- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Nem volt időm megvárni a választ, de sikerült. Köszönöm a segítséget!
...ha beviszem simán, akkor drágább törékeny plecsni nélkül, mintha vaterával küldöm törékeny plecsnivel... érdekes! (Y)Sokat vateráztam és vaterázok is. Picit drágább a vatera, de ott van szankció, ha átverés történik!
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Fel kellene adnom egy médialejátszót, belföldre.
Méretek 430 mm x 259,8 mm x 58 mm (maga a csomag ennél valamivel nagyobb)
Tömeg mindennel együtt, becsomagolva 5 kg körül van.Mi a legjobb megoldás? Pénz nem érdekes, inkább az lenne a lényeg, hogy ne lopják el, ne sérüljön, gyorsan odaérjen.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz agroman #4562 üzenetére
Jól értem ez alapján?
EGYETEMES CSOMAGSZOLGÁLTATÁS
MPL Postacsomag alapdíjak
10 kg-ig 1 490 (mondjuk ha nem fér bele az 5 kilóba)
Értéknyilvánítás a nyilvánított érték minden
megkezdett 10 000 Ft-ja után 210 (25 ezer forintnál 420 forint)
Terjedelmes és/vagy törékeny kezelés a küldemény alapdíjának 50%-a (745 Ft)
Tértivevény 180
Visszakézbesítés 9701490+420+745+180+970=3805 forint.
Let the Zone take me if I am.
-
maestro87
őstag
Na hányan kattintottak a tegnap küldött "Jófogás hirdetések megújításra és kiemelésére"?
Azért ehhez pofa kell. Ha nem olvasod végig az üzenetet, akkor a kattintással lekerül az összes hirdetésedről a szülinapi promócióban aktivált ingyenes háztól-házig szolgáltatás.
Én nem mertem rákattintani, de szerintem a kattintás után nem jön fel választási ablak, hogy a háztól-házigot vagy a kiemelést választod, töröltem is az üzenetet. De mostanában nem is jött "Hirdetések megújítása" e-mail, máskor meg naponta jött. Remélem ha nem újítom meg, azért még nem törlik.Lehet még csak most kaptak észbe, hogy "hoppá, korlátozni kellett volna a maximálisan aktiválható ingyenes háztól-házig szolgáltatások számát". De vessenek magukra és a moderátoraikra, mert minden hirdetés feladást elfogadtak, még a duplákat is. Például. De azért ehhez is pofa kell. 174 hirdetés ingyenes HH szolgáltatással, a legtöbbje ugyanazzal a sablon leírással van feladva, csak a név változik, vagyis nem tudni pontosan mit is hirdet...
Én meg a ~40 feladott hirdetésem miatt szégyelltem már magam, pedig azok mind valós termékek...na jó párat nem is akarok eladni, csak meghirdettem jó drágán, hogy később módosíthassam.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz maestro87 #4567 üzenetére
Én sajnos rányomtam, hogy az álluk essen a paszulylevesbe de válaszolni meg b@sznak a levelemre.
Tényleg most, mi az általános hány nap alatt érkezik meg ajánlott levél? - most Bp-ről jön - Nyíregyházára
(mondja nekem a pesti srác ő nem látja értelmét Bp-ről elsőbbségivel küldeni na be is cumiztam mert nem jött meg 1 munkanap att)[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
agroman
senior tag
-
TaaT
nagyúr
válasz anonymus89 #4569 üzenetére
"Én sajnos rányomtam, hogy az álluk essen a paszulylevesbe"
És mi történt?
"mondja nekem a pesti srác ő nem látja értelmét Bp-ről elsőbbségivel küldeni na be is cumiztam mert nem jött meg 1 munkanap att"
Az esetek döntő többségében az ajánlott 2munkanap, az elsőbbségi 1munkanap. Kivétel erősíti a szabályt volt hogy az ajánlott 1munkanap alatt ért célba, az elsőbbségi meg 4munkanap alatt.
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
Üdv. Adott egy sima postai levél,amit elméletileg szerdán délután adtak föl Budapest városából Szarvas Városába. (kb170 km). A sima levélre fel lett tüntetve a cím irányítószám ugye amik szükségesek. Azonban az nem került felírásra,hogy kinek,milyen névre szeretném küldeni a csomagot. Ez befolyásolhatja azt,hogy még ma sincs ott a címzettnél a csomag? Lehetséges,hogy ezért elvitték valamerre máshova,mert nem lett rá név írva? Ilyenkor mit szoktak csinálni? Visszaviszik a feladónak?
Válaszokat köszönöm. -
anonymus89
addikt
Levették a háztól-házigot és ráírták bomba ajánlat....
2 nap alatt megjött a levél
Tényleg erről a tértivevényes küldésről mit tudtok? - munkatársam mondja, hogy 315,-FT 2kg-ig
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
TaaT
nagyúr
válasz anonymus89 #4573 üzenetére
Give them hell Ukraine!
-
anonymus89
addikt
Ezt megtaláltam akkor már csak az érdekelne, hogy akkor ez mondjuk az ajánlott levél díján felül számolandó a 185,-Ft?
Nem hiszem el, hogy csak 315,-Ft lenne 2kg-ig levél esetében...
-
TaaT
nagyúr
válasz anonymus89 #4575 üzenetére
"az ajánlott levél díján felül számolandó a 185,-Ft?"
igen
2kg-os levél: 940ft + 275ft + 185ft = 1400ft
Give them hell Ukraine!
-
anonymus89
addikt
Na megjött a válasz a jó "horgászos" ügyfélszolgálattól:
"Köszönjük, hogy Ön is a Jófogás.hu apróhirdető oldalt választotta.Az OLX-el történő összeolvadás miatt a megújító levelek kiküldése szünetel.
Jelenleg a kiemelési csomaggal tudja megújítani a hirdetését, viszont ezzel párhuzamosan lekerül hirdetéséről az ingyenes Háztól-házig szolgáltatás.
Szíves megértését köszönjük!"
-
TaaT
nagyúr
válasz anonymus89 #4578 üzenetére
Végülis ez annak azért még vigasz aki nem kattintott rá.
De nagy "szemétség" volt ez tőlük.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? [link]
Sürgősen kellene az infó.
Köszönöm előre is. -
peter889
őstag
Köszi az infót, de nem értem mi ez a hülyeség a postánál, hogy a címiratot a feladónak kell kinyomtatnia? és hogy a posta díjszabása erről a küldési lehetőségről miért nem tájékoztat?
Időközben már úgy fixáltam le, hogy MPL üzleti csomagként törékenyként küldi, 1830 (!!!!) forintos postaköltséggel!
És nekem kell majd érte a postára caplatni, és érdeklődni, hogy megérkezett-e.[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz anonymus89 #4594 üzenetére
Aha. Köszönöm mindenkinek a tippeket. Majd a köv. csomagküldésemnél alaposabban átnézem a futárszolgálatok kínálatát.
-
agroman
senior tag
válasz peter889 #4595 üzenetére
a kollega azt mondta hogy ha az eladod tenyleg mpl uzletikent adta fel, akkor kap nyomkovetesi szamot amit ha elarul neked akkor tudni fogod mikor erkezik meg a postadra..
egyebkent ha nem volt lusta akkor megadta feladaskor az emailcimed is es kapsz majd emailt a magyar postatol, hogy mikor erkezett meg. ( ha meg nem adta meg akkor kerd el tole a nyomkovetesi szamot. es kovetheted itt------
-
peter889
őstag
válasz agroman #4596 üzenetére
Köszönöm, de én úgy szoktam csinálni ( ha nem kapok értesítést), hogy betelefonálok a postára, és aki felveszi rögtön tud tájékoztatni, hogy érkezett-e a nevemre.
Max. kétszer kell majd telefonálnom így.
(Ha meg kapok értesítést, még egyszerűbb. )
Csak a feladási díjat sokallom.[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Londoni csomag küldő céggel van
valakinek tapasztalata?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
1db ramot/memóriát postáznék itthon (ajánlott levélként). Milyen "módot" javasoltok a könnyű és biztonságos csomagoláshoz? -
anonymus89
addikt
Szerintem:
Ha van memóriatartód akkor azt még 2 erősebb kartonlap közé tenném majd körbetekerném nikecell-hez hasonló csak attól vékonyabb csomagolás közé és ajánlott postakész borítékba raknám 405,-Ft-ért.
Feltéve ha az értéke nem több mint 5000,-Ft
Konkrétan ilyen megoldásra gondolok:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest