Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz foppa #8287 üzenetére

    Szerintem addigra valóban beeshet az 5 éves garancia-akció, legalább addig mindenképp érdemes várni. Nem is az YCbCr 4:4:4 miatt mondtam, hogy érdemes lehet a GT50-et választani, a lényeg igazából az ISFccc kalibrációs lehetőség és sok esetben a THX.

    "a Hdtvtest oldalt olvasna az ST50-est is sikerült beállítani referencia szintre a szürke skála és a színek tekintetében egyaránt!"

    Igen, ezért is írtam, hogy nem feltétlen érné meg a GT50 azt a 100 eFt pluszt, de szerintem ebből az árkülönbségből azért fog majd olvadni. Jelen pillanatban az ST50 teljesen racionális döntésnek tűnik, csak még menjen lejjebb az ára picit és akkor tényleg kiváló bolt lesz.

    norral: A Tron pedig szerintem teljesen korrekt mozi lett látványtól függetlenül is. Mai szemmel az első Tron már igencsak gagyinak hat, de a sztori abszolút eredeti, az új film pedig azt viszi tovább. Szerintem nincs különösebb baj azzal a filmmel, nem is kirobbanó, de megfelelően szórakoztató és mindenképp látványos.

    A Dark Knight viszont szerintem pont nem a látványossága miatt jó film, hanem az egyes színészi játékok miatt - a már-már túlhype-olt Heath Ledger is brillírozik benne, de ezen felül azért Christian Bale, Aaron Eckhart és Gary Oldman is eléggé megmutatják színészi tehetségüket. Mindazonáltal a képi világa is mesteri, a sztori is jó, a rendezés is tökéletes (Chris Nolan itt sem hazudtolta meg önmagát) szóval nálam teljesen rendben van az a film is. Várom az idei folytatást.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák