Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz DM-Fan #46497 üzenetére

    i1d2 vs Display Pro vs ColorMunki Photo
    Itt nincsenek ötszörös árkülönbözetek. És nyilván nem egy CS-20000-re gondoltam, de ott meg kevés is az "ötszörös" szorzó, ez már egy másik kategória.
    De mondtam, hogy régen magasabb volt az i1d2 ajánlott fogyasztói ára is, a ColorMunki-é pedig alacsonyabb, így sokkal közelebb álltak egymáshoz.
    Sőt, már én is írtam a webshopok raktársöpréséről is, ami a termék megszűnése miatt van, így külföldről most nagyon olcsó lehet egy i1d2.

    Kezdem úgy érezni magam, mint mikor húgommal veszekedtünk gyerekkoromban. Ha elfogytak az ép érvek, már csak az számított, hogy kié az utolsó szó.

    A legutolsó hozzászólásom is bebiztosítottam, zárójelben odaírtam hogy mi az én reakcióm arra az esetre, ha megint kitalálod, hogy te "nyilván" nem úgy értetted, ahogy elsőre tűnik, hanem...

    De nem! Te akkor is jössz, és megmagyarázod, hogy te nyilván úgy értetted, ahogy én nem, és ez a lényeg, ezért van neked igazad mindenben, nekem pedig semmiben.

    Ez már olyan szintű agyfaszolás, hogy mindjárt kilukad a dobhártyám.
    Na további jó csevegést.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák