Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Shadowbull #64793 üzenetére

    "Na latod ezt nem tudom elkepzelni."

    Ez a te bajod, erről beszéltem és ennek az az oka, hogy nem hallottál még komoly rendszert szólni. A fegyverhang példát csak azon meglátásodra hoztam, miszerint elég jó a VT60 hangja és hogy az megfelelően képes egy filmet visszaadni. Megint összemosol dolgokat: magam is leírtam, hogy egy jó rendszeren még halk kivezérlési szint mellett is máshogy hat ugyanaz a lövés, mint a VT60 fingilingi csipogóin. Hidd el, hogy még úgy is jön az az adrenalin-löket, amit a TV saját hangsugárzóival soha nem fogsz tudni elérni.

    "Egy komoly melynyomo megszolal, akkor csorognek a poharak a szekrenyben. errol beszelek."

    Megintcsak totális ismerethiányról árulkodik ez a mondatod is.

    "mi altalaban 9-11es hangero kozott hasznaljuk a tevet."

    Hát, akkor nektek denevér-őseitek lehetnek, mert nálam a VT60 úgy 15-ös hangerőszint körül kezd el úgy szólni, hogy élvezhető és általában olyan 22 körül tartom jónak, pedig utálom, ha ordít egy TV-adás. Ja, és zenélek, igen jó fülem van, magasan az átlag fölött.

    "A mozikban teljesen jo hang van, ugyhogy azert nagyjabol el tudom kepzelni, mit lehet otthonra osszehozni."

    Sokkal ritkább a jó mozis hang, mint a jó mozis kép, többek között ez a legnagyobb szívfájdalmam a mai mozikkal és nem is annyira a képminőségbeli dolgok. Szóval ha a mozis hangzásokat jónak találod, akkor nem csodálkozom, hogy fogalmatlan vagy a témában.

    "rossz hangeroszintek meg rendszeresen elofordulnak sorozatoknal is, mi 95%-ban azt nezunk. Az meg nyilvan nem eredeti BD."

    Akkor ezt meg megintcsak kár volt idekeverni. Egyébként meg sanszos, hogy nincs is rosszul keverve az adott sorozat, csak a sztereó lekeverésnél csúszik hiba a dologba - márcsak ezért is jó akár egy alsó-középkategóriás többcsatornás rendszer is.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák