-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz DM-Fan #15150 üzenetére
Csakhogy a DivX nem alternatívája a HD filmeknek. A HD felbontású .mkv filmek ronthatják a Br eladásokat, a DivX gyakorlatilag nincs hatással rá.
Persze sokkal egyszerűbb lenne simán felmásolni a vinyóra (ha már akkora vinyót rak bele az ember amekkorát akar). Jó az a mediaserver, hogy mindent darabolás nélkül át lehet stream-elni dolgokat, csak nálam legalábbis a noti wifi-ről megy,és egy 8-9 GB-os .mpg átmásolása minimum fél óra.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Peat;)
veterán
A 3d-hez miért kell új megjelenítő? Mi történik, ha egy hagyományos lcd tv-re lesz kivezetve ez a fajta 3d? Meg miért terheli jobban a konzolt? Bennem már kicsit keverednek a dolgok, pl. a Batman-nek is van 3d-s verziója és adnak hozzá szemüveget is, szerintem az tök sima lcd tv-n is 3d-s lesz úgy és nem kell extra tv hozzá Bocs ha hülyeségeket írkálok.
A fentiekhez meg annyit, hogy sajnos sony és microsoftnak az elmúlt 1 évben indult be ez az ágazat úgy, hogy már nyereséget termelnek. Rengeteg játék jön mostanában. Az előző évek veszteségeit vissza kell hozni és profitot kell elérni. Karöltve, akár a cégvezetők pár sör mellett megdumálva fixálják le: elhúzzák az élettartamot. Biztos vagyok benne, hogy jó ideig nem jönnek az új konzolok, szépen kartell megy a háttérben.
Igazából a ps3 és x360 szinte ikertesók. Külön-külön lehet teljesen bukott volna mindkettő és már támogatás sem lenne, viszont így csak első évek mentek mínuszba. Együtt alkottak akkora vonzást a játékfejlesztői támogatásra hogy túléljék a dolgot, nem véletlen a rengeteg multicím. Nem így tervezték, de ha nem ennyire egyforma a teljesítményük játék szempontjából...nem lenne ennyi játék, ennyi vásárló, ekkora piac. Most azért jól el vagyunk látva, olyan egy év múlva lesz kínos a jelenlegi teljesítmény szerintem. Egy x-es vélemény -
DM-Fan
nagyúr
válasz mcwolf79 #15151 üzenetére
De akkoriban, mikor a DivX bekerült a Sony DVD-lejátszóiba 2003 környékén, még a kanyarban sem volt a HD-technológia. A DivX anno ugyanúgy (ha még nem jobban is) rontotta a DVD eladásokat, mint most az .mkva BD-ét. Nem a BD alternatívaként írtam a DivX-et (nem is tudom mikor játszottam le utoljára DivX-et, de nem ma), hanem annak példájaként, hogy a Sony is megtört anno. Előbb-utóbb most is ez lesz.
A WiFi-s másolás tényleg nem épp gyors, de mivel nálam amúgy is mindig megy a PC, én így real-time stream-elem, nem másolom át a PS3 saját vinyójára, ez teljesen korrekt megoldás. Csakhát az lenne az igazi, ha mondjuk egy kis notivinyót rá tudnék dugni USB-n és gond nélkül látná az NTFS fájlrendszert és játszaná arról az .mkv-t. Nade ami késik, nem múlik.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Siera
senior tag
Nem minden játékkal megy a háttérzene,de böngészővel tuti jó !
Nem tudom,hogy ezt mért nem jelentették be amúgy...A trophys cucc pedig fos valóban... ~~
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Peat;) #15153 üzenetére
Az a Batman játék teljesen más téma. Az új 3D technológia lényege, hogy a megjelenítő interpolációval dolgozik, a TV-hez mellékelt elektronikus szemüveg (tehát nem a régi kék-vörös papírszemüvegre kell gondolni) segítségével más képeket lát az egyik és mást a másik szemed, ezáltal alakul ki a 3D térérzet. Ezt a ma forgalomban levő megjelenítők nem tudják (max. egy-két igen ritka és igen új készüléktől eltekintve), most jelennek meg az első 3D plazmák (pl. Panasonic 50VT20) és LCD-k. Tehát igen, a 3D-hez új megjelenítőre lesz szükség. A fenti Panasonic plazma ára jelenleg úgy 650 eFt, tehát nem ma fog a nappalinkba kerülni, bár tény, hogy egy-két éven belül normalizálódik az ára, valamelyik nap már 3D laptop-ot is nyomkodtam, teljesen korrekt volt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Paarthurnax
senior tag
Van egy 12GB-os mkv film plusz mellé egy srt a felirattal. Pár napja próbáltam 4 gigásra darabolni és konvertálni az mkv2vob-al, otthagytam a gépet éjszakára, de reggelre csak egy másfél gigás vob fájlt találtam szépen beágyazott felirattal. Valami miatt megszakadt az átalakítás. Mielőtt nekikezdek megint azért megkérdezném, hogy nektek gond nélkül ment e ilyen fájlméret darabolásra?
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
papsZa
tag
Ket ora jatek utan egyszeruen feladtam. Ez a The Saboteur elnevezesu jatek PS3-on a katasztrofalis es a borzalmas kategoria koze sorolhato valahova. Szerintem a jatek maga egy nagy tevedes, az meg ahogy PS3-on kinez....
Ellenben az Assassin's creed 2 eleg szimpatikus. Mar be is szereztem hozza a ket elerheto DLC-t. Az eleje (intro) resz nagyon nagyon gagyi szerintem, meg a karakter mozgasa is bena, nem csak ahogy kinez, viszont mikor mar a multban kell szaladgalni a haztetokokon es mindenfele kuldeteseket vegrehajtani elegge megfogott. Jol meg van oldva a haztetokon ugralas, igaz az elejen picit szokni kell az iranyitast, de cserebe a figura nem esik/ugrik le a haztetorol az orokkevalosagba. Ha felre is nyomom a kontrollert fixen megall/megkapaszkodik, szoval veletlenul nem lehet leesni.
Termeszetesen korant sem tokeletes a jatek, a katonak neha nagyon bugyutak tudnak lenni, peldaul amikor egy kb 50 meter magas toronybol leugorva ugy haromszazzal becsapodik a bergyilkos a melletuk allo szalmakazlas kocsiba, nem igazan erdeklodnek, de a fent emlitett tevedeshez kepest ez ot csillag.
Feltettem a 3.30-as fw-t es tenyleg megy a zene a bongeszo alatt. Vegre valami plusz.
HP 8710p
-
Edgeri
senior tag
-
Edgeri
senior tag
válasz DM-Fan #15148 üzenetére
Hát igen, ez a firmware a "nesze semmi, fogd meg jól" kategóriába tartozik. Biztos lesz majd létjogosultsága a 3D cuccoknak, de ez nagyon nem most van.
Amúgy nálam is első helyen lenne a kívánságlistán az NTFS és az mkv + feliratkezelés. De van egy olyan érzésem, hogy ezt jópár évig nem fogjuk megkapni, tekintve, hogy még DivX-eknél sem kezel feliratot a PS3 (gondolom nem véletlenül), pedig ez egy elég alap dolog már....Egyébként hosszú ideig (pl. 3-4 óra ) nem árt a szemnek ez a 3D bámulás?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
Siera
senior tag
A játékok egy része alatt szintén megy a zene,talán ez hasznosabb,mint a böngészős alatt.
Elindítod a játékot,home gomb,elindítod a zenét,home gomb,lehalkítod az ingame soundokat. -
papsZa
tag
válasz Djuree #15160 üzenetére
Ami kicsapta a biztositekot az az volt, hogy a nemetek elkezdtek lovoldozni ram a nyilt utcan, mert megnyomtam a lopakodas gombot (meg csak fegyverem sem volt, semmi). Lekaszaboltam normal fokozaton vagy tiz katonat sorban (elvettem toluk a smg-t), majd kocsiba pattantam, leszaguldottam ugy harom utcanyit, hogy kikeruljek a piros korbol, kozben termeszetesen elgazoltam mindenkit akit csak ertem. Szolt a csoka, hogy leraztam oket stbstb, rogton vissza is mentem az ominozus helyre ugyanabban a ruhaban es kocsiban es semmi bakker. Kiszaltam a kocsibol, odamentem egy nemet ele es semmi. Kb 10 masodperc alatt elfelejtettek, hogy eppen az iment kaszaboltam szet az egyeseguket.
AC2-ben ha szetcsapsz egy ort/katonat akkor spuri van. Nem cicoznak, meg a tetore is utanad mennek oten. El lehet bujni eloluk, de nem felejtenek, ha meglatnak barhol barmikor, mar rantjak is a kardot. Mindig falkaban vadasznak, kiabalnak hivjak a tobbieket. Sokkal eletszerubb nekem.
Visszaviszem a boltba a PS3-as verziot es szerzek egy pc-set. PC-n adok megegy eselyt ennek a Saboteur dolognak. PS3-ra penzkidobas szerintem.
HP 8710p
-
papsZa
tag
válasz kelzsoca #15161 üzenetére
Nem azert irtam mintha hasznalnam a bongeszot, de pl szoktam PS storet lapozgatni, akkor az jo ha van zene alatta
Egy skype kliens tenyleg nagyon jo lenne de az nincs PPC-re es sztem nem is lesz, mert a skypenak nem eri meg, mert nem piac
Beernem egy sima pidginnel is, az van PPC-re is es ingyenes, egyszeruen csak bele kellene tenni az XMB-be. Meg csak maintain-elni sem kellene, eleg ha evente verziot kovetnek.
HP 8710p
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Edgeri #15163 üzenetére
"Egyébként hosszú ideig (pl. 3-4 óra ) nem árt a szemnek ez a 3D bámulás?"
Ez egyénfüggő. Egyébként nem a szemnek árt, hanem az agyad sokall be egy idő után, okozhat fejfájást, szédülést. Olyan, mint amikor rossz szemüveget készítenek neked és mondjuk "húzza" a szemed, ettől meg tud fájdulni a fejed. Van, aki egyáltalán nem bírja nézni, mert kellemetlen neki, de ez kb. 10-ből 1-2 ember. Sokáig egyébként senkinek nem ajánlott egyhuzamban nézni, pihenni kell közben. De az élmény tényleg nagyon nagy.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mcwolf79 #15164 üzenetére
Hát, én is elszórakoztam a router- és WiFi beállítással, de végül jó lett és most már az 1080p-s anyagok is akadásmentesen mennek. Egy 54 Mbit-es WiFi router-nek lazán bírnia kell ezt az adatfolyamot. Még a tömörítetlen BD sávszélessége sem szokta elérni ezt a mértéket, nehogy egy 8-12 GB-os .mkv-é.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Paarthurnax #15158 üzenetére
Én egy-két alkalommal próbáltam ki ilyen módon a filmdarabolást. Ha nem kell feliratot ágyazni, akkor kb. 1 perc alatt kész az én konfigommal, ha feliratot is bele kell kódolni (és emiatt ugye teljes transzkódolásra van szükség), akkor még az én konfigom is elvan a dologgal 2-3 óra hosszat. Nekem még átalakítás nem szakadt meg soha, méretben pedig közel azonosnak kell lenni a darabolt fájlok összméretének, mint az eredetinek, talán egy kicsit lesz nagyobb. Nem tudom mi lehetett a hiba nálad, valami másik process közbeszólhatott. Próbáld meg úgy, hogy kilősz minden egyéb nem szükséges process-t és úgy hátha végigmegy!
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kelzsoca #15161 üzenetére
"Most már csak normális böngésző kellene, régebben volt róla szó, hogy a firefox készíti a PS3-ra a kis böngészőjét, de sajnos ebből nem lett semmi "
Sajnos kizártnak tartom, hogy valaha is Firefox-alapú böngészőt kapna a PS3, mert a Mozilla sosem arról volt híres, hogy kis RAM-igényű böngészőket fejlesztene, márpedig a PS3 sok mindenben bővelkedik, csak RAM-ban nem. Viszont egy Opera-alapú böngészőt nagyon el tudnék képzelni, az okostelefonomon csakis azt használom, nagyon jól kiaknázza a hardver lehetőségeit és szinte mindent megjelenít.
Get Moded!
-
Paarthurnax
senior tag
válasz DM-Fan #15170 üzenetére
Igen, ezek szerint a notim nem szerette a terhelést vagy valami más megszakította, mert ma bevittem a laborba a 13 gigás mkv fájlt és az egyik HP workstation kevesebb mint két óra alatt végzett az egész művelettel. Core2Quad 8GB memóriával meg sem izzadt.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
válasz Paarthurnax #15173 üzenetére
Haza jöttem, de a hangot nagyon elk**ta, sistergés az egész.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Siera
senior tag
válasz Paarthurnax #15174 üzenetére
No Sound? Static?
Keress valami ilyet az mkv2vob felületén
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Paarthurnax #15176 üzenetére
Az lesz a megoldás, ha DTS volt az eredeti hangsáv. Ezt bizony be kell pipálni.
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
-
salival
aktív tag
-
maxxtro02
tag
sziasztok!
multhéten megérkezett a gépem a javításból(ylod),tegnap amikor bekapcsoltam volna nem csinált semmit hiába nyomkodtam az érintőgombot végül joystick segítségével sikerült
mehet vissza a szervízbe? -
Polacsko
tag
hallo mindenkinek!kellene egy kis segítség,nemtom h jó helyre írok e. az új prison brake játékkal jáccok, de egy trophy naon szivat.
Doesn’t Play Well With Others -
Beat up more than 100 people on Shark
This also is an accumulative total including the ones you fight through out the game.vki megcsinálta ezt?én jó pár napja csak verekszek és naon unalmas már.elég ha csak pénzért verem az embereket vagy az udvaron is kell?vki megírhatná h megcsinálta mert akk legalább tudnám h meglehet!
előre is thx! -
babli
tag
Sziasztok!
Szeretném letölteni valamelyik Store-ról a GtaIV. kiegészítőit, viszont olvastam hogy a régiókódokkal probléma lehet.
Az én példányom sztem EU-s, hiszen németül is vannak dolgok a lemezre írva. (jól gondolom???)
Tehát, EU-s játékhoz melyik Store-ról tudnám letölteni a két kiegészítőt???
Van USA, UK és Japcsi regem is...Köszönöm előre is minden kedves válaszolónak!
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
DM-Fan
nagyúr
-
heihachi
addikt
[link] Fejleszt a Sony.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
-
B L A C K
csendes tag
Sziasztok!
21-22-es LCD-k közül melyiket ajánljátok? (csak full HD)
Gondolkoztam TV-ben, de ha csak a HD Readyket nézem, akkor is drága lenne. -
user137
őstag
urak, régen jártam erre, pedig a hétvégén széttoltunk egy párszáz terroristát split screenben Vegas2-ben és a Ps3-nak értelmes hosszanti splitscreenje van, nem úgy, mint a GOW-ban...
viszont van nálam egy voltmérő, és a drága kis PS3 slim kikapcsolt állapotban 13 wattot kér (bekapcsolva olyan 60-80W, ez simán ver bármilyen PC-t hasonló felbontáson), de a 13 watt nekem nagyon soknak tűnik. az évi 5ezer forint feletti összeg a semmiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 4
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs