- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor ez végülis egy "egyet fizet kettőt kap" akció? Lehet megfontolom. De lehet hogy később jön egy másik AP-s kocsi ami meg jobban kéne. Áááá. Nem tudom. Tehát akkor lehet olyat pl, hogy veszek AP-ért egy Subarut, ezt megírom nekik kontaktusban és kaphatok mondjuk egy Civic-et ajándékba?
Nekem inkább 100% rebate akció kéne. Akkor vennék AP-s kocsit.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ricco_hun
senior tag
Morello AP-s párjáról van valami hír? Inkább arra gyűjtenék.
Jók ezek az AP-s kocsik, mert eredeti licenszelt autók. De ennyi. Kategóriájában egyik sem nyújt többet mint egy RP-s. Szóval...
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
ABnormal
őstag
amennyiben akad valaki aki nem tud kinek küldeni ajándék autot szólok,hogy egy WRX-et szivesen fogadok...
-
ez_meg_emaz
őstag
Hali.
Pár napja csatlakoztam én is. Eddig tetszik a dolog. Nem vok nagy autoversenyző, az ilyen autos gamekat csak lazitásként tolom. Ahogy nézem ha elérek egy szintet hasonlo gondjaim lesznek mint nektek. Szerintem majd ott fogom abbahagyni.
Addig is, Dr.romano még gyűjti a nick-eket? Ja és nick alatt nem a felhnevet kell érteni gondolom. J@ck St@n a nickem. Kicsit közhelyes a 2 @, de jol mutat.
Nah jo versenyzést. -
Creative997
őstag
LOL mi ez máltai szeretetszolgálat?
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Mariann294
őstag
És persze nekem is lehet küldeni!
-
PaJa1
őstag
válasz Mosquitoo #15707 üzenetére
Bakker, 1 azaz EGY AP m maradt a morello tuning után. Nincs autó amit ennyiért lehetne csúsztatni
Mellesleg nekem ne küldjön senki semmilyen autót, csak a polcra menne a quadro mellé.
Majd máshogy megháláljátok a szolgálataimat[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
DerStauner
senior tag
feltettem a game-t, kíváncsi vagyok, milyen. szeretem az autós game-kat, viszonylag jó is vagyok bennük. most éppen frissíti magát. majd meglátom, milyen lesz (remélem jó).
szerk: irtó lassú az update, pedig a netsebesség megvan hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
viktordapro
csendes tag
sőt még egy Spiedo Forte is jó lenne ha valaki kevesebbet áldoz bele
Project Torque: >>#P[r]O#<< Level: 25(eddig)
[ Szerkesztve ]
Project Torque: >>#P[r]O#<< Level: 25(eddig)
-
Ricco_hun
senior tag
Nem akarjátok befejezni a kunyizást? Hmm? Én csak PaJával beszélgettem és megemlítettem aka eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha.... Erre ez megy. Nem azért gyűjtögetem az AP-m már a játék kezdete óta, hogy valaki másnak vegyek valamit. Figyeljétek az aeria fórumát, mindig lehet 100-200AP-kat "nyerni". Például a "real life photo" event, ahol csak annyit kell csinálni, hogy az aeriás avatarodba saját magadról készült képet raksz be, írsz egy hsz-t abba a topikba, hogy ez vagy te és pár nap múlva kapod a 100AP-t. Na én ilyen hülyeségeken gyűjtögettem az AP-im és gyűjtöm továbbra is (NEM veszek kocsit). Na .
Mod: A Morello AP-s párjáról tud vki valamit? Lesz egyáltalán? Esetleg érkezik az újabb nagy update-tel?
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz Ricco_hun #15715 üzenetére
A sok kunyerálás már engem is zavar...
Másik CL7ről nem tudok egyelőre, de remélem jobb lesz mint a morello, nem teljesítményben hanem érzésre, kezelhetőségre. A morello nem tetszik, olyan esetlen és ezt már tényleg nem lehet billentyűzetről vezetni, ez már túlnőtt rajta, legalábbis rajtam és a billentyűzésemen biztos.
Megvan rá az utolsó fék tuning is! Most már teljes a belső, pár design elem hiányzik még...Class3ba jöhetne valami RPs...(a CRaceren kívül ) Szerintem előbb ez jöjjön aztán még egy CL7
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
DerStauner
senior tag
normális, hogy ez a játék ennyit frissít?? leszedtem az 1. hsz-ben linkelt oldalról, feltelepített kb 3,9gb-t. játék start, elkezdett kdb 240mb frissítést letölteni. olyan 120mb fele elegem lett a dologból, és megállítottam. legközelebb, amikor indítom, már csak 60mb-t akar leszedni. ezt nagy nehezen leszedte (többszöri fagyás, és szétkapcsolódás után), majd megint elkezdett egy 400akárhány megás frissítést leszedni. normális ez???
-
ez_meg_emaz
őstag
Lenne egy kérdésem. A karrierhez ugye alapbol kaptam 4 kulcsot vagy mennyit, megcsináltam azt a 4 missiont, nincs több kulcs. Most akkor csak ugy tudom folytatni ha megveszem a skeleton key-t pénzért? Pedig az csak single rész. Vagy vhogy ingyen is szerezhetek kulcsokat?
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
válasz DerStauner #15717 üzenetére
Az 1. hsz-be több, mint egy éve lett betéve az a link, és azóta már jött jónéhány cucc, szóval igen, ez normálisnak mondható, hogy ennyit frissít. A letöltési sebességről meg csak annyit, hogy neked hiába van meg a sávszéled, ha a servernek nincs... A játék frissítője hajlamos kis ideig nem válaszolni, eközben nem érdemes piszkálni. De nem fagy le, alapból ilyen.
Mellesleg nekem 5.8 gigát foglal a játék...ez_meg_emaz: 7000 XP-nként kapsz piros kulcsot (Missionhoz és Taskhoz kell), és minden 75 mérföld megtétele után kapsz sárga kulcsot (A Driving Challengekhez kell), vagy Explorerben is elvétve lehet találni a ?-ekben.
[ Szerkesztve ]
-
csaba0223
senior tag
válasz DerStauner #15717 üzenetére
Azért frissit lassan mert ha le szed egy packot azt kicsomagolja és csak utána tölti a következő packot!
Project Torque nick: csaba0223
-
Mariann294
őstag
Bazz..kipróbáltam egy webforditót ezt csekkoljátok:
Eredeti szöveg:That's right everyone the end of the year is upon us and we are having a giant buy one get another of equal or lessor value car sale to celebrate the new year!!! Here is how it works.
Fordítása:
Vagyis hozz helyre mindenkit az év vége rajtunk van és nekünk ott van egy óriás, hogy vegyen egyet kap egy másikat egyenragú fél vagy bérbeadó becsülj autóeladást hogy ünnepeld az újévet!!! Itt van hogyan ez működik.
-
Creative997
őstag
válasz Mariann294 #15723 üzenetére
Eddig is tudtuk h ilyen szar, én csak a szavak miatt használom, de akkor már szótár...
A wr-okat full bp-s morelloval csináltam bill-el......
-
SSP33DY
aktív tag
B.U.É.K. skacok, mentem dolgozni.. lol
Elsején délután talán itthon leszek..ehheehhee..
(gyűjtök AP-re )
Részegen nem gyűjtünk RP-t!
Remélem 2009 a bugmentes olcsóbb és játszhatóbb Pt éve lesz!EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
PaJa1
őstag
válasz Mariann294 #15723 üzenetére
Hát ez elég szar, nekem jobbat adott mikor rámerészkedtem kipróbálni, érthető fordítást adott ki.
Minden autó tuningja olcsóbb a morelloét leszámítva, arra csak annyi, hogy még mindig elérhető!
-
PaJa1
őstag
Leveles ládátokat nézzétek meg, PTs körlevél érkezett
Ilyen akciókat minden hónapban tarthatnának.
Van ugye az 1et fizet kettőt kap.
Minden autó tuningja 5 és 10%al le van értékelve.
A szponzor lányok után 50,60,75%ot visszafizetnek!
Ha jól tudom akkor nálunk dec 31 este 9től másnap este 9ig 40/30%os RUSH,
Megnyílik a PTs web item mall. Ahol különböző kezdőcsomagokat, ritkaságokat lehet majd venni, folyamatosan fog bővülni.
Az 50k AP díjazású nagyszabású tornát is megemlíti.Végre egy értelmes körlevél
Jó locsolást kívánok estére
-
-
Geli
senior tag
felraktam ujra ezt a vackot fél év után, gondoltam ennyi idő alat talán sikerult kijavitani....hát mostmár addig fejlödtek h be se lép aszondja csekkoljam a netem mert nem kapcsolodok a serverukhoz, mindezt loginnál...
-
bumbalaci55
tag
Nállam se megy BÚÉK MINDENKINEK
(a világon mindenből kettő van)
-
rsx
aktív tag
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
Creative997
őstag
Ezt kapjátok ki: Microsoft új ötlete!!
-
Geli
senior tag
válasz Creative997 #15735 üzenetére
lol...1 dolcsit óránként? akkor nekem havi 120ezerbe kerulne a gep?no comment
-
rsx
aktív tag
Ezek betegek
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
[pH]Lacika
tag
B.U.É.K.
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
MaciG
addikt
Én ma már nem leszek, egész nap majd sokat eszek!
Jézuskával piálok, Boldog Új Évet Kívánok!BANZAII
-
PaJa1
őstag
Igen persze, dugdosom majd a paprírfecniket a floppy meghajtóba és dobáljam a fémpénzt a hűtőrácson keresztül?
-
ABnormal
őstag
válasz UnConnecteD #15742 üzenetére
köszönön szépen!
WRX wrmmm...wrmmmm....wrmrmm...HHhhHHhrrrrrr
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Lágy esőben, tömör ködben,
Hót részegen mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján,
Négykézláb az árok partján,
Átölelem a virágot,
Boldog Új Évet Kívánok!Aláírás is szilveszteri, tavaly kaptam szülőktől
-
Isten88
senior tag
válasz Creative997 #15744 üzenetére
Istenem!!! Az aláírásod odab*sz rendesen!
Boldog új évet a PT-seknek! És mindenki másnak is! -
Arius
aktív tag
Másnak is előfordul hogy beragad a champagne shaking képernyőre? Úgyértem az megy a háttérben és az ég világon semmit nem tudok csinálni a chatelésen kívül, a verseny nem indul el és kilépni sem lehet. Alt-tab és játék bezárása "segít" egyedül. Lehet ezzel valamit csinálni hogy ne forduljon elő?
[ Szerkesztve ]
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)
-
JackShephard
tag
BUÉK mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest