Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz freeknight #3295 üzenetére

    Én értem, meg tudom hogy van ilyen máshol is, de ez a havonta lassan többször több mint 8 órára már több mint nevetséges, arról meg nem is beszélek, hogy én nem vagyok a fogyasztói társadalom bohóca, szóval nem fogok azért több szarért előfizetni, hogy hátha amikor kell, legalább az egyik működik, ennek nem így kell működnie, függetlenül attól hogy sokak szerint így kell, meg így van jó, aztán beállnak a sorba és osztják a hülyeséget.

    (#3296) sziszi-fuszi: Miért a PR-en kívül álló ok? Ki mondta, hogy a levegőben kell nekik elvinni az országos optikai gerincet vagy éppen azt kell kibérelni, ugyan így mikor a föld alá éppen hogy elkaparják, ki mondta hogy nem lehet 3-5 méterre leásni? Mert a jogszabály oké hogy minimum 1 métert ír elő, de egy háznak is az alapja kb. minimum annyi és így tovább, szóval nyugodtan lehetne normálisan csinálni, ha nem lennének ennyire ostobák és zsidók, persze itt a pénzsóvár értelemben, mielőtt valaki félreértené.
    Azt meg szintén nem mondták nekik, hogy itt a keleti hegyvidékes részen nem lehetne mikrohullámú megoldást kiépíteni, amivel tudnának akár 1 Gbit/s mikrohullámú gerincet is kialakítani nem egy nagy költségen egy ilyen cég számára, azt mehetne a telefon, meg ilyen 0-2-2 Mbit/s internet előfizetőnként, ami már alap kommunikációra éppen elég, de ugye mit várunk, ha az egész hálózatuk egy tákolmány, TFTP szerverükből sincs itt a megyében egy se, így a kábelmodem fel sem csatlakozik, hiába van kapcsolat a CMTS-el és így tovább, szóval ez nem dühöngés, szintén egy szakmai megállapítás, amit egyébként jó ha más is tud, főleg itt a keleti országrészben, de egyébként máshol is gyakori, csak máshol nem évente 20x, hanem mondjuk csak 7x vágják el a gerincet, persze szinte csak az övéket, de a legszomorúbb tényleg az, hogy semmi redundancia nincs és még csak hajlandóság sem arra, hogy legyen, pedig többféleképpen megoldható lenne, nem is olyan nagy összegekért és ez eléggé bosszantó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák