Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz hunspikey #37584 üzenetére

    Véleményem szerint, amit már sokszor leírtam, nincs értelme 55 colosnál nagyobb tévéket elhelyezni egy átlagos lakószobában. Ha nagyobb képátlóra vágysz, vegyél vetítőt és vásznat! Hasonlóan gondolkoznak a Loewe vezetői is. Ráadásul már az 55 colos modellek is annyira drágák, hogy annyiból egész jó vetítőt és vásznat lehet kapni.
    A nappalim 22 négyzetméteres, a tévétől, ha a hifiállványra teszem, 3,8, ha a falra, akkor 4,3 méterre ülök a kanapén. Ehhez a távolsághoz mekkora TV kellene, hogy lássam a full HD minden részletét? 100 colos!!! Hogy 55, vagy 65 colos, teljesen mindegy, sem a moziélményhez szükséges látószög, sem a felbontás élvezete nincs meg. Igaz, csak 63-as volt eddig a legnagyobb, de az is elviselhetetlenül és zavaróan uralta a szobát, betakarta az ablakok felét. Ezzel szemben a 2,4 m széles vászon csak akkor ereszkedik le a tokjából, amikor házimozizunk. Azon látom az összes apró részletet és a látószög is rendben van. Érzetben és a THX szerint is.
    Az is tény, hogy egy 65ST50 árából csak olyan vetített képminőséget lehet kihozni, ami messze elmarad e Pana tévétől.
    Abban egyetértünk, hogy a Loewe tévék ár/érték aránya nem valami jó.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák