- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz - = Zk = - #749 üzenetére
Van egy olyan rubrika a szemelyes adatok kozt, hogy clan tag vagy vmi ilyesmi, most nem tudom megnezni pontosan hol van, de kb. ott.
-
- = Zk = -
félisten
meg van, de pass!
klánt keresni nem tudok, viszont csinálni igen. na, most létezik PH! Team, vagy kreálni kell?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sto1911
veterán
válasz - = Zk = - #752 üzenetére
Nem lehet csak siman beirni valamit? Delutan/este (5 korul) ranezek, sose irtam be oda semmit, mert nem voltam clanban, lehet regisztraltatni kell a clant?!
-
- = Zk = -
félisten
annak nagy a valószinűsége.
sőt, alap userek csak 1 klánban "élhetnek".. de ezt kibirom, az az érzésem
rendben, csak nyugodtan" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dunc
nagyúr
U gyerekek este jöjjünk össze.
Pontosan hol tudom beírni ? PH! ezt ?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
tudtommal nem fizetős tagok 1 klánt fabrikálhatnak....
én SchalkeFan néven vagyok jelen.. aki felveszm jelezze honnan és milyen nickkel..szerk:
klánt valóban csak fizetősök csinálhatnak..
majd előfizetek, ha lesz melóm[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
zabálok, és megyek utánnatok
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dunc
nagyúr
Vihar te állat
-
- = Zk = -
félisten
like basszameg
jah, és el fogom törni a kis köcsög öcsém kezeit...kis nyikhaj...
-
- = Zk = -
félisten
rákattantam az FFA-ra... iszonyat, miket lehet ott hentelni
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #764 üzenetére
jesszus, miféle medálok vannak...
-
sbazsi
veterán
ehh, látom a topicot, gondoltam játszok egyet. hát nem hagytak. én voltam a "boxzsák"
no sebaj, valakinek ezt a szerepet is el kell vállalni.
mentségemre legyen, hogy nem szoktam játszani. -
- = Zk = -
félisten
eleinte kezdj könnyebb pályán. pl egy FFA full. ott ellehet bohóckodni egy granade launcherrel. kezdetnek jó. aztán szépen a többi fegyver. keresd azokat, akik 1v1 harcból állva maradtak
én sokat CA-zom(Clan Arena). ott alapból adott pár fegyver, detto mint a TDM, csak nem kell fegyverek után rohangálni, és aki meghalt, az vár a köv körre.
remélem összefutunk azértoff
az édes anyját annak aki a practice módba beletette azt a falon ugrálós tréninget.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sbazsi
veterán
válasz - = Zk = - #767 üzenetére
no para. csak kicsit játszottam.
amennyit én játszom, arra ez pont jó volt
ha azt veszem, hogy utoljára legalább fél éve akartam játszani (mármint gépen), akkor ebbe nem halok bele.
Jó nekem a Duplo, meg egyéb játékok, csak jussak hozzá, és a gyerek ne vegye el[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
áhh, értem
engem a 13 éves kisöcsém aláz f*ssá. égek is, ahogy kell
hát gyerekek, na" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Findzs
addikt
elő kéne fizetni egy pro -ra és akkor lehetne indítani saját servert
csak hát a pro az egy 10 -es 1 évre, ami végül is nem sok 1 évre de egybe kiadni érte az a sok"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
- = Zk = -
félisten
nah, megyek, hentelek párat
-
Findzs
addikt
válasz - = Zk = - #771 üzenetére
felveszlek 4444ga4444 a nick nevem
aki akar vegyen fel
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
fullos FFA-n sok fraget és érmet be lehet ám zsákmányolni
-
- = Zk = -
félisten
nem egy pörgős topik ez..
-
sto1911
veterán
12 lesz az
Viszont ha mindenki belead valakinek mondjuk egy 500ast, akkor mar kevesebbet kell fizetni, es lesz egy sajat szerverunk 1 evre.
Mit szoltok?Bar nem tudom hogy mukodik a sajat szerverinditas pro alatt, pl. megcsinalok egyet, es akkor az mindig is fut, vagy csak akkor, ha benn van a tulaj, ennek utana kellene jarni.
[ Szerkesztve ]
-
dinnyev1tez
csendes tag
Felvettem mindenkit aki kiírta a nickjét (DasoK voltam)
LoL nick: dinnyev1tez (EU), dinnyevitez (US)
-
- = Zk = -
félisten
epekedve várjuk az eredményt
-
sto1911
veterán
Ezeket kerdeztem:
- how many servers a pro member can start at a time?
- will these servers continue runnin even if the creator logs off QL?
- the invitation of 3 standard player applies per subscription or per server?
- what are the options of starting a server?
- any open issues of going pro?Es ezek a valaszok jottek eddig:
1. 1
2. only for a short time,this isn't a dedi-system like q3.
3. per server, you d this as you start it.
4. game type, map, insta y/n, number of players, who can see/join the server, type of votes, teamlocking, password.
5. define 'issue', the game is a work in progress and always has some issue or another.
6. Also, you can start a clan and manage it.
7. stats are tracked longer, or siomething
8. special awards you can only get if you pay money, oooh, ahh..***
- how many servers a pro member can start at a time? One
- will these servers continue runnin even if the creator logs off QL? Yes but no new players may join them if you are not present in the server
- the invitation of 3 standard player applies per subscription or per server? Per subscription i believe. Not sure on this one
- what are the options of starting a server? You can choose the location, map rotation (can still vote other maps), gametype (cannot be changed). You may limit to who can see your server in the server list (Everyone, friends only, or invites only). You can limit the teamsize but you can vote to change it later, you can limit how many people may join your server total. You can change the timelimit/fraglimit/scorelimit of the server, you can turn damage through floors on or off, you can enable callvote during a match or disable it altogether, you can set how many timeouts each team/player has and the duration of said timeouts. You can turn on instagib mode or ramp jumping physics and you can set the quad damage factor (2x, 3x, 4x, 8x) or even turn off powerups altogether. You can set the amount of gravity on the server and you can turn on/off instant weapon switch.
- any open issues of going pro? No complaints from me other than silly routing issues, but thats out of id's hands and totally unrelated to a pro subscription
Ha van meg kerdes, akkor felteszem azt is, es alszok ra egyet.
A lenyeget kiemeltem: 1 szervert kap a pro elofizus, es az elvileg csak akkor mukodik, ha jatszik is rajta/be van jelentkezve. A meghivas az 3 jatekosra szol, meccsenkent lehet valtoztatni... -
- = Zk = -
félisten
sok hasznos infó....de pf
-
sto1911
veterán
Uj valaszt kaptam, kicsit finomabb a helyzet:
1.You can run only 1 server!
2.Server will stay active as long there is players on it,if you log out form ql then nobody cant join on server because you are owner and if there is no players on it it will stay active for 15 min if you didn't stop it...
3.It goes per subs,so you can invite 2 players on 1 server go on another server and invite other player....you probably know that every pro can invite 3 standard players on same server so 3 pro=9 player+3=12 ;D
4.Pretty decent if you ask me list is lil longer....
5.Not at all.....hfMindenesetre a premiumot mindenkepp kiprobalom.
Ja, es nem 3 ember max, hanem 3 ingyenes jatekost lehet meghivni egy pro szerverre.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
drukkolj, hoyg legyen melóm, és már csengetem is a dolcsit feljük
-
Findzs
addikt
válasz - = Zk = - #788 üzenetére
drukkolok
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
- = Zk = -
félisten
-
Blade_W
tag
Instagibezik innen valaki? Anno még a bétával játszottam, de ott nem volt instactf, erre tegnapelött mondom tegyünk egy próbát, és voilá azóta raktak bele. Szóval megvan az új kedvenc
-
- = Zk = -
félisten
én még nem ,de majd le try-olom
-
sto1911
veterán
Elofizettem pro-ra, aki akar ma jatszani egyet, az vagy itt, vagy a QL-ben irjon ram. 2v2 CA vagy Duel a program.
Kezdes egy oran belul (kb. 19:30)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
engem az előfizetés menete érdekelne a leginkább.
de nekem elegendő a Premium kategória is.. nem sokban van eltérés a Pro-Premium között szvsz..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sto1911
veterán
válasz - = Zk = - #795 üzenetére
Nem sok a kulonbseg valoban, engem a sajat szerver inditasa miatt erdekelt a dolog, mert amit epp jatszani akartam, az sose volt szabad...
A menete: legyen Mastercard, Visa, vagy hasonlo kartyad, a CIB-es internetkartya megfelelo. Tolsz ra annyit, amennyi az elofizu, es a QL-ben meg megadod. Es kesz is vagy, 5 perc az egesz.
20 perc mulva egy meccs? Mehet vegulis barmi -
- = Zk = -
félisten
én majd csak éjjel jövök gémezni, öcsémmel matekozom.. törtek világa
gondolom a dolcsi-huf árfolyam bank függő, nem?...köszönöm az infót
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz - = Zk = - #797 üzenetére
IGen, az arfolyamtol fugg. Nekem 9620FT-ba kerult.
-
sto1911
veterán
Na mi a helyzet, igy alabbhagyott a lelkesedes?
-
- = Zk = -
félisten
1 évre ca.10k?... az faszántos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest