- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tag
Az elromlott UT50 helyett lett egy ST60. Az egy dolog, hogy szerintem használt tv-t kaptam a web-shoptól, jobban zavar, hogy a tv betekintési szöge sokkal kisebbnek tűnik, mint a korábbi. A tv. képernyőjét közelről, felülről vagy éles szögben oldalról nézve elszürkül, közel sem ad olyan éles képet mint a korábbi UT50. Egy LCD tv-re emlékeztet. Ez az ST60 specialitása vagy én fogtam ki megint egy rossz tv-t?
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Hogy tudom beállítani az ST50-et pc-modba:
Az istenért se sikerül, hdmi1-be dugtam be, ott ki írta 1080P/60hz de a képernyő elég furcsa és a betűknek sem így kellene ki nézniük, és néhol remeg kicsit a kép is, de alig észre vehető.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
-
bigdady
nagyúr
Hali
Néz valaki Nas-ról dlna-n filmeket? Milyen nas kell minimum ami kiszolgálja az st60-at? Van itt olyan aki igy használja a tv-t?
-
MPowerPH
félisten
Hali. Mi a velemenyetek a
Samsung PS51F5500 -rol? Fogyasztas hogy alakul? A beeges ellen van benne megfelelo vedelem?Don't Tread On Me
-
Dave567
addikt
válasz MasterMark #64310 üzenetére
Ezek mind meg vannak, de nem kéne ennek automatikusan kikapcsolnia ha pcre állítanám, csak itt sehogy se lehet át rakni, túlpásztázás kivan kapcsolva, élesség az -1, képjavítókat hol tudom kikapcsolni?
-
bigdady
nagyúr
Más: a 24p osszefuggesben van azzal hogy 24hz-re valt a tv a filmeknél? Vagy ez maga a 24p amit belso nem lejatszo nem tud?[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz MPowerPH #64312 üzenetére
Mi a velemenyetek a Samsung PS51F5500 -rol?
Jó kis tévé. Nincs rajta szűrő, tehát jobban tükröződik. Kontrasztban, fekete-szintben elmarad a pana ST szériától is, de szebben ditherel, egyesek szerint kevésbé villog.
"Fogyasztas hogy alakul?"
Plazmánál az nagy mértékben a használt kontraszt-fényerőtől és a képtartalomtól függ. Valami adatot biztos találsz a leírásában, de attól lehet kevesebb is az átlagod.
"A beeges ellen van benne megfelelo vedelem?"
Nincs, mint ahogy egyikben sincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kíváncsiságból letöltöttem pár Pana-demót a tévéhez (P65VT50) A lejátszást Mede8er MED600X3D végzi.
A Tunéziai tereprally videó végén a képernyő alsó sávjában egy futó csíkban írná ki az eredményeket, de olvashatatlan, csak ugráló maszatok jelennek meg... Természetesen minden képjavító ki van kapcsolva aTV-n.
Mi lehet az oka?
-
kpal
nagyúr
válasz DM-Fan #64277 üzenetére
Anno hülyének nézet 1-2 ismerős mert megvettem a Terminátor 2 Rendezői változat ami rendezői kiadás volt +20 perccel hosszabb 10e Ft-ért ,mint amit sokan látnak a Tv-be vagy sima DVD-n megjelent Nekem is vannak filmnek amik így többet adnak ,igaz picit drágábban.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
Nekem is itt van a polcon a T2-ből a Skynet Edition BD-n. Számomra is minden szempontból az akciófilmrk etalonja az a mű. Azóta se nagyon készült annyira igazalmas és jól összerakott, drámai sci-fi akció mozi. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből a jövőre bemutatandó T5-ből is. Nem is olvastam eddig, hogy nyugdíjasotthonba is szántak terminátorokat. Plusz onnantól kezdve, hogy a Die Hard 5-ből megismert, őstulok Jai Courtney lesz Kyle Reese megformálója, elég rosszat sejtek.
Get Moded!
-
Gyulus76
aktív tag
A T2 csak ebben a vágásban jelent meg Magyarországon DVD-n. A linkelt oldalon meg hülyeséget írnak, mert a rendezői változatnak titulált jobb oldali kiadás még mindig a Legendák klubja változat, csak fekni nélkül. A belső borító ugyanaz. Viszont ez tudtommal sose került 10eFt-ba. Én megjelenéskor vettem meg, akkor 6-7eFt lehetett az ára.
Jelenleg a Mirax forgalmazza extrák nélkül 990-ért.
Nekem megvan egyébként az amerikai Ultimate Edition DVD (ez 16eFt-omba került), és a DM-Fan által említett Skynet Edition BD is. Mindkettő három változatban tartalmazza a filmet. A rendezői mellett rajtuk van a mozi verzió és egy kibővített is.
-
BBéci
legenda
válasz Gyulus76 #64338 üzenetére
Nálad nem jelenik meg a szerkesztés "gomb"? Sorozatban szórod az 5 percen belüli hozzászólásokat. Ez szabályellenes, ellentétben a letöltéssel.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kpal
nagyúr
válasz Gyulus76 #64342 üzenetére
Én láttam akkoriba az MMM-be a normál változat és a Rendezői kiadást is árulták. Azóta nem figyeltem melyik van forgalomba . Én abban díszdobozba csúsztatva vettem anno , mára nyilván anélkül is kapható és olcsóbban. De a lényeg , hogy vagyunk egypáran akik megvesszük azt amit szeretnénk
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
Az új már kicsit erőltetettnek érzem. Újabb Rókababőr.
Hat nekem a 3. resz (annak is a legvege) volt az, hogy beleszerelmesedtem. Valahogy ott nyert az egesz Terminator sorozat ertelmet nekem, ahogy elkezdett "korbeerni az ido", ugye ott jutottunk el az skynet eledesehez, a vilag pusztulasahoz - ahol kvazi minden "kezdodott".
Emiatt a 4. resz is nagyon tetszett, bar nyilvan ez mar nem objektiv megiteles. Jo hogy mondjatok, szerintem megszerzem extra minosegben, es megnezzuk mit tud ST60-on[ Szerkesztve ]
OK
-
Voice24
őstag
válasz #48967168 #64330 üzenetére
Gondolom, nem nyugtat meg, de én is több esetben láttam olyan futó feliratot (S30 a tévém), ami nagyjából olvashatatlan volt, úgy nézett ki, mintha 3D-ben készült volna, minden betű legalább háromszorosan látszódott. És ahogy írod, a forrás sem lehet probléma, én is néztem fullhd demo videót (Air race), azon is így nézett ki az alul futó szöveg.
-
Dorian
félisten
Ja ne. Az első rész elég jó volt, a 2. csúcsszuper. Aztán sok idő múlva a 3. rész egy kalap kaki, a 4. végre megint jó volt. Jelenleg úgy tűnik, hogy az 5. megint trotty lesz.
Egyébként olvastam egy 3 kötetes regényt, ami a keresztes hadjáratok idején játszódott a Szentföldön, elég igényesen megírva. Na abból kellene egy trilógiát csinálni, atom jó lenne. Csak gondolom a kosztümös dolgok miatt atom drága is.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Z_A_P
addikt
Na probalkoztam, a PC-n 23Hz-re (tudtommal ez a 23.9xx Hz) atrakni a TV-t (kiterjesztett modban van a monitorral). De hiaba valasztottam ki, atugrott a 24Hz-re, nem hagyta a 23-at kivalasztani.
Hat akkor neztem igy. Az ST60 24Hz irt ki frissitesnek. Beleneztem egy filmbe igy, nekem nem tetszett, mintha akadozott volna (bar lehet a vinyo volt lassu epp?), vissza is raktam 60 Hz-re. Kerdesem, akinek 60-as sorozat van Panabol, ha valodi 24P lejatszas megy ( 23.976), akkor nektek mit ir ki? Remelem nekem azert volt rossz mert ez nem a valodi 24P volt.@ Dorian: hat pedig igy volt
OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest