Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
jaktib
tag
válasz Ausztenit #8439 üzenetére
"A fényerő. LCD mellett olyan volt a plazma, mintha szürke fátyol lett volna rajta. Tudom, hogy az otthoni körülmények mások, de nagyon zavaró volt, hogy a hó nem fehér..."
Az üzlet az teljesen más. Amikor én is azon gondolkoztam, hogy LCD vagy Plazma mindig azt láttam, hogy a boltokban az LCD tv-k fényereje sokkal nagyobb, a fehérek padig sokkal erősebbek, (a fehérre én is érzékeny vagyok), és nem értettem, hogy ami a boltban szép (LCD), az mitől lesz rosszabb otthon, és mitől lesz jobb amit rosszabbnak látok (Plazma) az üzletben. Hidd el nagyon szép fehérek vannak a plazmákon is, és úgy be lehet állítani, hogy nem lesz hiányérzeted. Sőt van az enyémen film beállítás ami eleve próbál a mozis hatást kelteni, eleve egy kicsit sötét, és mégis otthoni fényeknél nagyon szép. Otthonra tényleg a plazma jobb, ha hirtelen ránézel, egy LCD képére elsőre valóban szebbnek tűnik, de egy filmet a természetes szép színek, a homogén fényerő, a szép feketék, és a lágyabb kép miatt sokkal jobb megnézni.
Ezt DM-Fan írta:
"Szerintem valahol az a természetes, ha nem ívfényt néz az ember, olyat ugyanis a valóságban is ritkán lát. Egyáltalán nincs kevés fehér a Pana plazmákban egyébként, csak megfelelően be kell állítani a kontraszt/fényerő arányt."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest