Hirdetés
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
ajánlott levél, zöld ajánlott küldeményes papirt kitöltöd, és igy van nyoma, illetve nyomkövetés is.
kb 1300-1500ft, de ha az alját kibéleled összegyűrt papirokkal, hogy könnyebbnek tűnjön, lehet egy ezresből is megúszod
ps. mai posta, kézbesitő bedobta ma a papirt csomagról tegnapi dátummal (otthon voltam tegnap és mai is egész nap), hogy ez miért jó nekik , engem viszont felettébb idegesit, mert a tracking szerint már tegnap megkaphattam volna...
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
na igen, minden esetben ajánlott a must have, ha sima levélként ment el, akkor lehet izgulni 4 napig, kb annyi idő mig odaér.
@Fancy: vágtam, hogy tavalyi, most karbantartanak vmit az Országlapoknál, de nem is értem, hogy mindig ott van karbantartás
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
TaaT
nagyúr
Az a biztos
LógaGéza: Érdeklődni (és információt kiadni) attól még lehet hogy te vagy a címzett.
Mondjuk 1 vagy 2munkanapos csomagról ha 1hét után sincs hír azért ott már valami nagy gubanc van. Ez a kinyomtatott papír egy tudakozvány volt? Mondjuk ez utóbbit csak a feladó intézhet.
hitman: Szívesen.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 Laptop RAM
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard
- Palette expert kit kontroller videószerkesztéshez, hasonlókhoz!
- AOC AGON PRO AG276QZD (27", OLED, 2560x1440, 240Hz, HDR10, FreeSync, G-SYNC, 0.03 ms) Új!
- Eladó 2x16gb Kingston 3600Mhz RDB DDR4 memória ami soha nem volt használatban de kipróbálva igen....
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest