- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Gratula Creative és Rsx-nek!
Szép volt fiúk!!! -
PaJa1
őstag
Californián qrvajókat lehet ökörködni! Egy pár (khhhmm) hajnali órát elszenvedtünk vele teszten Nem bírtuk abbahagyni
Szerintem Morphy fog majd adni egy driftes videólinket majdA TA pályával is szórakoztunk egy-két sort, de az annyira nem muris Akkor lenne az ha beledobnák az ötletemet, na az feldobná a hangulatot
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Halihóh.
Ezeket kellene bele tenni a Ta-ba
1. Lenének emberek látnánk ahogy cserélik a kereket. akkor a kígyót ahogy hozzák ki.
2. Törjön a TA kocsi és akkor nem R betü hanem be a boxba. .
3. Nekem ennyi elég is lenne.!
Ui: persze és mindenki meccsét vegye fel automatikusan, hogy nézzék, hogy ki direkt lök vagy megy neked és az zárják ki vagy 2 hétre.
Ez így elég jó lenne!!
Üdv: KisaBmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
PaJa1
őstag
válasz [HUN]-Kisa #15056 üzenetére
Teljesen más síkon gondolkozunk
A replayt tök felesleges rögzíteni az összes futamról, akkor tedd meg ha akarod, jó ahogy most van.
Az ötleteidet meg a javaslatok topicba lehet betenni HA MÉG NINCS róla téma.
látom a matekkal még mindig baj van: IV =/= 5
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
rsx
aktív tag
válasz Creative997 #15043 üzenetére
"2 touring zsinórban!" Grat
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
SSP33DY
aktív tag
Gratu Csajok!! ÁÁllaattook vagytok Lenyomtatok mindenkit.. megint..
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
-
Badman 4ever
őstag
Segítség kéne. Felraktam a játékot, elindítottam és erre 3 órán keresztül frissített, utána
meguntam az egészet és leállítottam a frissítést. Meg lehet oldani, hogy ne frissítsen?Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
rsx
aktív tag
válasz Badman 4ever #15063 üzenetére
Szia
Nem.
Sajna muszály megvárni mig letölti a frissitéseket[ Szerkesztve ]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
Mariann294
őstag
Meg kell várni a végét.
Azzal jönnek az uj kocsik vagy pályák például. -
Badman 4ever
őstag
válasz Mariann294 #15065 üzenetére
Ok. Majd ha lesz időm, míg a 350Mb-t letölti akkor, majd had menjen.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
kerekesgyuri
csendes tag
Új vagyok nem értem a licenc vizsga nem reagál be érek időben de semmi neken nem sikerül de a pontot leveszi.
-
SSP33DY
aktív tag
NNAA!! Akit érdekel!!
We are having a 24 hour buy a car and get a specified one free sale! For the next 24 hours if you purchase a:
Morello with AP only you will get a Panama for free!! (2299AP value)
Corvette you will get a TA-Pro for free( 1899 AP value)
Camaro also included will be a Ranger! (1499AP value)To be eligible you must purchase these specified cars during these 12:30PM PST on the 10th to 12:30 pm PST on the 11th! (Please allow 10-15 days to receive your bonus cars)
Vegyé' AP-ért cuccost, és kapsz érte ingyé' valamit.. a fent leírtakat.. Jöhet a jézuska..
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz kerekesgyuri #15067 üzenetére
?? minimum egy screenshot,(amikor megcsináltad, és mégsem írja jóvá), és AERIA fórumán panaszkodj!! Tuti segítenek! Figyelj arra, hogy ne legyen szerverleállás, amikor épp licence-elsz..lol (persze alap, ne szakadjon meg a neted, ne tölts le éppen, vagy fel, mert a pocket lost-ok miatt is lehet "érzékelési hiba gép és szerver között) és még sorol6nám..
-
Bazzzs
senior tag
Jajj megint segítséget szeretnék kérni Vagyis inkább véleményt
Eddig level 1 kocsim volt, de szeretnék váltani. Viszont sajnos csak "hétvégi" játékos vagyok, így max egy autót veszek most, aztán többet a közeljövőben nem hiszem. Kettő között vacilálok: Stallion vs. Harpoon. Tudom, hogy a Harpoon nagyobb kategória, illetve gyorsabb is, de nekem valahogy túl "tankos" hatása van. A Stallion kecsesebb, jobban kanyarodik. Adott szinten melyikkel lehet jobban boldogulni? Tudom, hogy játékstílustól függ. Nem driftelek és nem dragezek, főként SimVs-ben nyomom. A Stallionnak nem nagyobb a kanyarsebessége? Mármint kanyarokban nem lehet vele jobban ráverni a többiekre, mint teszem azt egy Harpoonnal? Ti melyiket vennétek?
Előre is köszi a válasz(oka)t[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Mariann294
őstag
válasz Badman 4ever #15066 üzenetére
Hagyd ugy a gépet...
-
Creative997
őstag
válasz Bazzzs #15071 üzenetére
Harpoon tuningja kb 620k rp, a stallion kb 490-500k, mindkettő egy nagyon jó kocsi, habár a poon olyan mint egy hajó, hamar meg lehet szokni, jó balance sem árt! A gyorsulása a Forte, WRX, EVO környékén (~3.5sec), erő is van benne, csak nehéz, de tartja a lépést a többivel, sőt egy középtuningolt panát is meg lehet verni vele ha elég ügyes vagy!
A stalli sem egy rossz gép a kategóriájában (4.4sec gyorsulás), habár lehet az RX-8 jobb nála, élvezetes menni vele, persze kezelni és balancolni ezt is tudni kell..
A lényeg h a két kocsit nem lehet egymással összehasonlítani! Más osztály. Ez a te döntésed.. Nekem mindkettő megvan, a stallit "sűrűbben" használom, mivel ez az egyetlen normális race autóm class 4ben, a poon osztálya (class 5) pedig megvan all.[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Creative997
őstag
hehe, a durva az h asszem 1 gb az exe, de a peccsel 5 v 6 gb-os lesz...
-
Bazzzs
senior tag
válasz Creative997 #15073 üzenetére
Hmmm... köszi a választ Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni?
-
PaJa1
őstag
válasz Creative997 #15074 üzenetére
Az az 1 giga csak a telepítője Abból lesz 5 giga, a patchek csak pár száz megát adnak hozzá.
Bazzzs, Csinálj olyan szobát majd, hogy maxclass4 aki nagyobbal jön azt kiteszed
-
PaJa1
őstag
válasz Creative997 #15074 üzenetére
Az az 1 giga csak a telepítője Abból lesz 5 giga, a patchek csak pár száz megát adnak hozzá.
Bazzzs, Csinálj olyan szobát majd, hogy maxclass4 aki nagyobbal jön azt kiteszed
Gixer van a szerverrel. A Fobó meghülyült...de a Subot is leállítják... Történt mindez a kerbantartás után. Most bizonytalan időre kikapcsolták őket, hogy a hiba okát keressék. Ilyenkor azért szokott lenni valami kárpótlás....túléljük
-
PaJa1
őstag
Ejj de szarozott a forum!
A PT szerverek újra mennek. 24órás RUSH! - Tessék kárpótlás
-
Bazzzs
senior tag
Megvan a Stallion
Meg Explorerben nyertem még mellé egy targoncát Ez a játék ez kész Viszont nem működik az emelője[ Szerkesztve ]
-
UnConnecteD
senior tag
de azt nem ertem, hogy miert adnak mar ki alapbol frissitett verziot ? sokkal egyszerubb lenne mar az ujabbat tolteni, es csak mindig a legutolso frissiteseket szedni, mostanaban volt egy par rendszer csere a gepeken, elegge sokat ment a frissites
-
SSP33DY
aktív tag
! http://project-torque.aeriagames.com/node/521 !
Nah lehet nekiesni AP-t gyűjtögetni.. vagy így-vagy úgyEX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz SSP33DY #15082 üzenetére
bocs, lejárt a szerkesztés..
Ha mind végigcsinálod (amúgy gusztustalan..) DE 2752 AP a vége..sajnos CSAK 18-on felül.. és ÉRVÉNYES hitelkártyával! NEN kell minden szart megvenned , de a regisztrációkhoz kell[ Szerkesztve ]
-
kerekesgyuri
csendes tag
válasz Creative997 #15070 üzenetére
Köszönöm
-
PaJa1
őstag
válasz SSP33DY #15082 üzenetére
Az ÖSSZEShez oda van írva, hogy purchase required to recieve AP. Tehát költened kell hogy APt kaphass!
Aztán meg az apróbetűs részben csak annyit ír általában, hogy csak regisztrálni kell vagy feliratkozni. Ki érti ezt?
Talán egyedül az elsőhöz, az 55 APs telefonos szerelemsegítőért vagy miért nem kell fizetni.[ Szerkesztve ]
-
SSP33DY
aktív tag
.. a qrv@nyukájukat.. Inkább adnák olcsóbban a szaros AP-jüket! Nem, inkább ránkugrasztanak pár lehúzós reklám szart.. bbáázzz...
PL.:
Provide accurate name, shipping and credit card information. Sign up your 14 day free trial. You must provide your credit card or PayPal information. Hit "Complete Order" at bottom of order page. Receive 190 AP within 1-2 days. Hol is van, hogy VENNED KELL??DE. ha van egy kis vér a cerkában, akkor, ha megnézed, az összes FREE TRIAL.. szal, ha meg is vennénk a sok xart, vissza is lehet küldeni (na jó ez csak végső elkeseredés..) NE vegyetek ilyen szarokat.. szrintem.. az a telefonsexes regisztráció meg jó vicc...
-
PaJa1
őstag
válasz SSP33DY #15088 üzenetére
A free trial az ingyenes kipróbálhatóságot jelent, időben vagy elindítások számában korlátozva.
Amit írtam, hogy vásárolni kell ahhoz, hogy APt kapj, az az offers oldalon van vastag betűvel szedve.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Kérdezhetek? Itt mindenki piás?Ezek az emberek tiszta alkoholisták. Játszottam egy srácal és neki pár haverjával és állandóan a kocsmába jártak
ááááá nem lesz ez így jó
Jó értelembe nézzétek.Ne irjatok, olyat, hogy húúúú háááááá izéééé vagy hozzéééé vagy.
Üdv: KisaBmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Mosquitoo
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #15092 üzenetére
Húúúúúúúúúúú hááááááááá izééééééééééééééé aztaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Creative997
őstag
válasz [HUN]-Kisa #15092 üzenetére
Kisa te ezt még nem értheted, majd egyszer te is rákapsz a piára... vagy legalább a sörre (habár az nem alkohol )
-
[pH]Lacika
tag
válasz Creative997 #15095 üzenetére
FÚÚÚ de utálom az alkoholt!!!! Brrrrrr
[ Szerkesztve ]
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Isten88
senior tag
válasz [pH]Lacika #15096 üzenetére
Nem is iszok alkoholt lassan már egy éve... És valahogy nem is hiányzik.
Elkezdtem kergetni a bogarat a képernyőről...azt hittem, hogy élő... XD Aztán nagy nehezen rájöttem, hogy az ott marad... XD
-
PaJa1
őstag
áááááááá mi van itt az utlolsó hszekben ááááááááááá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest