van és van rajta DVI..
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
Az nálam perpill távheggesztő*.
Azt már kinyomoztam, hogy a puttyogtató* a plasma gun.
Pár dologhoz meg nem kell különösebb zsenialitás, hogy rájöjjek miről beszéltek.
Bár vannak olyan hsz-eitek amihez hozzá sem tudok szagolni. Azt sem tudom miről beszéltek, de majd megkérdezem ha beleérdeklődhetek néha a párbeszédekbe.*saját megfelelők a "milyen fegyver ez" behatárolásához
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz WolfheartGR #1875 üzenetére
Gyertek jatszani, most!
En nemreg 2k-ert vettem 17-es CRT-t, 1024@100Hz
[ Szerkesztve ]
-
válasz sto1911 #1876 üzenetére
Az jó vétel, de pont az a lényeg, hogy a \com_maxfps 120 mellé meglegyen az \r_displayRefresh 120.
800-ba megy 120-at?
-
Findzs
addikt
-
Jim-Y
veterán
Tényleg nem rossz, de ne tévesszen meg az összesítés, ha megnézed a fegyverre lebontott statisztikáit akkor egy sem éri el a 40-et így csak olyan 34-35-ös.. mondjuk az se rossz éppen
Mondjuk a fakeacc az nem rossz...
De mondjuk az igaz, hogy tényleg rosszabbnak gondoltam őket.. de amugy sem szeretem senkire azt mondani, hogy jó, max ha tényleg jobb, akkor hümmögök egyet, a cél úgyis mindig az, hogy rám mondják, ne én másra
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
Valakinek sikerült már a gyakorlópálya végén található S kanyart végig rocket jumpolni?
Vagy csak én vagyok ilyen láma?
Railgun az megvan, 10-ből 2szer igaz csak, de megvan!"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
sto1911
veterán
válasz WolfheartGR #1886 üzenetére
En is bena vagyok, ritkan sikerul
Itt egy rovid tutorial bridge to rail temaban.
-
válasz WolfheartGR #1886 üzenetére
Yes. Nem kifejezetten nehéz, csak gyakorolgatni kell, meg kell találni a helyes ritmust. Mostanában kezdted, ne várj rögtön csodát; sok gagyi konzol fps-sel ellentétben ehhez azért idő kell.
DeFRaG-ozz.
Mennyit b@szódtam vele anno; amikor ugyanazt a run-t kezded 267-edjére (szó szerint ), és végül sikerül. Aztán már egyre gyakrabban. Aztán már ezredmásodpercekért (ismételten szó szerint) folyik a "küzdelem". Az első igazi half-beat straferun, vagy amikor először sikerült nightmare straferun hátrafelé. Vígadalom, csujujujj, a quaker igazi apoteózisa. DeFRaG for life. <3[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
válasz Synthwave #1889 üzenetére
Azóta a Rail megvan minden harmadikra. Cserébe a RocketJumpos gyakorlópályán megakadok a másik mumusomnál, a Long Distance fedőnevű opatáson.
Szerintem nem kezelem elég pontosan az egeret. Ezen mindig csak nagy-nehezen átszenvedtem magam.[ Szerkesztve ]
-
válasz WolfheartGR #1890 üzenetére
[link]
A mapot is le lehet szedni QL forumról.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
WolfheartGR
őstag
válasz Synthwave #1891 üzenetére
No sikerült végigtolni a Combo Curve nevű agyvérzést. Most márt csak az kell mindig megtudjam csinálni. Ne 100-ból 1szer... Mostmég a hogyan másszunk falat puttyogóval megtanulnivaló van. meg moccskosmód be kell gyakorolni mindent...
-
Jim-Y
veterán
válasz WolfheartGR #1893 üzenetére
Játék közben az életben nem fogsz plasmával falat mászni ezt most elárulom. Tudj normálisan rocketjumpolni és jól strafelni, ezen felül már csak az aim és a játéktapasztalat van
-
Most linkeljek neki buDDha-t, mrks-t meg mew-t? Egy életre elmegy a kedve.
Nesze. SKILL.
"Játék közben az életben nem fogsz plasmával falat mászni ezt most elárulom. "
Ezt azért vitatnám.
ZTN, Furious Heights - meg úgy alapból néha jól tud jönni, amikor kreatívkodik az ember vagy csak éppen nincs rakétája.WolfheartGR: Helyes. Ahogy Fatális János is mondta vala; "practice, practice, practice".
[ Szerkesztve ]
-
válasz WolfheartGR #1899 üzenetére
Ő már a Megvilágosodottak közé tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest