- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz adodaniel #64950 üzenetére
Nem lehet sajátot használni. A kártya és a modul össze van párosítva.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
Én úgy érzem, a tecnhnológia sokat fejlődött energiafelhasználás terén. A 65"-s VT60 olyasmi értékeket produkál a voltkraft mérőn, mint a 6 évvel öregebb 42PV70-s első lapostévém.
-
DM-Fan
Topikgazda
Már lassan 2 hónapja van meg a 65VT60 és semmilyen emelkedést nem vettem észre a villanyszámlámon az 50G20-as korszakhoz képest, sőt! Pedig ebben az időszakban ment elég sokat a TV, hogy kijöhessen egy esetleges hiba. Mérőt nem aggattam rá, de kétlem, hogy fölémenne átlagban a 200 Wh-nak.
Get Moded!
-
nagyúr
válasz lemmy9 #64955 üzenetére
"Nem te keresel CC800-as centert? Ha igen akkor AVX!"
Igazából CC900-at kerestem, de CC800 is jó lenne, viszont tűvé tettem az avx-et (is), de nem találtam se tegnap, se most.
"De ezt leírtam Én is!!"
Te azt magyaráztad neki, hogy csak a képméret a különbség, de azt nem tudta, hogy miért írod neki, mert abban a hiszemben volt, hogy H-t és F-et kérdezett.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lemmy9 #64957 üzenetére
Ahhhaaaa! Na a komplett rendszereknél nem kerestem, és a google is csak lejárt, régi hirdetéseket adott ki világszerte. Köszönöm!
Rákérdeztem, hogy külön mennyi lenne az ára, várom a választ. Egyébként tegnap este már leboltoltam egy JM Lab Centris K2-t, régi típus, de új állapotban, az akkori csúcskategória volt! Jó nagy és nehéz!
-
Gyulus76
aktív tag
-
Gyulus76
aktív tag
-
nagyúr
válasz Gyulus76 #64965 üzenetére
"Rájött, hogy a PN64H5000 nem kapható Magyarországon, ezért a PS64F5000-et kérdezte."
De nem a H-miatt nem kapható, hanem a PN miatt! Attól a H-t még ugyanúgy leírhatta volna, mert a PS64H5000 kapható lesz, de szerintem az utolsó kérdésénél elírta.
Na, ez a fontos kérdés, má' jól ki van beszélve!
"ez az eset remek példája annak, hogy kérdezni is tudni kell."
Semmi baj nem volt a kérdéssel, csak az elírás, félregépelés okozott egy kis félreértést.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Komolyan mondom elképesztő, hogy egy ilyen kis dolog is kommentcunamit tud itt generálni, nem vagytok semmik
Azért erősen érződik már a topikon a plazma eltűnése, lassan át lehetne nevezni Plazma barátok OFF topikjává
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
BaliTHC
tag
Sziasztok!
Hátha tud nekem segíteni valaki:
- mennyit érhet egy patika állapotú, 2009 novemberében vásárolt 50"-es TX-P50X10Y TV? Mehetett azóta napi 0-3 órát, TV nézésre nem használtam, csak filmezésre főleg, és egy kevés játékra....
Háttér: 3D-re szeretnék váltani, talán egy kicsit nagyobb képátmérőre, és nem tudom, hogy egyáltalán érdemes -e eladásban gondolkodnom, vagy esélytelen "normál" árat kapni érte, és szeressem tovább ezt
Kösz: Balázs
In the ghetto - washing non colour fast synthetics at 60 degrees - could cost you your life! (Ali G)
-
nagyúr
-
vvega30
senior tag
Üdv,
Teljesen analfabéta vagyoka témában, de mondjuk max 140k huf-ból mit lehet kihozni? Márka, col etc.
Semmi extrára nincs szükség csak szép legyen a kép és ne purcanjon ki mondjuk 2 év után.
KösziNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz BaliTHC #64969 üzenetére
Szerintem nem nagyon kapnál érte normális árat (nagyon maximum 40-50 eFt lehet a piaci értéke, annál meg gondolom többet ér neked), ráadásul az X10 feketeszintje még jelentősen emelkedő volt és ez sokakat elriaszt tőle - teljes joggal. Ehhez a TV-hez képest már az ST60 is igen nagy előrelépés lenne, pláne, ha megcsípnél egy legalább 55"-os példányt.
vvega30: 140 eFt-ból pont kijön a Panasonic 50X60 HD-Ready plazmája, ami 50"-os és kb. a legjobb alternatíva, amit ennyi pénzből újonnan kaphatsz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Gigi01
őstag
Az normális,hogy csak úgy kattan egyet a tv?Mint kikapcsolás után egy idő múlva.
Néha hallom.Ma fél 9-kor kikapcsoltam,most értem haza,9 54-kor kattant egyet.ST60És esetleg egy olyan kérdés,mert nagyjából belőttem a képet a segítségetekkel.
3d-nél ti milyen beállítást használtok?(#64977) rgeorge:
Érdemes kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Gigi01 #64975 üzenetére
Be van kapcsolva az automatikus szoftverfrissítés, ezért időről-időre bekapcsol a TV rendszere, hogy megkeresse, van-e új szoftver.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
BaLee
addikt
GT60 tulajokat kérdezném (meg bárki mást akinek ötlete van) hogy más is találkozott már olyannal, hogy teljesen sötét jeleneteknél látszanak az előző világos jelenet körvonalai halványan de észrevehetően?
G30-nál anno ilyen szerintem nem volt, meg szerintem itt is csak valami rossz beállítás miatt lehet, mert más logikus magyarázatot nem találok. Mert ha megnyitok egy fekete képet, akkor nem látok ilyet, de jó példa pl. a stáblista ami fekete háttéren, megjelenő fehér szövegek körvonalai látszódnak az eltűnés után, mintha nem frissülne a panel vagy ilyesmi.
Mindez úgy, hogy a tv szinte nem is ghostol (tv logókra gondolok).Ötlet, hogy ez mitől van?
-
Gyulus76
aktív tag
válasz DM-Fan #64974 üzenetére
Ez a tévé sok szempontból jobb, mint a 42PV70. Nagyobb a mérete és a felbontása, újabb modell, tud 24p-t, stb.
Én a PV70-et 60eFt-ért el tudtam adni pár nap alatt. Bő 7000 óra volt benne, pedig erről a típusról azt írtátok, jó, ha ingyen elviszi valaki.
Láttam persze irreális hirdetéseket: 42PV7-et 90eFt-ért, vagy szintén 2007-es csúcskategóriás FullHD 50-es Panasonic plazmát, amit a gazdája 1MFt-ért vett, hirdeti 350eFt-ért. Ez pont egy vadonatúj, garanciás 50GT60 ára.
Egy szó, mint száz, szerintem eladható, és ha százezreket nem is lehet kapni érte, 60eFt-ot biztosan ki lehet hozni belőle, de talán egy kicsit többet is.
-
nagyúr
válasz Gyulus76 #64980 üzenetére
Egyetértek, szerintem is eladható 60-ért. Én simán elgondolkoznék ha hasonló tévét készülnék venni, hogy 140-ért 50X60, vagy 60-70-ért 50X10. Én speciel 50-be számoltam be egy 37X10-et, amikor eladtam az 50ST50-et. Anyukámnak adtam, szerintem simán megért ennyit, figyelembe véve az ár-érték arányt, és az ennyiért kapható LCD-kínálat képminőségét. (Jó, mondjuk ebbe belejátszik, hogy 37"-os méretben vagy LCD vagy régi plazma jöhet szóba.)
[ Szerkesztve ]
-
BaliTHC
tag
válasz Gyulus76 #64980 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az információt!
Az ítélet: a TV marad nálam, és majd megy ki a tanyára 20 év múlva
Gondolom 80e-t senki nem akar adni érte, ha mégis, privátban megtaláltok[ Szerkesztve ]
In the ghetto - washing non colour fast synthetics at 60 degrees - could cost you your life! (Ali G)
-
vvega30
senior tag
válasz liszi70 #64976 üzenetére
Köszönöm
És ha mondjuk nem 50 hanem csak 42"-ban gondolkodom de full hd-ban? Annak van értelme? Ha igen az kb mennyibe kerülne?
Vagy inkább 50", mert nincs akkora különbség a HD full HD között?
Bocsi a sok kérdésért de tényleg tök amatőr vagyok a témábanNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
DM-Fan
Topikgazda
Az furcsa, mert nálam a VT60 is prof. módban és sötét panelfénnyel megy TV-adásoknál (filmnézéshez viszont közepes panelfényt állítottam be prof. mód alá) és nem vettem észre ilyesmit. Egyébként gyanítom, hogy kevésbé intenzív ilyenkor a panel, más a vezérlés és ez lehet a jelenség oka (lassanban törlődik az erősebben kontrasztos tartalom). Eleinte a BD-khez is sötét panelfényt használtam, akkor sem vettem észre semmi ilyesmit, ahogy ghost-ot sem láttam a 2 hónap alatt egy darabot se. Jó, ez nem biztos, hogy mérvadó, mert más a típus és más a panelméret is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BaLee
addikt
válasz DM-Fan #64992 üzenetére
Játszok majd kicsit a panelfényerővel otthon, hogy közepes alatt is észreveszem-e a dolgot. De én is ilyen panelfrissítési dologra tippelnék. A gond az hogy tényleg észrevehető egy plazma feketéjéhez szokott embernek, bár egy tipikusan olyan dolognak tűnik ami sw frissítéssel javítható. Mert akkor ahogy nézem nem egyedi a probléma.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz csuszi #64994 üzenetére
Nem, ha pihenhet, az neki is tetszik. Azért is szerencsésebb itthon venni (azon felül, hogy itthon olcsóbb is), mert ha aztán végül úgyis itthon használnád, akkor az angliai TV a hazai műsorszórással nincsen pariban.
BaLee: na, majd számolj be a fejleményekről!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Gyulus76
aktív tag
válasz BaliTHC #64985 üzenetére
Ha 80eFt-ért eladnád, és vennél egy újat, akkor viszont átgondolnám a helyedben, hogy nem érné-e meg olcsóbban is eladni. Mert ha teszem azt csak 65eFt-ért adod el, de annyiért eladod, akkor csak 15eFt mínuszban vagy. Ha ennyire rá lennék gerjedve a cserére, 15eFt már nem akadályozna meg benne, hogy meglépjem.
-
vvega30
senior tag
válasz liszi70 #64990 üzenetére
Hm, mondjuk 2-2,5m. Tudom ezért megkaptam már, hogy arra a távra az 50" is kevés. De nem igény a brutális mozi élmény, csak, hogy a nem HD adás is nézhető legyen.
Illetve most egyenlőre felejtsük el az árat, legfeljebb gyüjtögetek még.
A lényeg, hogy nem akarok LCD mióta láttam ugyanazt az adást egymás mellett egy LCD-n illetve egy plazmán.NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
nagyúr
válasz vvega30 #64998 üzenetére
Hát, 2-2,5 méterre nem szokásunk 50"-os HD Ready-t ajánlani, de még mindig ott van a 42X60!
"De nem igény a brutális mozi élmény, csak, hogy a nem HD adás is nézhető legyen."
Erre tökéletesen elegendő lehet az X60.
"egyenlőre felejtsük el az árat, legfeljebb gyüjtögetek még."
Nincs is más lehetőséged, mint a gyűjtögetés, ha full HD-ra van szükséged.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Szüleim TV vásárláson törik a fejüket. Mondtam hogy majd én...de hát ugye az anyagiak.
Nekik hiába magyarázom hogy a plazma jobb lesz, ha nem tudok annyiért mutatni mint a ZÚJSÁGBAN.
Végső elkeseredésemben arra gondoltam, hogy igen is lesz plazma 100-ért.
Vélemény?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest