Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Piloss #1323 üzenetére

    Én is pont ettől féltem, nehogy már jó legyen a régi ügyfeleknek is. Ha jól tudom, még most is szívnak jópáran a 10, sőt 1 Mbit/s alatti internetcsomagokkal és fizetik értük a havi 8-9 ezer forintot, főleg ha nem engedik őket mondjuk szerződést újítani.
    Amúgy jó nektek, bár nem értem, hiszen nálatok sincsen olyan konkurencia, mégis jöttek a jó ajánlatokkal, itt meg az embernek könyörögni kellett, hogy 3-4 év után ugyan már tudjon csomagot módosítani.

    Ugye a 20/1-es max az azért van, mert a T-Home még a szinte (mert nem mindenhol) az ott lévő régi telefon/ISDN vonalakon szolgáltatnak, ami viszont annyit bír, sőt azt is csak a DSLAM közelében, falu, illetve város végeken ha csak nincs új központ, akkor néha még 5 Mbit/s netre se lehet előfizetni, mert már annyit se bír a vonal, főleg hogy a dolog távolságfüggő.

    A koax, illetve optikai kábelen szolgáltató szolgáltatók között (ezt jól megfogalmaztam :D) (PR, T-Home, UPC, DIGI, Tarr, Vidanet stb) hülyeség lenne a Roaming, mert ugye ennyi erővel bárki a T-Home optikai hálózatán is előfizethetne DIGI netre, viszont úgy a T-Home 100% hogy tönkremenne, meg a PR is, ha pl UPC-s csomagokra lehetne előfizetni a hálózatukon, na meg még úgy se érné meg, mert ugye a PR-nek (vagy az adott szolgáltatónál, ahol más szolgáltató csomagját kívánjuk igénybevenni) kellene valamennyit fizetni azért, hogy ő megengedné a hálózatán más szolgáltatónak a szolgáltatást, ráadásul attól még a kábelhálózat karbantartása a PR-t terhelné, tehát a minőség szinte biztos, hogy ugyan olyan sz@r lenne, csak éppen más csomagokat is lehetne venni rajta, tehát értelme semmiféleképpen sincs az egésznek, ezért se engedik meg.

    De amúgy nem lenne rossz ötlet, csak így hamar eltűnne pár kisebb szolgáltató, ami nem is lenne baj, csak hát a versenypiac is elég hamar megszűnne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák