- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Fiúk fiúk lehet itt vitatkozni.
De felesleges a népnek az olx és a jófogás kell mert az ingyen van.
Lényegtelen hogy igénytelen az oldal és az is hogy értékelési rendszer sincs tehát csak személyes találkozóval vehetek bármit.
Vagy lényegtelen az hogy a két hirdetési oldal csak a megunt lomokkal van tele igényes antik könyvek és tárgyak nincsenek.
Ezek mind lényegtelenek mert csak az a fontos hogy ez a két oldal ingyen van.De sebaj amíg itt vitatkoztok és egyre jobban pártolnak át az emberek erre a két szutyok oldalra addig én legalább olcsóbban vehetem meg a kevesebb vevő miatt az antik könyveket és egyéb dolgokat.
És nem személyesen hanem postán.Egyébként nyugodjatok bele ha majd a vatera nem lessz és nem kell tovább a népet beetetni mert már zsigerből tudják ennek a két oldalnak a nevét majd előjönnek az árakkal is és nem lessz ingyenes.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
gamer187
tag
Üdv. DPD futárral küldtem egy csomagot a napokban, a csomag árát a vevő előre utalta a csomag/tartalmát sérülten kapta meg az átvétel során pedig nem győződött meg erről csak az átvétel után döbbent rá hogy a csomag tartalszállításrólbadódottóan sérült. Kit terhel ilyenkor a felelősség mert tudtommal nem engem viszont egyenlőre nagyon úgy áll a dologhoz hogy kéri vissza a pénzét ez viszont részemről nem oké mivel én egy teljesen hibátlan csomagot indítottam el felé.
-
TaaT
nagyúr
-
WiZARD
addikt
Nem vagyok nagy rajongója a magyar királyi postának, de új postásunk lett, aki nagyon korrekt, múltkor telefonált páromnak (csomagon rajta volt a szám), és belement hogy ajtó előtt ott hagyja a csomagot.
Ma reggel sms-t küldött, hogy otthon lesz-e
Bár csak minden postás ilyen lenne.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
maestro87
őstag
válasz mirci18 #4151 üzenetére
"igényes antik könyvek és tárgyak nincsenek"
Aki nagyon elakarja adni, azt hidd el, hogy meg fogod találni az olx-en is.
Ha meg nem lesz már ingyenes, akkor értelemszerűen találunk egy másik oldalt. De hogy csak ezért nem keresni rajtuk, mert az eladónak is ingyenes a hirdetés és nincs értékelés...ezt kicsit nevetségesnek tartom.
Mellesleg az antik szóra az olx több mint 11000 találatot dobott ki. Szóval ami fent van a vaterán az nagy valószínűséggel ezen a két szutyok oldalon is fent lesz. Az eladó nem hülye, tudja, hogy minél több oldalra feltölti, annál nagyobb az esélye, hogy valaki megveszi. Ha ez az oldal "szutyok" is.
Nézd meg pl. a hobbielektronika apróhirdetési felületét: szánalmas egy oldal mert csak 5 hirdetést lehet egyszerre feltölteni, és ott sincs eladói értékelés naponta mégis több százan megnézik, mert sokan csak oda töltik fel a jó cuccukat. Sőt én onnan szedem az "áldozataimat". Figyelem, hogy ki mit keres és ha van, megkeresem e-mailben. Szóval minél több oldal van, annál jobb, legalább van vetélytárs. Vaterázzatok nyugodtan, engem nem zavar, én csak azt mondom, hogy soha sem láttam ott még semmi olyat ami kellett volna. Ha mégis, akkor drágábban. A jófogás meg az olx-meg számomra azért jobb, mert nincs még tele céges hirdetésekkel. Amúgy az olx-et rosszabbnak tartom a bamba és szigorú moderátorai miatt. Engem már majdnem kicsaptak onnan úgy, hogy a moderátor hibázott kétszer is. Aztán jött a bocsánat kérés pár levél váltás után...
Mellesleg én magamat inkább lomisnak mondom, szóval én többre tartom a két ingyenes oldalt, nem azért mert vásárolok, hanem azért mert hamarabb megtalálom ott a vevőimet. -
South Velen
addikt
Sziasztok!
A GLS mennyire veszi komolyan a csomag minimális mérethatárait?
Ugyanis van egy csomagom ami fektetve (normális állapotában) nem éri el az elvárt 15 cm-es magasságot (csak 7 cm), viszont állítva minden minden minimális méretfeltételt teljesít (ugyanis szélességre pl. csak 5cm a minimum elvárás - ekkor "a magassága lesz a szélessége").
Ez így elég nonszensz, bele fognak kötni így?
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz South Velen #4158 üzenetére
Give them hell Ukraine!
-
South Velen
addikt
Más oldalon is láttam már ezeket a minimális határokat, azért nonszensz mert állítva már jó illetve mert én is kaptam már a GLS-től egy Telekom által küldött telefont ami szintén jóval alacsonyabb volt mint 15 cm.
Akkor marad így, ahogy van. Nekem is jófogás HH lesz. Köszi!
-
mirci18
addikt
válasz maestro87 #4157 üzenetére
Megértem az érveidet.
Te használod a hobbielektronikát.
De az a baj hogy az egy specializált oldal.
Oda nem fogok felmenni engem érdeklő könyvek iránt.
Az hogy az antik szóra kidob 11000 találatot egy dolog.
az meg egy másik hogy vajon ebből mennyi a minőségi nem túlárazott termék.
Régebben én is lomiztam a piacokon és adtam el meg van neki a varázsa.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
TaaT
nagyúr
Szerintem nem, bár ki tudja, eddig 7cm-es volt a legrövidebb oldala a csomagomnak amit a GLS-nek átadtam.
Ja, és megkérdeztem hogy borítékot nem-e fogadnak el (mint az MPL Vaterafutár) mert volt pár cucc ami elég kicsi volt, de azt mondták muszáj dobozolni.
A jófogáson tök mindegy mit adsz meg a megrendelőn (persze a min és max értékek között), oda én mindenre 15x15x25-öt írok, még a 26"-os kerékpár kerékre is.
A magyar posta is ilyen, kitöltöd előre hogy a csomagod kicsi és könnyű, valójában pedig nem. Fizetni viszont a tényleges méret és súly után fogsz.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
ldave
félisten
Sziasztok, van egy utánvétes csomagom a Postánál az alábbi üzenettel:
2015.02.09
15:00 BCSKÜ 1. sz. bázisKüldemény információ:
Sikertelen kézbesítésEzt ilyenkor beviszik majd valami központi helyre ahol átvehetem vagy másnap megpróbálják majd újra kézbesíteni?
A Slime draws near! Command?
-
maestro87
őstag
Igen, azt vettem igénybe mikor jött a futár.
Gondolom nem számít, hogy most jófogás révén veszed igénybe a szolgáltatást vagy te bízod meg őket. Mert a futár szerintem 99%, hogy nem tudja hogy a jófogás által viszi el a csomagot. Szerintem az a futószalag baromság, amit a jófogás írt vissza levélben. Miért számítana a csomag magassága? Szerintem ugyanúgy emberek szortírozzák a csomagokat város/megye szerint, nekik meg tök mindegy.
De lehet futárja válogatja, hogy átveszi-e.[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
Mondjon valaki okosat erre ha tud. Mit lehet tenni, ha egyáltalán bármit is lehet.
Elküldtem 2db. üvegfóliát és 2 db. normál kijelzövédö fóliát.
Az üvegfóliák már eleve valami vékonyabb szivacsos fóliában ( tasakban) voltak. Ezeket beletettem egy bubis boritékba úgy hogy mindkét külsö felületre tettem 1 - 1 fóliát a normálból, plusz egy A4 - es papírt négybe hajtottam, ebben volt ez mind benne. Ezt beletettem még egy normál levélboritékba.
Ma megkapta a címzett és mindkét üveg fólia meg van törve.
Mi ilyenkor az orvosság ? Van egyáltalán erre megoldás ?WhatsApp :+491737182060
-
mirci18
addikt
válasz molvany #4172 üzenetére
Semmit rosszul csomagoltál.
Hogyha nem sérült maga a boríték már hiába fellebbeztek a postán.
eleve átvette a delikvens az üveglapokat már akkor kellett volna neki jeleznie a postának.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Fancy-boy
addikt
válasz molvany #4172 üzenetére
Lehetséges, hogy a borítékot begyűrték vagy félbe hajtották, és úgy lett kézbesítve.
Ez benne van a pakliban.
Valami erős kartonlap közé kellett volna tenni, persze akkor meg a levél súlya lesz sok.
Posta felé nem nagyon tudsz reklamálni, mert ez csak egy levél.[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
válasz mirci18 #4173 üzenetére
Rosszul nem hiszem hogy csomagoltam, mert ez volt már a ........... 30 - 40. - ik.
Mindegyik gyakorlatilag ugyan így csomagolva, némelyik még " gyengébben ", mert nem volt + fólia még két felöl, ami védte volna.
Tehát a csomagolásra nem gondolom hogy rá lehet fogni.
Természetesen azzal tisztába vagyok ( voltam ) hogy csodát már nem lehet tenni. Kíváncsi voltam más véleményére is.
Meg hogy elpanaszoljam, a postások mennyire " félválról " is veszik a munkájukat.
Ezek után már egy " szivacshurkába " kell csomagolni, hogy garantáltan sérülékmentessen megérkezzen ?WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
válasz agroman #4176 üzenetére
Na igen
Ez az ár 1 cm. vastagságig van ( ebbe belefér az amit küldök ).
Ugyan ez, ha már 2 cm. vastagság lesz ( az elözöhöz képest ) , az ára valamivel több mint a duplájára emelkedik.
Ami innentöl pozitív, hogy 500 gr. - ig és még 15 cm magasságig lehet pakolni.
Csak az amit írtam, hogy az alaphoz képest majdnem a 2,5 x - e az ár.
Még annyi, hogy ezek a Német posta díjszabásai.WhatsApp :+491737182060
-
Fancy-boy
addikt
válasz molvany #4177 üzenetére
Mindig van kivétel. ( te írtad, hogy a 30-40. feladott darab volt )
Ez szerintem elég jó statisztika. Egyet bebuktál.
Mivel levél, ezért ne számíts rá, hogy hímes-tojásként fognak bánni vele.
Ami értékes vagy fontos, arra megvannak a megfelelő lehetőségek.
Ha kitartasz ennél, akkor viszont marad neked a szerencsejáték.[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
válasz Fancy-boy #4178 üzenetére
Számomra csak az a szomorú, hogy Kínától idáig gyakorlatilag ugyan ilyen csomagolásban eljön gond nélkül, MO - ra pedig már vagy - vagy alapon, lottó szintem érkezik.
Egy 16 * 11 - es levélröl beszélünk. Ráadásul bubis. Hogy ebben egy relatívan kemény müanyag keverékü lapocska törjön, eléggé durván kell hogy bánjanak vele. Ha ameg már azt nem várhatjuk el a postától, hogy a leveleinkel " normálisan bánjanak ", akkor megette a kutyus szombat este
Na mind1. Nem is ez a lényeg már. Kíváncsi voltam, kinek mi a véleménye ( ha van ).WhatsApp :+491737182060
-
mirci18
addikt
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy 160g csomagom levélként adnám fel de utánvéttel és az értéke 1800ft akkor mennyibe lenne nekem a feladása? Köszönöm
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
A DPD-vel lehet bubis borítékban feladni egy csomagot? (DPD Classic)
-
balintka2009
csendes tag
Sziasztok! Ma jött egy értesítő hogy átvehetem a csomagomat. Akkor ma is átvehetem?
-
Fancy-boy
addikt
válasz balintka2009 #4192 üzenetére
Értesítést követő munkanap, de elvileg rá van írva.
Nagy-ritkán aznap estétől is átvehető, pl. 5 után. -
addikt
Szép estét.
Ha van csomagazonosítóm, de az alapján semmit nem hozz be rá a nyomkövetés, akkor milyen opciók lehetnek ? Rossz a csomagszám, vagy nincs még semmi történés a csomaggal ? -
addikt
Elvileg most már talán van infó, és meg is kapom ma:
2015.02.11
22:06 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted2015.02.11
22:42 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt2015.02.12
01:54 Szolnok Posta Feldolgozó Üzem
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt2015.02.12
02:05 Szolnok Posta Feldolgozó Üzem
Küldemény információ:
A küldemény feldolgozás alattBár eldönthetnék, hogy kézbesítés, vagy feldolgozás alatt, mert hamarabb került kézbesítés alá, mintsem feldolgozták volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest