- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Versus82 #6576 üzenetére
Na, leszedtem én is a Killzone 2 demo-t, hasított lefelé, alig 20 perc alatt lent volt és települt is.
Első benyomás: nagyon szép grafikailag, és a hangulata is ott van, remélhetőleg története is lesz és nem a szokásos sablon tárul majd elénk.
Az első negatív dolog, amivel szembesültem azonban az az irányítás. Nem is a gombkiosztás, azzal szerintem semmi baj nincs, az általad említettel ellentétben nekem pont az alapkiosztás a kényelmes. Sokkal inkább a look-joy érzékenységével van a problémám. Tudom, állítható, de hiába toltam fel a sensitivity-t maximumra mind az x, mind az y tengelynél, ugyanolyan lomha maradt és gyakorlatilag alig tudtam ráérezni valamelyest a precíz célzásra a demo alatt. Nem értem, remélem a végleges verzióban ez azért normálisan fog működni, mert itt szerintem katasztrófa és igencsak ellehetetleníti az élvezetes játékot. Aki már játszott COD4-gyel, az tudja, mit jelent, amikor egy célzás precíz a játékban. Na, itt nagyon nem az.
Ezt leszámítva a játék tetszik, simán vevő leszek rá, pláne, ha platinum árszint körül be tudom szerezni használtban, bár erre szerintem kisebb esély lesz, mert ha tényleg nagyot durran, akkor nyilván kevesebben fognak megválni tőle.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest