Hirdetés

Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz kcsaba-00 #8244 üzenetére

Gratulálok, akkor iszonyatos jó áron kaptad meg az egyik legjobb 2009-es plazmát! Használd egészséggel! Biztosan rengeteg örömöd lesz benne és nyugodt is lehetsz 5 éven át.

Sajnos GW10-zel még nem volt dolgom, de G10-et már volt szerencsém beállítani. Kiválóan finomhangolható készülék és már a gyári normál értékei is közel állnak a tökéleteshez, nem csodálom, hogy már kalibrálás előtt el vagy tőle ájulva, én sem nagyon akartam hinni a szememnek, pedig már nem két plazmát láttam. Arra figyelj oda, hogy ne élesítsd túl a képet, mert zajt tud generálni, valamint ne vidd túlzásba a kontrasztot sem, mert természetellenes és sokan elkövetik ezt a hibát, pedig elrontja a színképet is.

A Digital Video Essentials HD kiváló kalibráló és oktató lemez, már én is hivatkoztam rá egy korábbi HSZ-emben: egész pontosan itt. Megéri az árát, prímán be lehet vele állítani a TV-t, még akár egy laikusnak is, sok hasznos ismeretre lehet szert tenni a lemezről.

Nem néztem bele a G-széria menüjébe, de alapvetően működnie kell a leírtaknak.

Sok sikert a TV-hez! Irigyellek is nagyon. :D

Get Moded!

Aktív témák