-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TgH
csendes tag
Hali.Multizni szeretnek konzolon csak meg nem tudom hogy milyen konzolon.Szerintetek mivel jarnek jobban ? Azert irok ide mert nagyon hajlok a PS3 fele(föleg a joy miatt valahogy az x360 kontrollere nem jon be)Sokan azt mondjak hogy a multi miatt erdemes xbox ot venni de nem tudom hogy miert,azert is érdekelne egy PS3 as velemenye.Eleg surgos lenne mert most kene dontenem es akkor estere itt is lenne a konzol
-
Odin_James
tag
válasz BLiNk3r #15287 üzenetére
BLiNk3r:
Gondolom ezt felém címezted."Az 1. hozzászólásokat természetesen elolvastam, de ezek általában nem tartalmaznak semmi információt egy olyan összehasonlításról, amire én voltam kíváncsi."
Elolvasod mind2 hozzászólást és összeveted te magad!
Nem tudom, hogy mit vársz egy PS3 fórumban?! Ha elolvastad volna mind2 topic első hozzászólását, akkor nem köszöngetnéd ilyen lelkesen azt a 3 mondatnyi infót a kollégáknak, mivel amit leírtak, bizony benne az első hozzászólásokban. A te érdekedben mondom, hogy jobban döntöttél volna, ha te magad olvasol utána ennek a két konzolnak. Hidd el 1001 olyan oldal van, amelyen darabokra szedik mind2 konzolt, de itt a PH-n az első hozzászólások is a lehető legtöbb információval tudtak volna szolgálni neked.
Mehetsz az XBOX topic-ba is, ahol meg azt a konzolt fogják ajánlgatni neked lelkesen. Objektív véleményt csak attól fogsz kapni, akinek van mind2 konzolból egy otthon, de ilyet itt nem találsz (talán bwoay).[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ebben a fórumban ps3-at vegyél, a box fórumban meg box-ot
amúgy sztem a box kontrollere kézreállóbb, nem fárad el a kezed olyan hamar, de megszokás kérdése az egész, mindkettő jó...
box-on többen multiznak, mivel több box van...ennyi...viszont fizetős a box multi, ebay-ről 1 év 6000ft...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
TgH
csendes tag
Igen utana neztem en is itthon meg 8k
-
kelzsoca
félisten
A kérdés hogy milyen játékkal szeretnél multizni?
Pénz mennyire számít?
Multihoz mindkét esetben meg kell venni a játékot tehát most a warez sem szólhat a box mellett, csak maximum az hogy többen játszanak vele, és a konzolhoz akár olcsóbban is hozzá tudsz jutni, amit később tudsz bővíteni (pl: HDD)
[ Szerkesztve ]
-
TgH
csendes tag
Pl: GTA IV NFS Shift ez mind2 van a ket konzolnal engem igazabol azert motival a PS3 mert nagyon de nagyon nem jott be a joy az xbox nal es regen volt ps1 em azzal kajak buli volt a konzol amennyire emlekszem.De gondolom azert vannak PS3 multiba is sokan nem ? Szal csak nem ugy nez ki a dolog hogy mittom en delutan xboxon jatszanak 1000en PS3 on meg 20an
[ Szerkesztve ]
-
TgH
csendes tag
zsir estere itt is lesz a PS3 remelem nem fogok csalodni
-
ScouserHUN
tag
Egyébként tényleg nem zavaró a pattanó hang, viszont az első pár napban, amíg utána nem olvastam, hogy ez Slimeknél normális, eléggé izgultam miatta. Szvsz az első Hsz-ba is be lehetne írni ezt az apróságot
-
benecz
tag
válasz ScouserHUN #15359 üzenetére
Amúgy érdekes dolog,nekem olyan 1-2 hónapos korában csinálta először.Nekem szerencsére nagyon ritkán csinálja.Ezt is főleg kikapcsolás után van 1-2 ilyen pattanás.
Először azt hittem a tv-m,de rájöttem hogy a ps3. -
kelzsoca
félisten
válasz ScouserHUN #15359 üzenetére
Mióta állítva használom a slimet kevésbé melegedik fel, és ennek köszönhetően nem is pattog
-
TgH
csendes tag
Felejtsd el semmit sry a zavarasert
[ Szerkesztve ]
-
SweetWally
tag
-
kelzsoca
félisten
válasz SweetWally #15365 üzenetére
Üdv!
Nem, nincs hozzá semmi tartóm, de egyszerűen nem tud felborulni így sem (teszteltem)
Sokáig próbáltam beszerezni hozzá tartót, de vagy horror ára volt vagy nem is lehetett kapni.Nálam már vagy 1-1.5 hónapja így megy a gép:
-
Djuree
félisten
válasz kelzsoca #15366 üzenetére
hányszor rúgtam én fel így a ps2-őt, mikor az éjszaka közepén félzombi állapotban mentem wc-re. egyszer volt benne egy fifa lemez, talán 2002 és reggel már nem indult el. egy nagy kör alakú karc volt rajta. a poén hogy kölcsönzött játék volt, mikor visszavittem kérdezi a csóka hogy ezzel meg mi lett? mondom már ilyen volt, és elhitte a hülyéje nagyon nem lett volna sok kedvem 10+ k forintot fizetni érte ezután már nem hagytam benne lemezt éjszakára
érdekes módon a gépnek sosem volt semmi baja, pedig akkorákat csattant a kövön az bírta a strapát, még mindig működne, ha tudnám hova tettem[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Marked
tag
Néhány filmnél, amit [PS3 Media Server] programmal játszom le PS3-on, olyan gondom van, hogy nincs hang. Míg ha PC-n nézem, ott van. Ritka eset, de már kezdettől fogva előfordult.
A jelenséget most produkáló film néhány idetartozó adata:
Kodek: Xvid
Hangformátum: AC3 (Dolby Digital)
Hang bitrate: 448 kb/s CBR 48000 HzHa pedig a "Transcode" mappában játszom le, ott pedig késik a kép a hanghoz képest. Valakinek ötlet, tipp? Mi okozhatja?
[ Szerkesztve ]
-
nickwaren
tag
Sziasztok!
Friss PS3 tulaj vagyok (tegnap délután óta, a tapasztalataim vegyesek vele kapcsolatban ezalatt a rövid idő alatt. GT5P, CM: Dirt, és NFS: PS-t szereztem be hozzá, meg egy Driving Force GT-t. A GT5P teljesen lenyűgöz, gyakorlatilag a GT5 miatt szereztem be így a kombót, igaz csak ősszel lesz (jó esetben), de most volt rá lehetőségem. Szóval a média része, a halk gép és a PS3-ra írt játék nagyon bejön, ám itt jön a de.. A Dirt és az NFS széria a kedvenceim közé tartozik, mind a kettő meg van itthon X360 (őszintén bevallom ezen a fronton warez betyár vagyok)-ra is, és a Dirt-nél közel rosszul lettem a minőségtől, ahogy a PS3-on kinéz, az NFS-nél ettől egy kicsit jobb a helyzett. Megnyugtatnátok, hogy mostanában már jobb a helyzet vagy PS3-ra jobb csak az exkluzívokat beszerezni, mert azok adják a legjobb minőséget?
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nickwaren #15372 üzenetére
Pedig szerintem a DiRT még az egyik legszebb autós játék PS3-ra, grafikai téren a DiRT 2 sem igazán tud többet nála. Sajna erről már jópárszor beszéltünk, hogy nem túl jók a hardver képességei és az autós játékoknál sajnos ez hatványozottan kijön, hiszen gyors renderelésre van szükség, nagy FPS-sel, ezért kénytelenek grafikát butítani. A multiplatform címek esetében tényleg egyre több esetben tetten érhető a minőségromlás a PS3-nál. Xbox-hoz nem tudom viszonyítani, mert az nincs itthon, de a PC-hez képest egyértelműen gázosak a multiplatform címek. Némelyik exkluzív viszont tényleg áll-leejtős, azok miatt éri meg igazából ezt a konzolt választani.
Get Moded!
-
nickwaren
tag
válasz DM-Fan #15373 üzenetére
Na igen, a Dirt PC-n az igazi, anno úgy játszottam, de viszont irányítani kormány nélkül a box joy-a jött be, tényleg PS3-ra nincs X360-aséhoz hasonló irányító? (mármint a kiosztásra gondolok) Igaz még nem sokat használtam a ps-ét, és nincs is nagy kezem, de ezt olyan kis picsafüstnek érzem, megszoktam a nagy bumszli fehéret.
PS3-ra mit érdemes beszerezni játékban az Uncharted sorozat és GoW 3-on túl, fps és racing vonalon?
Betervezve vásárlásra: RD: Grid, Midnight Club: LA, összes NFS (ezt csak tiszteletből, mert elég régen játszok vele), GT5
[ Szerkesztve ]
-
nickwaren
tag
válasz kelzsoca #15376 üzenetére
Köszi! Bár az első kettőt már végig vittem, de a multi miatt tényleg érdemes lehet. A Killzone 2 ki is felejtettem, megnézem majd. Burnout-tal már rég nem játszottam, de az sztem marad boxon. A Grid mindenképpen, de megvárom vele a Reloaded verziót, ha kicsit lentebb megy az ára, igaz csak egy versenyt nem csináltam meg belőle, de a kormány miatt újra teljesíteni akarom.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nickwaren #15375 üzenetére
Én FPS-ből ajánlanám még az első Modern Warfare-t, de a COD5: World at War is kellemes, ezen túlmenően a F.E.A.R.-sorozat is megér egy misét, valamint az Aliens versus Predator is kellően hangulatos. A Bioshock-szériáról már ne is beszéljek, az valami nagyon pazar, nagy kár lenne kihagynod.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
ScouserHUN
tag
Sziasztok!
Technikai kérdésem lenne. Sajnos 2 éve amikor megvettem a Sapphire ATI 4850 HD videokártyámat nem gondoltam, hogy szükségem lesz HDMI kimenetre(sőt talán azt sem tudtam akkor, hogy mi az) és 2 db DVI kimenettel ellátott verziót vettem. Most viszont szükségem lenne egy hdmi kimenetre a PC-ből.
Tudom, hogy van DVI->HDMI átalakító, de akkor a hang még mindig nem megoldott, gondolom akármilyen átalakítót tehetek rá, ha a videokártya nem kezelei a hangot(jól mondom?) Semmiképpen nem szeretnék jack dugós megoldást alkalmazni a TV és a számítógép hangkártyája között, valahogy máshogy meg lehet oldani a dolgot? Van valami HDMI adapter ami mondjuk PCI-os foglalattal az ember csak berak a gépbe és akkor video+hang is átmegy a tv-re? Vagy le kéne cserélen a videokártyámat olyanra, ami kezeli mindkettőt?
Köszönöm előre is a választ! Ja igen, és ezt a kérdést azért ide tettem fel, mert kezdem unni a PS3 media serverrel való szórakozást És mert bírom ezt a társaságot és biztos vagyok benne, hogy más is volt már hasonló helyzetben...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ScouserHUN #15380 üzenetére
Nem olyan biztos, hogy a VGA-d nem kezel hangot DVI-on keresztül, nézz utána manual-ban, egy próbát megér! Ha mégsem kezel, akkor a legegyszerűbb megoldás véleményem szerint a VGA-csere.
Nem tudom milyen hangrendszered, milyen erősítőd van, de esetleg átviheted a hangot a PC-d SPDIF vagy optikai kimenetén is (már ha olyan alaplapod, illetve hangkártyád van, amin van valamelyik). A leges-legegyszerűbb megoldás azonban a HDMI-kimenetes VGA. Tudom, nem ez a legolcsóbb megoldás, de mindenképpen a legpraktikusabb. Szerintem várj még egy picit, nem olyan rossz kártya még az a 4850, ha meg majd úgyis cseréled, akkor már HDMI-kimenetest veszel. Addig meg csak kihúzod valahogy a PS3 Media Server-rel, nem? Nem olyan szörnyű az![ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
bozont
veterán
válasz ScouserHUN #15380 üzenetére
A HD4000 szériától már képesek a Radeonok DVI-on keresztül is kiküldeni a hangot, de ehhez kell az a speckó DVI-HDMI átalakító amit a kártya mellé adnak. Elvileg minden olyan kártya Mellé adnak amin nincs HDMI kimenet. Ezt is érdemes átolvasni.
Hogy ON is legyek, lehet már kapni felénk az újabb CECH-2100A Slim-et? Már nagyon fáj a fogam egy konzolra és rövid ideig most volt nálam egy PS3 is, ami még szította a tüzet ráadásul.
-
nickwaren
tag
válasz DM-Fan #15378 üzenetére
Nem tudom miért engem a Bioshock nem ragadott meg a Fear-rel együtt. Az összes Cod-ot végig vittem, a CoD5-től komolyan fájt a hasizmom a kontroller rezgése miatt, de nagyon élveztem a lángszórót. Azt hiszem a PS3-on az inkább az autós vonalat fogom játszani a kormány miatt, az fps-eket meg továbbra is az X360-on fogom tolni.
Valakinek nincs egy jó kormány beállítása a Dirt-höz, mert alap beállítással nagyon rossz volt, de azt hiszem ma megnézem kontrollerrel a másik tv-én, hátha jól áll neki a távolság.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nickwaren #15383 üzenetére
Hú, pedig szerintem a Bioshock az évtized egyik legjobb játéka. Hihetetlen, hátborzongató hangulata van, már-már művészi értékű itt-ott, nagyon hozza a '60-as évek kifinomult ízlésvilágát. A karakterfejlődés meg egyenesen brutális benne, ha jól fejlesztesz, a végére olyan tápos lesz a karakter, hogy ihaj. Nagyon különleges FPS, nálam ott van a top 5-ben. Persze, teljesen más, mint a COD-ok. A F.E.A.R (különösen a második) meg besza-behu.
Get Moded!
-
nickwaren
tag
válasz DM-Fan #15385 üzenetére
Tényleg nem tudom miért nem jött be, bár az első részt még pc-n kezdtem el. A Fear 2-től kikészültek az idegeim, azt csak szüneteltetem. Őszintén szólva nem nagyon van olyan játék amit ne ismernék valamilyen formában, reviewek vagy saját tapasztalat alapján. Valamint most jövök rá, hogy nem egyszerű a döntés a játékok terén, ha mindkét konzolja van az embernek.
-
kelzsoca
félisten
válasz DM-Fan #15385 üzenetére
Igen, a Bioshock egy olyan játék hogy vagy megfog és lebilincsel, vagy egyszerűen közömbös leszel iránta.
Nekem nagyon bejön és a játék magába szippant teljesen, főleg az első rész, bár a második sem olyan rossz.
Amit most várok az nem más mint a Red Dead Redemtion
[ Szerkesztve ]
-
TeeBeee
tag
Sziasztok!
Egy kis problémám adódott a ps3 slim-emmel.
A tünet a következő:A gép be van kapcsolva, (mindegy hogy játszok, filmezek, menüben mászkálok) majd egyszer csak (most átlagban olyan 2-3 percenként) beep-hang nélkül kikapcsol. De úgy kapcsol ki, mintha áramszünet lenne, az állapotjelző led sem ég és vissza se lehet kapcsolni, csak ha kihúzom a konnektorból és utána visszadugom.
Elküldtem garanciális javításra, 3 napig volt ott, állítólag egyfolytában ment és nem kapcsolt ki soha. Visszaküldték. Majd egy hét múlva újrakezdte a problémát. Tanácsolták hogy dugjam máshová, mert biztos nem jó a konnektorom. Én már mindenhol kipróbáltam a lakásban, HDMI kábellel Scart-tal, 3 TV-vel,mindennel,de mindig kikapcsol.Szerintetek mi lehet a probléma és miért nem tapasztalják 3 napig a garosok, én meg öt percet nem tudom bekapcsolva tartani?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz TeeBeee #15388 üzenetére
Két eshetőség van: vagy tényleg nálad van a hiba és valami olyan mértékű feszültségingadozás van, amit más készülékeid elviselnek, de a PS3 nem (ilyenkor teljesen mindegy hova dugod a lakáson belül, mert ugye az egész hálózatodat érinti), vagy a szervizben nem mondanak igazat és nem járatták.
Javaslom, hogy próbáld meg átvinni rokonhoz/ismerőshöz/baráthoz - lehetőleg olyanhoz, aki kicsit távolabb lakik tőled - nehogy nála is azonos legyen a probléma. Ha ott is jelentkezik, akkor 99%-ban biztos lehetsz benne, hogy a gép a hibás és addig kell verni az asztalt, amíg meg nem javítják.
Mondjuk gyanús, hogy ez nem feszkóingadozás lesz, mert attól még nem szabadna elaludni a Standby-LED-nek - bár, fene tudja hogyan reagál a gép egy ilyenre. Mindenesetre sanszos, hogy ez hardveres hiba lesz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
TeeBeee
tag
válasz DM-Fan #15389 üzenetére
Teljesen igazad van.
Egy dolog ami a szervizesek ellen szól:
Én régen beállítottam a System Auto-Off: After 2 Hours -t, mert éjszakai filmezésen néha bealszok. Na most, ha ők nyüstölték folyamatosan és a "kikapcsolás-jelenséget" keresték, akkor csak letiltották volna ezt a funkciót, hogy ne zavarja be őket 2 óránként a kikapcsolás.
Legalább is én így tartanám logikusnak.....na mindegy, fő a bizalom.
Átviszem ma barátnőmhöz és ott is letesztelem. -
jookomak
őstag
válasz nickwaren #15386 üzenetére
Játékok közül tudnám még ajánlani a Heavy Rain-t, gow collection (ha nem játszottál velük a 3 előtt), metal gear solid 4, gta4+kieg, infamous, resistance 1-2 (fps), darksiders, ha "metált bírod" brütal legend, little big planet, street fighter / tekken ízlés szerint, valami sportjáték.
Persze emellett nem elfelejteni a batman:arkham asylum-ot sem.A legtöbb ugyan nem fps, vagy race, de a ps3 legjobb játékai. Ha a multi címek x360-on megvoltak, akkor a hsz-em 90%-a off.
-
babli
tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni a GTA IV valamelyik kiegészítőjét.
A lemezem 2es régiókódú, EU-s.
Tehát csak az UK Store jöhet szóba!Visa Electron, Otp-s kártyám van. Érdekelnének a tapasztalatok ezzel a kártyatípussal valamint egyáltalán az UK Store vásárlással kapcsolatban!
Köszönöm...
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
bordi10
senior tag
UK store-on(én úgy tudom) csak UK-ban kiadott kártyákkal lehet shoppingolni, marad a felt.kártya.
USA-n sima, nem dombornyomott Visa Electron-nal is simán lehet költekezniSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
papsZa
tag
Tegnap elkezdtem a Heavy Rain-t.. Hat meg kell mondjam, nekem nagyon bejon ez az interactive story telling dolog. Eloszor ketelkedtem benne, hogyan lehet erzelmeket kelteni egy jatekosban es jol osszezavarni, panikba ejteni, de azt kell mondjam, nekik sikerult. Nagyon jol megcsinaltak peldaul a gyerek utan rohanos reszt az aruhazban, tenyleg nem tudni, hogy mi merre van, merre menjek, mit tegyek.. Nagyon atjon a panik hangulat. Vagy peldaul vallataskor, mikor kerdezgettek a zsaruk, hogy mikor voltam a parkban, milyen ruhaban volt a kissrac stbstb, mivel a ficko ossze van zavarodva a valaszok is zavarosak es eleg nehez kivalasztani meg visszaemlekezni, hogy hogyan is volt pontosan. Volt peldaul, hogy egyik jelenetben akaratom ellenere lelottem a csokat, aki mar megadta magat es meg a fegyvert is letette, mert egy hirtelen kameravaltas es remegve megjeleno instrukcional bepanikoltam es meghuztam a ravaszt. Jol atjonnek az ok-okozat reszek is, peldaul a kis sracot lecsesztek a suliban, mivel nem volt kesz a leckeje, mert hagytam tv-t nezni.
Mindenkeppen ajanlom 16 ev felett
[ Szerkesztve ]
HP 8710p
-
wrathchild
tag
Hello!
Naívan azt gondoltam, hogy az 1. hsz-ben leírtak szerint PC-re telepítem a PS3 MediaServert és utána klikk-klikk, már nézem is a másik szobában a plazmán a PC-n lévő Bluray rip-et.Csak mikor megnyitottam a Media Servert, bámultam, mint boci.... angol nem pálya.
Német nyelven (netán magyarul) érhető el PS3MediaServer, vagy esetleg annyira nem kell besz.rnom és tényleg csak klikk-klikk, ebben az esetben hol?
Vagy vegyek HDMI-s vga-t a PC-be és drótozzam át a lakást?Amúgy a Media Server-er keresztül avi-t, iso-t is tudok nézni?
Egyáltalán egy AMD Athlon 64 X2 DualCore 4200+ 2,21 Mhz proci, 2 Gb RAM, NVidia Geforce 7900GTX esetében van értelme wireless módon próbálni a HD Rip-eket, vagy az tök esélytelen, szaggatni fog...?
Köszi!
-
Djuree
félisten
válasz wrathchild #15397 üzenetére
nincs a tv-den, dvi vagy d-sub? én csak átdugom a vga-t a tv-re és már nézem is a filmet a tv-n, kemény 2 mp nem kell szarakodni media serverrel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Renault, Dacia topik
- Half-Life 2
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Lenovo Legion Go Z1-Extreme 512 2027 -ig garanciális
- XBOX Series S 512GB Eladó
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest