- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Magyar postával kéred, nem házhoz, vagy ha igen akkor nem veszed át.
Postán kifizet, kibont, ha probléma van egyből szólsz a postásnéninek, elvileg neki tudnia kell a menetet tovább.
Pont ma mesélte édesanyám hogy beszélgetett a GLS-es futárral, és a ő mondta hogy egy ismerősének vitt utánvétes csomagot, pendrive-ok 16.000ft értékben. Mivel haver ezért megengedte hogy kibontsa, volt benne egy pár ruhacsipesz. Visszacsomagolták, és címzett nem található kijelentéssel vissza a feladónak.
Persze ez frankón nem volt szabályos.
Give them hell Ukraine!
-
Myers
senior tag
Hogy érted, hogy nem házhoz kérem. Még hova lehet?
Nem veszem át. -> a postán parkoltatják és értemegyek?
A gls-es sztori: mekkora már! én még megspékeltem volna azzal, hogy a csipeszeket köszönöm szépen, majd ugyanolyan tömegű kutyagumit kellett volna belerakni.
http://www.muszaj.hu/
-
TaaT
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Megint... Az egyik ebay-es cucc az egyik postára, míg a másik a másikra érkezett. Nem először és nem utoljára fordul ez elő, emellett utálom azt a nyomorék kispostát a telepen.
Lehet kérni olyat, hogy a levelek és csomagok eleve ne jöjjenek házhoz, hanem egy általam választott postán vegyem fel azokat? A közeli plázában van egy kulturált posta, feladni csak odajárok. Olyanra gondolok mint a postapont, csak állandó használatra.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Tegnap vaterafutárral (MPL) feladtam egy csomagot Békés megyében Nógrádba. A nyomkövető tegnap óta csak annyit változott, hogy Békéscsaba logisztikai pontból szállítás alatt van.. Amit Pesten szoktam feladni, azt másnap ilyenkorra már kézbesítik, de most "itthonról" a szüleimtől postáztam. Lehet, hogy vidékről vidékre nem 1 nap alatt szállítanak?
-
animatrix11
őstag
Üdv
Volt valakinek ilyen? rendszeresen vatrafutárral mpl-el küldök utánvétes csomagokat, annyit kell még tudni a szüleim címére kérem az utánvét összegét, mivel otthon vannak át tudják venni.
Feltűnt az utóbbi időben nem jönnek meg a kifizetések a csomagokat átveszik, mert akkor a csomag jönne vissza, most van kb 5-6 olyan amihez nem jött meg a pénz, a fizetési kis "piros csíkokat" vagy miket amit hagy a postás, mindig elrakják tudom követni mi a helyzet, összeget nem írok inkább de nem kis pénzekről van szó
Volt már valakinek hasonló?Előre is köszi
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
TaaT
nagyúr
válasz animatrix11 #4410 üzenetére
Soha, bár én kizárólag számlára kapom vissza a pénzt.
Give them hell Ukraine!
-
Because
őstag
sziasztok!
valaki találkozott már azzal a hibával vaterafutár esetén, hogy feladáskor NINCS ADAT hibát jelez?
lehet a posta rendszerében van a gond?postán maradó lenne, a posta címét és a vevő nevét adtam meg és kiválasztottam a postán maradó opciót.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Fedex-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Tegnap elvileg feladtak egy csomagot, megkaptam a trackingot, de azon egyáltalán nem látszik hogy elindult volna.
Ennyit ír: label created.
Ez meg nem jelenti azt hogy elindult, ugye? Ez normális?Köszi
yo
-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Melyik lehet a legolcsóbb / normális csomag feladási módszer Németországba?
Használt müszaki cucc lenne. 30 x20x7 cm es doboz, kb 2 kgPostát néztem és a DHL -t de 10 illetve 20 eft jött ki a kalkulátorral.
köszi.
N -
Kephamos
addikt
Üdv!
Postán tudok borítékot vásárolni?
-
Dani3457
tag
Üdv.
egy gépet szeretnék postázni vidékre, és a gépnek az alkatrész dobozait is melyik a legjobb futár szolgálat? sajnos nem találtam ilyen toppicot szóval ha nem gond )
-
TaaT
nagyúr
válasz Dani3457 #4425 üzenetére
Jó helyen jársz, a legjobb megoldás ha az összes dobozt belerakod egy akkora nagy dobozba ami még nem számít túlméretesnek/felárasnak. Ez cégenként változik hogy mekkora a határ, de így lesz a legköltséghatékonyabb, szerintem.
Ha lesz pontos méret és súly akkor majd lehet számolgatni.
Give them hell Ukraine!
-
maestro87
őstag
Helló!
Azt nem tudod, hogy olyankor lekerül-e a hirdetésről a még promócióban aktivált ingyenes szállítás, ha az eladási szándékot visszautasítom?
"Ha 24 órán belül nem igazolod vissza az eladási szándékod, a hirdetésről lekerül a Háztól-Házig szolgáltatás."
Ha vajon meggondoltam magam, akkor is? Mondjuk rájöttem, hogy túl olcsón hirdetem.
Az a helyzet, hogy van két termékem amit feltettem ingyenes szállítással és ma leütötték, de még nem szeretném eladni, mert nem szereztem még be csere terméket. De lehetne az is, hogy nem vagyok otthon és nem tudnám feladni...
Ilyen tapasztalatod nincs?[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz maestro87 #4430 üzenetére
Volt már ilyen, leütöttem egy JVC mikro hifit de az eladó nem igazolta vissza 24órán belül. Talán le került róla az ingyenes szállítás, de nem vagyok benne biztos mert tavaly történt és nagyon pipa voltam miatta.
A csomagfelvételt többször is megkísérli a GLS, nem tudom olyankor mi lenne utána.
Give them hell Ukraine!
-
maestro87
őstag
Nekem az lenne a fontos, hogy ne kerüljön le az ingyenes szállítás. Ha nem reagálok rá 24 órán belül, akkor lekerül, de van olyan link is, hogy "meggondoltam magam".
És most is kérdés nélkül ütötték le. Tehát ha nem vagyok otthon pár napig, és ezért rákattintanék a "meggondoltam magamra", akkor lekerülne az ingyenes szállítás? Lehet holnap kipróbálom, de lehet mégis eladom.Amúgy még képet sem tettem fel, nem tudom miért ütik le.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Postai csomag feladasnal kb mennyi idő mire látom a követési számot a rendszerben?
Illetve az lenne a kérdésem, ma adták fel a csomagot Pestről, és standard külföldi (nem ems) csomagként indult Hollandiába. Saccra mennyi időre számoljak mire ideér? 2-3 nap csak álom?
Köszi
yo
-
Dj Sügi
őstag
MPL-es vaterafutárnál, pl: az emelet számát hova kell írni, mert a házszám mögé nem fér? Megjegyzésbe beírom a teljes címet az ok lehet?
És a csomagra is rá lehet írni kézzel a címet?
[ Szerkesztve ]
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Fancy-boy
addikt
válasz Dj Sügi #4438 üzenetére
Nem tudom, hogy próbálod beírni, de próbáld rövidíteni. Tehát ne írd ki, hogy emelet, stb...
10 karakternek van hely, persze elhiszem, ha tényleg nem fér ki.
Akkor úgyis ráírod a dobozra, mivel az amúgy is szokás.Csak nem tudom, ha a postán észreveszik, hogy különbözik, akkor mi lesz, kitöltenek-e veled újra egy papírt.
Esetleg kérdezz rá, amikor feladod, vagy hívd fel az MPL ügyfélszolgálatot:
06-1-333-7777[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
mekkora mocsok ez a DPD...
vaterafutáron rendeltem még vasárnap, ma kellett volna jönnie, de már tuti nem fog. (régebben 11-12:00 körül jött)
emailt se küldtek. hívni meg ugye nem érdemes őket (lásd korábbi hozzászólások)
nem először szopattak meg, de ez volt az utolsó alkalom hogy foglalkoztam velük.most rohanhatok a postára hogy holnap odaérjen a csomagom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Nézem ezt a kalkulátort, ami az összefoglalóban meg van adva, de nem találom benne, hogy mennyi az utánvét, vagy utánvéttel nem lehet levelet, csak csomagot? 60eFt-os érték.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Megvalami: az Európa+ csomaggal kapcsolatban tényleg ilyen hulladék a nyomkovetes?
Annyit jelez hogy célorszagba elindítva a csomag. Következő meg mar csak az lesz, jó kezbesitve??Igazán elvárná az ember 2015ben hogy annyit minimum írjon hogy melyik napra számoljak rá, illetve hogy éppen jelen pillanatban legalább azt lássam hogy milyen országban van, hogy mozog-e egyáltalán...
yo
-
kenny123
addikt
válasz agroman #4448 üzenetére
Ez így oké, csak sajnos nem én adtam fel.. Én szívesen fizettem volna a szalliításért többet, csak a feladónak nem esett útba más a postán kívül, az ems gyorsnak meg nem ajánlotta fel, és akkor meg én sem tudtam hogy van ilyen szolgáltatása a postának.. Ettől függetlenül ez a követés akkor is szégyen. Kínából egy marék rizsert úgy jön ide a csomag hogy (bár nem a feladás pillanatától) minden mozdulatarol lehet tudni a csomagnak..
[ Szerkesztve ]
yo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest